Poradna duly
Jana Čurdová
Taky moc gratuluji, uz se to tady i zbytku blizi
takže maminky držte se, rodickam preji hodne stesti a prijemny a rychly porod:)
Holky, stále jsem 2 v 1
Ráno byly na monitoru kontrakce docela vysoký, chvílemi to litalo pomalu k 80, tak me vyšetřili a nález je stejný jako byl v patek, takže aspoň, že tak. Nic kromě ranního magnezka nedostávám. Mam stále spis polehavat ( nevím co jinyho bych v nemocnici dělala
) Zítra je Velká vizita, tak snad se dozvím něco víc. Zítra budu 35+5 tt
Speedy, tak snad zitra budes vedet vice. Drzim palce.
Ja necitim kontrakce, mozna slabounke a to jsem 38+3:)))
Holky, streptokok je negativni
Doktorka říkala, že musíme ukončit 36tt a to ze veri, že dame
Dneska jsem 35+5 tt. Tak pokud to vydrzime, tak ji o víkendu začnu přemlouvat ať me pusti po neděli domu
Bydlíme cca 2 km od nemocnice, tak kdyby něco jsme tady autem hned. A hlavně tady se mnou nic kromě ranního a večerního monitoru nedělají. A ten sáček magnosolvu co mi dají ráno mi mužou dat domu ![]()
@Makyna K. To je paradox
Se mnou je tu maminka, ktera je ve 40 tt a dneska je to třetí ten co ji porod vyvolávají a nic. Dávají ji tablety na uzrání po cest a stale je zavrena. Priste si ty miminka asi určí sami, kdy chtějí jít ven.
@speedyy kamošky co všechny porodili ve 35tt - tak říkali, že je to na pohodu… akorát prcek musí mít porodní váhu což je 2,5 kg… Tak si myslím, když vydržíš do 36tt tak je to pohoda a aby ti to nakonec neuklidnili a nepřenášela… mě uklidnovali otvírání naposledy ve 33tt a ted ne a ne se to rozjet… nakonec mě to budou vyvolávat
prej to jsou takové paradoxy
Speedy…no mimca si fakt vybiraji podle sebe. Ty stale nic? ![]()
Me dneska nejvic resili, ze mam. vysoky tlak…pritom nas tam nechali dost dlouho cekat, jedna mistnost, hnusnej vzduch…hned zitra rano mam prijit znovu na mereni tlaku…bricho jak hrom, mame startovací polohu na porod ale furt nic ![]()
@Makyna K.
Tak to jsme na tom stejně, včera mě chtěli nechat v nemocnici, měla jsem vysoký tlak 140/100, byla jsem tam poprvé, takže jsem měla lehké obavy, navíc mně nejprve sdělili, že mimi je moc malé, tak jsem chytla nerva a tlak vysoký. odmítla jsem tam zůstat, protože doma ho mám pořád OK…jenže od té doby nad tím přemýšlím a tlak mám i doma nic moc, myslím, že nervy pracují…dneska mám jít taky na přeměření..kolik ti naměřili? a dali ti prášky, mně jeden dopegit ráno ![]()
Holky, tak me kolem poledne propusti, nález je pry velkej a budu ráda, když vydrzim 14 dni..A máme 3098 g
Na utz bylo krásne vidět, jak malinkej trénuje branici, takže už sám dycha ![]()
Koukám, že je nějaké období vyšších tlaků
já jsem skoro každý den v nemocnici na kontrole…jednou mám 120/80, pak mám zase 150/90.Beru teda dopegyt, termín mám za 3 dny, ale porodní cesty prý zatím na porod nevypadají..
kdyby prý byly aspon trochu připravený, tak mi porod už vyvolali, tak si měřím tlak doma 3× denně a kdyby něco tak mám jít okmažite do porodnice…ale už z toho mám taky nervy jak to pořád řeší dokola a dokola co se mnou a tak…tak snad za chvíli porodím a budu mít pokoj ![]()
přeju vám příijemné konce těhotenství ![]()
Ja i dnes vysoky tlak, vcera 147/100 a dnes 141/…v nedeli me rovnou objednali do nemocnice na tlak, ja jinak. chodim k Hebamme (dule do ordinace), mame dnes i zitra vicekrat zmerit…kdyby vysoky, vyrazit…
A mam to stejne, doma tlak dobrej, u Hebammy vysokej
proste stres asi.
Lek na tlak zadny nemam, v neděli jestli bude vyssi, asi pujdem na vyvolani. Zbyva mi 10dni do terminu..tak uvidíme
@Makyna K.
Ta jo, mně zbývá 15 dnů do termínu…myslíš, že mně taky můžou nabídnout vyvolání? Dělá se to při vysokém tlaku?
No dela nebo ne, to nevim…:))) me rekli, at v nedeli dorazim.