Termín porodu listopad/prosinec 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
963
29.10.15 10:58

@Eveny 3.5 je super akorát tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
29.10.15 10:59

Holky jak to máte se spaním? já teda posledních 14 dní hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
29.10.15 10:59

@Eveny To už ti uteče ;) Já jsem dneska teprve 32+6 tt a přijde mi to už nekonečný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
29.10.15 11:01

@nony01 Já usínám kolem půlnoci a vždycky kolem čtvrtý se budím na záchod :zed: A pak se většinou převaluju a nevím, jak bych si lehla aby mě nic nebolelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
29.10.15 13:49

Noční chození na záchod je šílený, to jdu tak minimálně pětkrát :D
Jinak poslíčci už od té doby žádní, takže se to zase vleče, a to mi dokonce přijde, že mi zase povyrostlo bříško 8o.
Zítra jdu už potřetí do porodnice do poradny a taky na první monitor. Ale moc si od toho neslibuju, :mrgreen: kromě dlouhýho čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
29.10.15 14:05

Holky, chození v noci na záchod - u mě katastrofa… do začátku těhu - jen přes noc vypiju 1,5 litru vody… což je šílené… a když jsem se nažila nepít, tak jsem prostě ani nespala… :nevim:

A otočit se v noci v posteli… malý tank - lepší výraz jsem nenašla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
29.10.15 14:09

@Eveny Teda, tak to já v noci nepiju, ale na záchod taky běhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.10.15 15:41

V noci si jen loknu, zadny velky piti, jinak bych sla na wc kazdou pulhodinku :))))
V noci tak 2-4 toaleta.

Spani je des, najit idealni polohu to same…ale kdo z nas to tak nema :)))za chvili budem mit pres noc jinou zabavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
30.10.15 09:22

Ahojky holky, tak jsem myslela, že včera večer už jedu… divným způsobem mě bolelo břicho a nebylo mě dobře… akorát to nemělo pravidelnost, ale bolest se zvětšovala… pak jsem našla polohu, kde jsem usnula a říkala jsem, že přinejhorším v noci… ať nešířím paniku… a do rána pohoda :) no spíš klid… :) tak uvidíme, jaký bude víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
30.10.15 09:23

@Eveny jéétak to já mám stejný přes den se taky napiju ale v noci mě budí pocit sucha a musím pít zkoušela jsem taky že se nenapiju ale to prostě nejde :-D a na záchod mám to po dvou hodinách a pokaždé od 3 do 5 nespím. Tank je úplně to nejlepší slovo co mě vystihuje potřebovala bych jeřáb abych se mohla překulit na druhý bok :-D už se těším až bude malá venku sice se taky nevyspím ale už si budu moc lehnout na břicho nebo vlastně jak budu chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
30.10.15 09:23

@nony01 to jsem ráda, že nemám takové pocity sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.10.15 12:59

Tak jsem zpátky z poradny, dnes velké překvapení, otevřená na jeden prst, vzhledem k mé výšce 150 cm a váhovém odhadu miminka 3,5 kg ve středu 4.11. začnou vyvolávat porod, ale prý si sebou ještě nemám brát věci k porodu. Termín TP jsem měla jinak až 10.11.
Co si mám pod tím představit- hamiltona, nebo vyvolávací tabletky? pak mě pošlou domů a vrátím se až se rozjedou kontrakce? říkali něco o nástupu následující den po vyvolání. Máte některá zkušenost? :) dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
30.10.15 14:42

@Eskarina11 typuji to na Hamiltona po tabletkách se myslím domů nepoustí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
30.10.15 18:43

@Eskarina11 taky si myslím že jde o hamiltona. protože když dávají tabety tak si tě nechají v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.10.15 19:28

Dočítám vás, holky. Poslední dny kalup. Já byla na konzultaci s primářem už dvakrát. U mě nález nulový, prim. přečetl operační protokol z minulého porodu a jednoznačně doporučil SC. Vzhledem k tomu, že znám z poslední doby minimálně dva případy, kdy po prvním SC důrazně přemlouvali k normálnímu vedení porodu, tak věřím, že to není jen lékařská pohodlnost. Tak tedy v pondělí předoperační a v úterý bychom měli mít mimouška už u sebe :srdce: Tedy pokud se mi moc nerozjede nachlazení, co mě od noci trápí. Holky, vám gratuluju k postupu směrem k porodu, je to za pár :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí