Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jak to máte se spaním? já teda posledních 14 dní hrůza
@Eveny To už ti uteče
Já jsem dneska teprve 32+6 tt a přijde mi to už nekonečný ![]()
@nony01 Já usínám kolem půlnoci a vždycky kolem čtvrtý se budím na záchod
A pak se většinou převaluju a nevím, jak bych si lehla aby mě nic nebolelo ![]()
Noční chození na záchod je šílený, to jdu tak minimálně pětkrát ![]()
Jinak poslíčci už od té doby žádní, takže se to zase vleče, a to mi dokonce přijde, že mi zase povyrostlo bříško
.
Zítra jdu už potřetí do porodnice do poradny a taky na první monitor. Ale moc si od toho neslibuju,
kromě dlouhýho čekání.
Holky, chození v noci na záchod - u mě katastrofa… do začátku těhu - jen přes noc vypiju 1,5 litru vody… což je šílené… a když jsem se nažila nepít, tak jsem prostě ani nespala… ![]()
A otočit se v noci v posteli… malý tank - lepší výraz jsem nenašla ![]()
@Eveny Teda, tak to já v noci nepiju, ale na záchod taky běhám
V noci si jen loknu, zadny velky piti, jinak bych sla na wc kazdou pulhodinku ![]()
V noci tak 2-4 toaleta.
Spani je des, najit idealni polohu to same…ale kdo z nas to tak nema
za chvili budem mit pres noc jinou zabavu ![]()
Ahojky holky, tak jsem myslela, že včera večer už jedu… divným způsobem mě bolelo břicho a nebylo mě dobře… akorát to nemělo pravidelnost, ale bolest se zvětšovala… pak jsem našla polohu, kde jsem usnula a říkala jsem, že přinejhorším v noci… ať nešířím paniku… a do rána pohoda
no spíš klid…
tak uvidíme, jaký bude víkend ![]()
@Eveny jéétak to já mám stejný přes den se taky napiju ale v noci mě budí pocit sucha a musím pít zkoušela jsem taky že se nenapiju ale to prostě nejde
a na záchod mám to po dvou hodinách a pokaždé od 3 do 5 nespím. Tank je úplně to nejlepší slovo co mě vystihuje potřebovala bych jeřáb abych se mohla překulit na druhý bok
už se těším až bude malá venku sice se taky nevyspím ale už si budu moc lehnout na břicho nebo vlastně jak budu chtít…
Tak jsem zpátky z poradny, dnes velké překvapení, otevřená na jeden prst, vzhledem k mé výšce 150 cm a váhovém odhadu miminka 3,5 kg ve středu 4.11. začnou vyvolávat porod, ale prý si sebou ještě nemám brát věci k porodu. Termín TP jsem měla jinak až 10.11.
Co si mám pod tím představit- hamiltona, nebo vyvolávací tabletky? pak mě pošlou domů a vrátím se až se rozjedou kontrakce? říkali něco o nástupu následující den po vyvolání. Máte některá zkušenost?
dík
@Eskarina11 typuji to na Hamiltona po tabletkách se myslím domů nepoustí ![]()
@Eskarina11 taky si myslím že jde o hamiltona. protože když dávají tabety tak si tě nechají v porodnici
Dočítám vás, holky. Poslední dny kalup. Já byla na konzultaci s primářem už dvakrát. U mě nález nulový, prim. přečetl operační protokol z minulého porodu a jednoznačně doporučil SC. Vzhledem k tomu, že znám z poslední doby minimálně dva případy, kdy po prvním SC důrazně přemlouvali k normálnímu vedení porodu, tak věřím, že to není jen lékařská pohodlnost. Tak tedy v pondělí předoperační a v úterý bychom měli mít mimouška už u sebe
Tedy pokud se mi moc nerozjede nachlazení, co mě od noci trápí. Holky, vám gratuluju k postupu směrem k porodu, je to za pár ![]()