Poradna duly
Jana Čurdová
@stemi jůů takže ty už jsi v očekávání možná každým dnem
.
My už máme taky téměř všechno, jen pokojíček není připravený ten jsme chtěli děla o víkendu ale můj chlap se nedostane domů… budeme mít taky kolébku u postele v ložnici. a Kočárek mám bílo-capučínový
No ani nevím, je to zvláštní. Chvílemi mě jímá panika, že to vlastně může UŽ být, ale pak mě hned bere beznaděj, že to beztak přijde po termínu a že se té doby fakt nedočkám
Každopádně mě to břicho už docela zmáhá. Zatím sice zvládám všechno, řídím, běhám do školky, vyřizuju, ale dochází mi častěji energie, někdy už v půlce dne. A to mám ještě skoro tři týdny do termínu ![]()
Tak jsem dneškem nastoupila na mateřskou
a mám z toho smíšené pocity…nedokážu si představit, že budu teď několik týdnů doma…jsem workoholik
takže makám 12 hodin denně a bylo tomu tak až doteď…uf… snad to bude všechno v pohodě ![]()
@stemi tak to já jsem byla na ozvach a u nás je poměrně klid… uvidím, co příští týden… ![]()
Jinak taky máme vše nachystané… Malý bude spát zatím v koši vedle postele… a jestli bude se mnou v posteli to uvidím časem ![]()
@nony01 já jsem byla prvně na ozvách ve 36tt a jsem zvědavá kdy mě pošlou do porodnice… ![]()
No na kurzu nám říkali že nás pošlou do porodnice do poradny okolo 35tt ale mě přijde že asi moje dr, neposílá
@nony01 U první to nijak nevypadalo, tak mě doktor předal až dva dny před termínem. Teď 38tt jsme se rozloučily s doktorkou, takže jdu prvně do porod. 38+0 ve čtvrtek. Každý jinak. A myslím, že je to celkem fuk. Naopak bych klidně chodila k mojí dr co nejdýl, je to tam pro mě takové domáčtější..
Ahojik holky máte už některá pposlicky my js. e 35 týdena vvypadá že uuž posličci zlobi je to možné?
Nás doktor si ozvy dela od 36tt sám a od 38tt posila do porodnice na kontroly.Ale každý to má jinak
Jj já vím že je to všude jinak…já bych raději chodila do poradny už do porodnice moje dr. je divná nic mi nikdy neřekne a když se zeptám tak kouká jako bych chtěla něco vyjímečnýho