Poradna duly
Jana Čurdová
@stemi Tatramatky
. To je přesné s těmi životními okamžiky, vždycky mi hlavně vše dojde až se zpožděním…, včera nám doručila pošta kočárek a když jsme ho večer vybalili z krabice, tak jsem tam na něj tak koukala a říkala si v duchu, že to je úplný životní zlom. Nečekala jsem, že to na mě tak zapůsobí.
Záhada vyřešena, za moji rozkolísanou noční náladu může určitě ten kočárek ![]()
(možná taky i to, že jsem muže poslala pro povlečení do Lidlu- už půl roku se těším, že si počkám na nějakou akci na povlečení a budeme mít nějaké pěkně barevné, veselé… no a on ho vybral podle sebe, takže nakonec donesl domů šedočerné a na posteli to vypadá strašně pohřebně
, ale kdybyste ho viděly jak z něj byl nadšený
, na něco je holt člověk krátký )
@Eskarina11
Tak hlavně, že má muž radost
Ale úplně si dokazu představit Tvoji reakci a jeho nadseni
A jakej mas kočárek? Ten sis vybrala podle sebe? ![]()
Manzel byl urcite nadseny, ze neco vybral
prostě chlapi no;)
Holky, jako prvorodicka se rozhoduji, zda postylku do loznice nebo do.jine mistnosti. Poradte, co je praktičtější?? Jsme prestehovany asi 3dny v novem a ted nevim, kde co zaridit ![]()
@Makyna K. Rozhodně k sobě. Teda ale říká to ta, co byla přesvědčena, že bude chvilku zezačátku spát s malou v pokojíčku a pak se vrátí za manželem…a teď plánuje, že ještě chvíli s těmi dětmi v pokojíčku vydrží ![]()
No ja nemam do druheho pokojicku postel pro sebe, takze pokud bych dala maleho vedle, nemam tam pro sebe zadnou postel..ani sedacku nejakou.
V loznici je vse, manzel ma tvrdy spanek a na maleho se tesi, kdyby byl problem a chtel se vyspat, mame rozkladaci gauc v obyvaku…:) zatim chce byt u vseho, ale ono ho to prejde ![]()
@Makyna K. Jasný. My to měli právě naopak. Minimum místa v ložnici a velký pokojík ![]()
@Makyna K. za mě taky o sobě do ložnice co se týkalo první dcery tak ji věčně padal dudlík a stačilo vytáhnout ruku z postele a dudlík nasadit (měla jsem postýlku hned vedle postele) nebo jsem při spánku musela postýlkou na kolečkách vozit aby usla ale to jen když bylo nejhůř jinak byla spinkací miminko jo a ze začátku jsem často poslouchala jestli dýchá protože často ublinkávala a bála jsem se že se udusí zvratky a tak si myslím že kdyby byla v jiné místnosti tak moc v kludu nebudu ale časem bych se nebála dát zvlášt jde jen o ten začátek
Dekuji holky, uz sem rozhodnuta pro loznici. Zitra/pozítří to realizuji ![]()
Tak jsem včera byla opět na kontrole malá si pořád hoví zadečkem dolů avypadá že je jí to pohodlný… Jinak jsem byla nakupovat v lékárně a docela nářez jsem netušila že tam nechám takovývh peněz
máte už vše nachystané?
@speedyy Ano, kočárek naštěstí není černý
. Máme Tako Sunline Premium, preferovala jsem velká kolečka
. Vzali jsme ho v hnědé.
@Makyna K. Jinak miminko budeme mít taky hned vedle naší postele, v takovém košíku na kolečkách. Nějak mi to přijde přirozené a hezké být mu co nejblíž. A taky praktické:)
Z drogerie mam vse nakoupene (pro me i pro miminko). Od pondeli zacnu pit malinovnik, ted v patek na kontrolu, tak jsem zvedava jak to dopadne. Pekne me ted zacali brnet ruce (hlavne po ranu, ledova voda je zachrana:)) ).
Ahojky holky tak dnešní UTZ nově termín 26.12 tak doufám že to nebude na štědrý den, takže 30+5 tt váha 1760g jsme hlavičkou dolů a pohlaví nám neukázal tak snad to bude ten kluk když už s ním počítáme
jinak vše v pořádku jen mě zarazilo že byl doktor snad do 2 minut hotový strašně rychle to změřil tak snad ví co dělá a nic nezanedbal
Tak my máme kočár po starší, právě černý a nemůžu si ho vynachválit
Jinak..já dnes předána do porodnice. A paní doktorka se sama divila, jak od minulého týdne malý postoupil dolů, že dost naléhá (což je pekelně znát..) a že se sice zatím neotevírám, ale nedá se říct, že by to nemohlo přijít dřív a že je prý sama zvědavá
To jsem nečekala. Předpokládala jsem, že to bude jak u starší, budu přenášet, což samozřejmě není vyloučeno, ale některé dny vyloženě cítím, jak se tělo chystá. Jako nedokážu si představit, že by tenhle stav trval tři týdny. No uvidíme. Je to sladké očekávání
Já už mám asi připraveno..teda vše to, co mě napadlo, že by mělo být ![]()
Jo a maličký bude v kolébce vedle postele nebo s námi v posteli…se mnou a se starší. Nebo starší půjde za tátou do ložnice…to záleží, jak to bude oběma dětem vyhovovat. Už se tak těším ![]()