Termín porodu přelom listopad / prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
31.3.18 22:58

@sebel
Aha to jsem nevedela. Drzim moc palce, aby obe byly v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
31.3.18 23:27

@zlatoocka moc děkuju :) a neva že to nevěděla :) já držim vše codoma máme i tobě :) :hug: :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
1.4.18 07:02

Ahoj holky, tak já se přidávám. Doma máme 6 letou dcerku a teď po 2 letech se konečně zadařilo. Termin dle kalkulačky máme 30.11.,ale díky ovulacnim testům a měření BT, víc, že jsem ovulovala 17 den, takze spíše to vidím do poloviny prosince. Jinak manžel je 20.11. a dcera 20.12,budou mimi oba k narozeninám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
1.4.18 14:55

@Terca87 jéé, tak to velká gratulace :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
1.4.18 15:54

@sebel děkuji.9.4. jdu na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
1.4.18 16:16

@Terca87 bude určitě :)
já se musim té mojéí teprve dovolat.. ale zase tam je v pondělí, ted na velikonoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
1.4.18 17:53

Taky se přidávám. :mavam: Podle kalkulačky máme TP 5/12. :kytka: Máme doma dvouletou holčičku, tak jsem zvědavá jak se popasujeme s dalším mrňousem. Jinak k doktorovi budu volat až příští týden tak snad tam pak bude už taky vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
1.4.18 18:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.4.18 22:36

Holky a jak se citite takhle cerstve tehotne? Ja na to obcas i zapomenu, kdyz se nesoustredim tak vubec nic. Jinak me trochu ale neustale poboliva bricho, zacaly se mi zvetsovat a bolet prsa a jsem nafouknuta, bricho nejde zastrcit. Mate to taky tak? Je vam uz blbe? Me jeste prave vubec. Ani mi jeste nevadi smrady, a to v minulem tehot. vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.4.18 00:43

@PerlaMarina mám to stejnýý :D, k doktorovi jdu 5.4 poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
2.4.18 08:51
@zlatoocka píše:
Holky a jak se citite takhle cerstve tehotne? Ja na to obcas i zapomenu, kdyz se nesoustredim tak vubec nic. Jinak me trochu ale neustale poboliva bricho, zacaly se mi zvetsovat a bolet prsa a jsem nafouknuta, bricho nejde zastrcit. Mate to taky tak? Je vam uz blbe? Me jeste prave vubec. Ani mi jeste nevadi smrady, a to v minulem tehot. vadilo.

Ahoj, také mám nafouknuté břicho. Oblékám se do volnejsiho, aby to nebylo vidět. :mrgreen: Ale mě vylezlo takhle brzy, protože čekám už třetí dítě a to poslední bude mít 2 roky. Teprve v lednu jsem přestala kojit.

Dnes jsem podle kalkulačky 5+5 a termín 30.11. Na první kontrolu jdu až 17.4., zatím mi to přijde takové nereálné ještě, cítím se netěhotně, žádné příznaky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.4.18 09:10

@PerlaMarina ja jsem podle kalkulacky dnes 5+2, tak to mame skoro stejny :D K doktorovi pujdu ale uz ted ve stredu, na krev a tak. Lecim se se stitnou zlazou, uz mi i navysili leky a mam pit vincentku kvuli jodu. Navic uz nejsem nejmladsi.
Docela se mi ulevilo, ze ne kazda ma tehotenske priznaky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.4.18 09:42

Ahoj holky, také se přidávám. Dnes konec 7tt a termín mi vychází na 20.11 :srdce: akorát k doktorovi jdu az 12.4,tak uvidime, co tam na me vykoukne :lol: povedlo se nam to díky clostiku, tak mam trochu strach z dvojčat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
2.4.18 11:15

@zlatoocka no ja se necitim vubec tehotne.. dnes me prestala bolet prsa, ale co mi rikal dr, ze je nutno vyčkat, kamaradka co ma 2 deti, tak rikala, ze to tam nekdy je, že boli, pnou a pak nicc.. ze to ma kazda jinak

bricho me nebolí ale mam tak nejak prujem, nebo jsem dnes byla už 3× na velke, a to jsem toho zase vcera tolik nesnedla… tak nevim.. ale nasla jsem na netu, ze to je taky nejaky priznak tehu

jinak TT je porad pozitivní, ale udělam si ho jeste v patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.4.18 11:29

@sebel taky mam chut si test delat znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...