Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sebel také mě od včerejška o poznání méně bolí prsa tak teď už si nepřipadám těhotně tak nějak vůbec
testů už jsem si dělala snad 10 tak to už myslím stačí
![]()
@sebel Nebrani mi nic, jen si pripadam trochu jako blazen
Ale je tam, dnes to citim.
@Cz.Lucy i kdybys jich udělala 20, ty budeš klidnjší a prcek to ocení
![]()
Ahoj holky, ![]()
tak se také přidám,…i když se bojim abych to nezakřikla. Dnes jsem 5+2 a podle kalkulačky mi termín porodu vychází na 1.12. Ve středu mám být u dr, tak jsem nedočkavá. Co se týče příznaků,…skoro nic
Břicho mě občas zabolí, prsa lehce na dotek, ale mám strašně žravou. Najim se a za hodinu mám zase hlad. Pořád chodím čůrat. Dokonce i v noci mě to budí
@sebel Dobře tak dnes mi v testu brání to, že žádný doma nemám
. A je všude zavřeno. Zítra jdu asi na gyndu, tak možná budu mít opravdovější fotku než čárky na testu
Aspon tu bublinku ![]()
U mě příznaky taky nijaké… nafouklé břicho (ale spíš z toho jak žeru furt), občas citlivější prsa a jinak nic. U minulého těhotenství jsem to neznala, tam mě ten podbřišek furt pobolíval a píchal.. no asi každé těhotenství bude opravdu uplně jiné.. ![]()
Už byl někdo u dr??Mě si pozvala na středu-to budu 5+4.Počítám že srdíčko vidět ještě nebude.
@anonymnianonym tak přesně tak jako ty jsem na tom já..dnes jsem 5+3,jen cítím prsa a pořad se cpu! čimkoliv, slané, sladké všechno co mi kdo podstrčí to sežeru????????a čurat taky chodím i v noci a to dřív vůbec se mi nestávalo