Poradna duly
Jana Čurdová
@jitule876 píše:
@Marika40 tak to gratulacenám teďe řekli že to bude kluk tak to snad i tak bude
dvě děvčátka už doma máme
tak dekuji netrap se kluk holka hlavne, ze zdrave a z se tesite drzim palecky ahoj ![]()
@Szebi píše:
Ahooj, můžu poprosit o přidání do skupiny prosinec 2012??:) Termín mám na 8.12Zkoušela jsem ti napsat soukormou zprávu, ale protože sem tu nová tak to nešlo:)
Máme stejný termín porodu, už aby tunděťatko bylo s námi, co? ![]()
Tak to už máme více než polovinu za sebou, ale nějak mi to přestalo utíkat - jsem nastydlá, polehávam a už mi to leze krkem… Taky jste někdy tak otrávené?
a zapomněla jsem napsat, že už teď mam na sobě rovných 15 kilo - hrozný!
Holky tady jsou levné a kvalitní věci, všechny jako nové za pár korun, tak se přidejte ![]()
Ahoj maminky,
Můžu se k Vám přidat? Termín porodu mám 20.12.a čekáme holčičku(ale snad se jí bude chtít ven dřív) ![]()
Ahoj, mohla bych se k Vám přidat? Termín porodu mám 27.12 a čekáme holčičku ![]()
Ahojky, muzu se take pridat? termin mame 18.prosince, cekame take holcicku.doma uz mame skoro 5 leteho kluka ( 17.11.2007) ![]()
Ahoj, já čekám chlapečka a termín mam 8.12. Takže dneska jsem 29+0, už se pomalinku blížíme do finále…
a chodíte ještě všichni do práce? Já už ne, ale připadam si spíš výjimkou, tak nevim…
no a co mimískové? My jdeme na kontrolu až v řijnu (v září ani jedna, tak jsem moc zvědavá).
@Martina TP8.12.12 Téééda, tak to je snad první chlapeček mezi těma samýma ženskýma
Gratuluji
Já do práce také nechodím, vlastně už od začátku těhotenství, marodila jsem se zablokovanýma zádama a pak šla rovnou na rizikové. Trošku už se doma nudím, ale myslím, že po porodu na to flákání budu ještě ráda vzpomínat
Na kontrolu jdu také až v říjnu, teď v září jsem byla jen na krvi kvůli cukrovce, ale naštěstí vše v pořáku…vždycky mi to přijde nekonečný do té další kontroly:( Tak ať nám to utíká ![]()
Ahoj všichni, mám termín taky 8.12. jako Martina, akorát to bude teda holčička
Budu mít kontrolu také v říjnu ale mě se zdá že to strašně rychle utíká a už se pomalu ale jistě začínám bát porodu. Jinak pracuji v hospodě každý den, celý den že pak večer padnu do postele vyčerpáním ale když nic nedělám tak se nudím. Ale tohle asi taky není dobré, nevím…
Ahojky.
Taky se přidávám. Čekáme holčičku, doma už se na ní těší naše čtyřletá Andulka. Termín porodu máme 2.12. podle UTZ a 5.12. podle menzes.
Tak už se nám to blíží. Já mám termín 5.12., takže jestli to výjde, tak mi mimčo přinesou čerti
Jinak jak tak koukám, asi jako jedna z mála se nechávám překvapit
Doma na mimčo ček už 2,5 letý bráška a moc se těší.