Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luc78 ty jsou super, ale verim, ze napor na nervy velky. ![]()
@nicknic tak budou o trochu rozumejsi, ale zase budou mit,,svoji hlavu,, ![]()
Ahoj devcata, no tak dlouhodobe uzavreni doma sem myslela ze me klepne, ja s malym sme nikam nechodily takze zabavit dite co neposedi mazec
pak sme trochu ubraly a zacly chodit ven, za barakem mame prirodu a les tak sme toho vyuzily. Jezdily jsme na tyden treba k brachovi na vesnici kde je 5lidi i s nama
.. malej bez rousky proste ji nechtel nosit. Hriste se nam otevrely pred par dny takze sme 3m nikam mezi deti nechodily, coz je u nas peklo sme strasne spolecensky. Jinak mame 22m povidame ve slovech, vety nam nejdou ale umi si rict co chce a je pekne ukecanej. Ted u nas nejvic frčí bagry, traktory, vlaky atd, neumi rict R takze je to vtipny
ale snazi se.,na nocnik uz mame konecne uspechy
Jinak sme ted mely problemy s pindikem, mel zanet skrz pretahovani tak sme lecily a ted budem rozvolnovat, tak snad to pomuze
No a zuby vsechny jeste nemame v tomhle jsme pozadu
nemame 5ky a 3spicaky.. jinak chodime bez kocarku uz vic jak pul roku, mame ho jen na spani kdyz prave nekam jedem na vylet nebo tak. Nekdo se ptal na britaxe, mam Bm3+ kocarek skvelej nemenila bych ale budu shanet golfky polohovaci protoze mi prijde zbytecne ted uz tezkej a zabira moc mista v aute
kor kdyz v tom uz jen spi.. doufam ze jste vsichni zdravy a ted uz uzivate volnejsich dni ![]()
Ahoj děvčata
Jak se všechny máte? Každý den chci napsat, ale nějak se k tomu nemůžu dostat
U nás vše v pořádku, malej roste, zlobí přiměřeně, takže vše ok. Dle posledního měření ve 21m měl 14,2kg a 92cm…asi to bude basketbalista, nebo tak něco, je fakt obřík
Rostou mu poslední dvě pětky nahoře, tak od zubů už bude pokoj, hurá. S mluvením žádná sláva, máme v tomhle prostě miminko, ale snaží se. Jinak je pořád stejný ďáblík, neúnavný a nezničitelný
Luc78 kluci jsou krásný, oba
moc se vám povedli. @LucijeBoy Davídek je taky fešák, a šikula
Na kočár Britax jsem se ptala tenkrát já, ale byla jsem si ho vyzkoušet, a nelíbil se mi… Těžkej a špatně ovladatelnej… Zatím zůstávám u svého, ale má nosnost jen 15kg, tak to budu muset brzo nějak pořešit. Doufám že se taky ozve Šárka-uz by mohla vědět, co budou mít…jestli ta vytoužená holčička?
A Kachnimama… Napište holky tehulky i ostatní, jak se vám daří ![]()
Ahojky holky jak se máte? Nemám moc čas sem chodit ale občas nakouknu
Hanička roste jak z vody za chvíli máme 2 roky strašně to utíká
je šikovná má už všechny zuby krom jedne stoličky tak uz budem mit brzy klid, krasne povídá od rána do večera pusu nezavre. Už jsme bez plen prez den a prez odpo spaní na noc ještě má ale uz několik dní je ráno plena suchá takže to zachvili zkusíme bez pleny na noc
máme za sebou první stříhání konečně už nemá vlasy jak chemlon
Ahoj Pepí je obří, už má 106 cm a 16, 5 kg. Příští týden Půjdeme vyndat nosní mandle a znovu na uzdičku pod jazykem. A pak na logopedii, protože mluví jen v jednoduchých větách, tak jsem zvědavá. Jinak ho moc baví vlaky, tramvaje a miluje vodu. Mladšímu jsou už 2 roky tak si občas vyhranou😃 a bojujeme s cucáním palce. Kdyby měl někdo nějaký tip jak se toho zbavit, tak bych měla radost. A co ostatní?