Termín porodu srpen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5620
6.5.20 14:00

@Luc78 ty jsou super, ale verim, ze napor na nervy velky. :mrgreen:

@nicknic tak budou o trochu rozumejsi, ale zase budou mit,,svoji hlavu,, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
1.6.20 15:20

Ahoj devcata, no tak dlouhodobe uzavreni doma sem myslela ze me klepne, ja s malym sme nikam nechodily takze zabavit dite co neposedi mazec :D pak sme trochu ubraly a zacly chodit ven, za barakem mame prirodu a les tak sme toho vyuzily. Jezdily jsme na tyden treba k brachovi na vesnici kde je 5lidi i s nama :lol:.. malej bez rousky proste ji nechtel nosit. Hriste se nam otevrely pred par dny takze sme 3m nikam mezi deti nechodily, coz je u nas peklo sme strasne spolecensky. Jinak mame 22m povidame ve slovech, vety nam nejdou ale umi si rict co chce a je pekne ukecanej. Ted u nas nejvic frčí bagry, traktory, vlaky atd, neumi rict R takze je to vtipny :lol: ale snazi se.,na nocnik uz mame konecne uspechy :D Jinak sme ted mely problemy s pindikem, mel zanet skrz pretahovani tak sme lecily a ted budem rozvolnovat, tak snad to pomuze :roll: No a zuby vsechny jeste nemame v tomhle jsme pozadu :lol: nemame 5ky a 3spicaky.. jinak chodime bez kocarku uz vic jak pul roku, mame ho jen na spani kdyz prave nekam jedem na vylet nebo tak. Nekdo se ptal na britaxe, mam Bm3+ kocarek skvelej nemenila bych ale budu shanet golfky polohovaci protoze mi prijde zbytecne ted uz tezkej a zabira moc mista v aute :D kor kdyz v tom uz jen spi.. doufam ze jste vsichni zdravy a ted uz uzivate volnejsich dni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
24.6.20 21:35

Ahoj děvčata :mavam: Jak se všechny máte? Každý den chci napsat, ale nějak se k tomu nemůžu dostat :lol: U nás vše v pořádku, malej roste, zlobí přiměřeně, takže vše ok. Dle posledního měření ve 21m měl 14,2kg a 92cm…asi to bude basketbalista, nebo tak něco, je fakt obřík :D Rostou mu poslední dvě pětky nahoře, tak od zubů už bude pokoj, hurá. S mluvením žádná sláva, máme v tomhle prostě miminko, ale snaží se. Jinak je pořád stejný ďáblík, neúnavný a nezničitelný :lol: Luc78 kluci jsou krásný, oba :srdce: moc se vám povedli. @LucijeBoy Davídek je taky fešák, a šikula :palec: Na kočár Britax jsem se ptala tenkrát já, ale byla jsem si ho vyzkoušet, a nelíbil se mi… Těžkej a špatně ovladatelnej… Zatím zůstávám u svého, ale má nosnost jen 15kg, tak to budu muset brzo nějak pořešit. Doufám že se taky ozve Šárka-uz by mohla vědět, co budou mít…jestli ta vytoužená holčička? :hug: A Kachnimama… Napište holky tehulky i ostatní, jak se vám daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
7.7.20 14:18

Haloo?? Je tu ještě někdo mezi živými? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
7.7.20 15:21

Ahojky holky jak se máte? Nemám moc čas sem chodit ale občas nakouknu :D Hanička roste jak z vody za chvíli máme 2 roky strašně to utíká :zed: je šikovná má už všechny zuby krom jedne stoličky tak uz budem mit brzy klid, krasne povídá od rána do večera pusu nezavre. Už jsme bez plen prez den a prez odpo spaní na noc ještě má ale uz několik dní je ráno plena suchá takže to zachvili zkusíme bez pleny na noc :lol: máme za sebou první stříhání konečně už nemá vlasy jak chemlon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3120
20.10.20 23:10

Haló?

Někdo naživu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
22.10.20 14:50

Áno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
15.8.21 23:30

Ahój!
Jak se triletaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
16.8.21 16:05

Ahoj Pepí je obří, už má 106 cm a 16, 5 kg. Příští týden Půjdeme vyndat nosní mandle a znovu na uzdičku pod jazykem. A pak na logopedii, protože mluví jen v jednoduchých větách, tak jsem zvědavá. Jinak ho moc baví vlaky, tramvaje a miluje vodu. Mladšímu jsou už 2 roky tak si občas vyhranou😃 a bojujeme s cucáním palce. Kdyby měl někdo nějaký tip jak se toho zbavit, tak bych měla radost. A co ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí