Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčinky,
tak se hlásím po pauze, ležet už nemůžu vydržet. Kontrola dopadla v pořádku hematom je pryč, ale klidový režim mám pořád. Příští pondělí jdu na kontrolu a zároven na NT screening budu palti 1450,– udělá mi ho můj dr, takže nikam nemusím. Moc douám že bude všechno v pořádku. V pondělí na kontrole mněl mimišek 35mm a dr říkal že je 10+1 takže trošku napřed, ale to prý nevadí. Jen mně mrzelo že se nehýbal. Snad kdyby nebylo něco v pořádku by to dr řekl. Srdíčko tlouhlo krásně.
Maufíku ahoj, hezky si užíváš ? To je fajin
Mischule, s tím hematomem buď hodně opatrná já ho taky neměla nijak velký, ale krvácení to způsobila přímo obří, vypadalo to s miminkem už hodně zle, ale naštěstí mi něco píchli a zastavili to.
Janiah nic si z toho nedělej, já jsem taky pořád unevená a nic se mi nechce, teď sice ani nemůžu, ale i kdybych mohla tak toh moc neudělám ![]()
Tako, opatruj se a šetři stěhování není pro těhulky.
Pusiku, no, chtěla jsem se Tě zeptat… zatím je to v pohodě, jen jsem zase lehoulince zašpinila, ale zatím žádné krvácení, tak snad to bude dobré…
Já jdu na NT screening 10.3. (a teď nevím, ale u apolináře mi řekli, že to dělají zadarmo, tak snad ju…) Jsem dost zvědavá jak všechny ty testy a screening dopadnou, mám hrůzu z toho, že bych měla jít na tu biopsii nebo amniocentézu jak píchají tu velkou jehlu do břicha… to se mi fakt nechce.
Tak zatím Pa těhulky, nevím do kolika to tady v práci vydržím, pomalü mi padá hlava na klávesnici… ![]()
Mishule, asi záleží jak to na pojišťovnu zdůvodní. Já nevím. Můj dr mi to nabídl a dal letáček že je to nadstandart a pojišťovna ho nehradí. Ale těžko říct, no já po tom pátrat nebudu při tom co jsem zaplatila za ty IVF je těch 1450 jen kapka v moři. Já se odběru plodové vody taky děsně bojím. Ani né tak bolesti, ale znám dvě holky co kvůli tomu potratily, takže doufám že mně to mine.
Ale bojím se protože prý to silný krvácení co jsem měla může zkrestil krevní testy a to že jsem v začáku čekala dvojčata taky. takže fakt nevím. No prostě uvidím. Už aby to bylo za náma.
Ahoj holčinky,
je mi strašně smutno a nevim,proč zrovna já,ale jak jsme byli ve středu na ultrazvuku(konec 10tt),tak dr.říkal,že nevidí srdeční akci miminka a že to podle něj skončilo cca před týdnem a že se jedná o zamlklý potrat.Tak jsme šli ještě v pátek na kontrolní utz,tam se na nás podívala ještě jiná dr. pro jistotu,ale bohužel srdíčko netlouklo,mimi si tam tak hajalo a my s manžou byli úplně hotový a nestačili jsme utírat slzičky,tak mě rovnou v pátek udělali revizi a poležela jsem si tam do soboty.Po fyzický stránce je mi dobře,ale nevim, jak se vyrovnám se ztrátou naší fazolky.Je to můj již 2.potrat,takže nám doporučili genetiku a hematologický vyšetření na srážlivost krve.Doufám no vlastně věřím, že z 3.těhu se vyklube krásný a zdravý miminko.
Holky, přeju vám všem bezproblémové těhotenství a určitě sem za vámi budu chodit.
Mějte se hezky,pa
Mirinko je mi to strašně líto…
budu držet palce ať to příště výjde
Jeziiis, Mirinko, je mi to hrozne lito!! Uplne mi hrkly slzy do oci
To je strasny. Vubec si takovou situaci neumim predstavit, jsi hrozne statecna, ze to tak zvladas. Preju co nejvice sil k prekonani bolistky!!! Vubec nevim, co jineho rict..
Urcite, jak budes chtit, tak se tu na nas zase jukni. I tak porad mezi nas patris!!
Je mi cely den zase spatne, sla jsem sice na mensi vylet na kopec Certak, kde je takovy pekny rybnik, ale i tak me po prichodu domu pekne natahlo. Ted jsem to zacpala spenatem, tak uvidim, co to udela..
Pekny vecer vsem a vsem hodne sil na mimisky!! ![]()
Ahojky holky,
tak jsem se vrátila z dovolené, s napětím vás dočetla, a dozvím se tak strašně smutnou zprávu o Mirince, Mirinko je mi to strašně moc líto, to se ani nedá vyjádřit slovy, jak moc.
Ahoj holky,
já vím, je těžké na to něco říct a ještě těžší je se s tím smířit, že ve vás to miminko už prostě neni, že to bříško, který jste 10tt hladily je už prostě prázdný.
Nejhorší je,že člověk s tim nic jinýho neudělá, je to prostě příroda… a když to obrátim,tak je lepší že to bylo ted než kdyby se to stalo třeba v 6.měsíci.
Nabírám nový síly a tento týden jdu ke svý dr. a naplánujeme rovnou ta vyšetření a budeme vědět,jak postupovat dál.Do nového snažení bysme se mohli dát začátkem května,když bude všechno v pořádku.Musíme tu dobu nějak vydržet.
Holky moc vás zdravím a držte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mirinko, jsi moc silná a statečná holka. Ani si neumím představit tu bolest co musíš cítit. Je mi moc a moc líto. Držím pěsti aby se pro tebe všechno brozo obrátilo k dobrému . Vážně není co říct, nejsou slova která by mohla tvou bolest utišit. Čas to sám postupně zahojí. Moc se opatruj, naber síly. Jednou ten boj vyhraješ.
Mirinko, celkem dobře. Teda vlastně nevím jestli se bát, nebo radovat. Kontrolu mám až 18.2 takže za týden.No děsím se , to ti určitě nemusím říkat. Chtěla jsem se tě ještě zeptat , užívala jsi utrogestan ? nebo duphaston ?
Mirinko je mi to moc líto, ani se to nedá vyjádřit slovy....... Holčinko drž se, je to těžké období, ale já věřím, že se na Vás usměje štěstíčko a svoje miminko si určitě vybojuješ. Opatruj se pa Maru
Pusíku, , ne nic jsem nebrala a stejně by to nemělo na mimi vliv, měla jsem zamlký těhotenství, mimi bylo ještě v pátek ve mě a já se na něj dívala na utz na ty nožičky a ručičky.Vůbec nic mi nebylo, nekrvácela jsem, bylo mi špatně a prsa taky boleli,takže to člověk vůbec nepozná.
Maru ,máš pravdu je to hodně těžký,ale věřim , že bud líp a že to 3. prostě jistí a páni dr.taky.
Tak holky a už vás nechci nervovat, myslete na vaše miminka. ![]()
Mirinko to vážně moc smustné. Děsím se co se v pondělí dozvím. Moc se opatruje a držím všechno co mám , aby už brzo vaše další snažení přineslo to štěstíčko se šťastným koncem. Moc se opatruj.
Pusíku, díky moc a opravdu se nenervuj, stejně s tim nic neuděláš. Držim palečky, aby bylo vše dobrý.
Holky opatrujte se a pozdravte za našeho andílka vaše mimísky.