Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Holky,
preju pekny patek…vypada to stejne jako vcera, tak se snad zase vypravim na nejakou prochajdu..
S tou tehudemenci to mam taky, chvilema si rikam, ze tam nekdo sedi na nejakem nervu a dela to schvalne, ze neco udelam jinak, nez chci atd. Priklad z vecera. Rikam manzovi, kterou chce vyzehlit kosili, jestli je ok ta co drzim v ruce a on, ze radsi tu druhou, tak zehlim a pak az po hodine jsem si uvedomila, ze jsem vyzehlila tu co nechtel. Jenze to uz jsem lezela a on to zjistil az rano, tak si jeste zehlil sam
No sranda..Jinak na zacatku tehu jsem mela chvilky, kdy jsem vylozene zapomnela, kam jsem neco dala, nebo co jsem chtela udelat. Proste zmatek. Ted uz to nemam, ale jak vidite, obcas mi hrabne taky ![]()
Zatim pa a opatrujte se vsechny i s mimisky ![]()
Ahoj Janiah: u vás je krásně? u nás od rána prší a je tu černo , že jen tak nepřestane.Hlásí na víkend slunečno ,snad se to povede.Jinak co se týče těhu demence-ta u mě přetrvává a asi jen tak se ji nezbavím.Taky dělám blbosti,že si pak říkám co si o mě myslí ostatní.Uvedu příklad:ráno vařím čaj a Toníkovi ho dávám vychladnout do hrnce se studenou vodou.No tak jsem tam dala ten můj a Toník chudák musel čekat o to déle než se na to přišlo.Jinak zapomínám,dělám věci které bych snad ani ve snu nedělala,melu blbosti,protože se mi v hlavě najednou zrodí tolik myšlenek na různé věci a já pak chrlím ze sebe blbosti ,jelikož je spojím dohromady.Ale ještě jsem na tom o dost lépe než moje kámoška.Ta šla pro svého syna do školky a místo aby mu pomohla se svléknout z oblečení co nosí ve školce,začala svlékat sebe i boty.Uvědomila si to až když byla bosa a měla už jen tričko a kalhoty.Kluk na ni prý koukal a říkal maminko ty si jdeš s námi hrát?
![]()
Tak holky ještě na tom nejsme zase až tak zle nééééééé ![]()
Ahoj a krásný víkend,ať svítí sluníčko na procházky s mrňaty a můžeme trošku vyšpulit bříška. ![]()
Ahoj holčiny,
dlouho jsem tu nebyla. V úterý jsem něco blbýho snědla a pak už jsem jen
a zase
A až včera večer se mi teprve udělalo líp. Manžel už chtěl jet do špitálu, jestli prý to není něco v těhu, ale já mu řekla, že jsem jen něco snědla a tak to bude dobrý. A taky že už konečně je. Jenže jsem neměla čas a ani chuť si sednout k pc- až teď. Míša spí a Petřík je ještě ve školce. Takže jsem si sedla a četla a teď píšu i já.
Počasí je u nás od rána pěkný. Sice občas zaleze na chvilku sluníčko, ale jinak je krásně teploučko.
Vyprala jsem hned 3 pračky(co se sušila jedna, tak se prala druhá a něco mezitím uschlo, takže se mi to i na ten balkon neštěstí vlezlo) a mezitím vysála celý byt a uvařila a uklidila.
Thu demence? Tak to já mám už od roku 2002- bohužel mi zůstala i po porodu a dalších těhu a porodu
![]()
Zítra jedeme do Brna- máme se tam setkat s tchýní a tchánem a taky s mojí nevlastní dcerou Luckou(16)(manželova dcera) a její máti(ale ta je v pohodě). Docela se těším, tak snad nebude pršet. Protože v dešti bych se teda nechtěla trmácet vlakem. A chlapi si zajdou na veletrhy a my baby asi půjdem na nákupy nebo jen tak se podívat do města. Takže napíšu asi až v neděli, nebo až v pondělí. Prostě jak budu mít čas.
Blbne mi klávesnice- nejde mi tam asi 8 kláves, tak kdyby mi tam něco chybělo (sice to opravuju po sobě, ale můžu se někde zapomenout), tak se nedivte. No, Míša se holt snažil mi tu klávesnici rozbít tím jak mi jí pořád shazoval, a tak se mu to asi povedlo. Manža říkal, že se mi na ní podívá a pokud to půjde spravit, tak mi jí sparví, ale kdy to bude, to nevím. Je furt v práci a zítra má jediný den zase volno, a to zas jedem pryč. A když jí nespraví, tak koupim holt jinou.
Abych nezapoměla, tak gratuluju všem co měli velké utz a vše dopadlo dobře. A ostatním, ať dopadnou dobře.
Už budu končit, protože zas musim pro Petříka do školky. Tak se opatrujte a pohlaďte svá miminka v bříškách. Papaaaa Martina
Krásáné slunečné pondělní ráno. Doufám že nám to počasí vydrží.
Jak pak jste si užily včerejšek ? Já byla na dlouhatánský procházce a byla to paráda. Sice jsem se vrátila šíleně utahaná, ale bříško ani záda nebolí , tak si to pěkně užívám.
Doufám že jste všechny v pořáku a užíváte si.
Ahojky, taky přeju hezké pondělní dopoledne,
já včera přesazovaal muškáty za okna, celé odpoledne jsem s prckme pracovali
Ale miminko nic nenamítalo, tak se mu to asi líbilo a bude z prcka maličkatej zahradníček ![]()
Opatrujte bříška pa Maru
Ahoj Holky, dneska bylo zase hezky, co? Byla jsem dopoledne u zubare na preventice a jako vzdy vse ok, tak to bylo opet bez trapeni:-) Zubar se vzdycky smeje, ze se nema na me cim vyradit. No snad mi to vydrzi az do duchodu:-)
Prijela jsem domu az pred chvili a jsem docela KO, tak uz nikam nejdu. To slunicko taky pekne unavuje..a taky byl velky provoz tak se jelo celkem blbe.
Mimi ted silene kopalo, az mi poskakovalo bricho, kazdy den pridava na intenzite..snad me potom neprokopne pupik ![]()
Zatim pa, doufam, ze jste vsechny ok. My jsme nakonec velky UTZ odlozili o tyden, tak mimiska uvidime az pristi pondeli.
Ahoj kočky,
dneska teda to počasí není nic moc. Ach jo, já doufala jak si užiju procházky. Přemýšlala jsem i o tom že zavolám kámošce a přišly by jsme si k nim na zahrádku opéct buřtíky, ale takhle ![]()
Já včera zase nakupovala , už mám přebalovací podložku, látkový plíny a taky dvě zavinovačky z mimibazaru. Jsem celá spokojená že mi to tak hezky přibívá. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
No nic musím se na dnešek chystat
![]()
Ahojte!
Tady je taky hnusne, ale dalo se to cekat, protoze hlasili ze ze zapadu jde studena fronta a ze bude hnusne.
Pusiku, ja sice porad odolavam s nakupy, ale uz jsem se taky aspon zbezne divala na prebal. podlozku atd. Po velkem UTZ uz ale zacnu pomalu nakupovat, at pak ty naklady a stresy nejsou velke. Hlavne clovek nikdy nevi, co bude a kdy bude muset treba zase jen lezet, tak je to treba vyuzit.
JInak porad nemam jasno s kocarkem. Jak jsem puvodne rikala ze to bude ABC 4tech, tak uz mam zase trochu problem se sportakem, nedaji se sklopit nohy do roviny a taky celkove vsechno je hrozne tenke - myslim potahy a nanoznik ten uplne, jen takova hadyrka, tak to bysme asi zmrzli. Takze zase od nuly. Vsimla jsme si, ze ta nova Cortina 3Tris Evolution je hodne prostorna, daji se vybrat i pekne barvicky, jen jsem nechtela trikolku a trochu jsem nesva z tech penovych kol, i kdyz jsem cetla, ze jsou prave ze fajn. Cela
a vcetne autosedacky stoji 17tis. a kdyz si chces dokoupit nafuk. kola, pridas 900kc. Jeste premyslim..ale hlavne mi pripada praktictejsi, ze se da sportak otocit po obou smerech, ne jako u Jane, ze Ti na mimco fouka…
Neznate nekoho, kdo ma tu novou kolekci? Jak je spokojeny? Moc reakci na to tady neni, spis se bavi o starsich kolekcich..
Ale stejne bych porad radeji 4-kolku s aretacnimi kolecky, jenze relaci do 15tis to ma jen X-lander a pak uz jsme pres 20tis a to jsem nechtela..Ach jo…
Tak pa a nebojte, slunicko zas vyleze!!
http://www.babyexpert.cz/…kombinovane/
I Cortina se dělá jako čtyčkolka.
To ano, ale ne tenhle typ. A ty 4-kolky maji blbe kola, jen ty male umele a to je na nic.. Ale diky ![]()
Tak to jo, to s tebou souhlasím. No vybrat je fatk potíž. Snad na každým kočáru je něco. No a o cenách škoda mluvit. Můj favorit byl Herqules, ale bohužel je dost těžkej. . Je sice dobře ovladatelnej , masivní do terénu super. Taky jde na:,–(it v oubu směrech , ale já budu kočár tahat po schodech , takže váha je pro mně nejdůležitější.
Ahoj holky,tak jak se vede?
Já lítám po doktorech , tak mi moc času nezbývá.V pondělí na preventivní prohlídce u zubaře,včera na ušním,jelikož jsem měla pořád zalehlé ucho po tom píchání,dnes kontrola na gyndě a šla jsem si pro doporučení na UTZ ve 20tt.Od zítra zase trošku klidu od doktorů a od nového týdne lítání po úřadech.Musíme nahlásit pejska,vyzvednout občanky a řidičáky,nahlásit všude změnu adres,zřídit inkaso atd.Je toho spousta a už abychom to měli za sebou.Jinak Toník začíná rozvazovat jazyk,tak umíme spoustu dalších slovíček,tak jsem strašně ráda že tak brebentí.Včera jsme se s manželem museli moc,moc smát. Nevím jestli znáte tu písničku od skupiny AIR FARE-Sorry Baby.Toník s nimi zpívá uuuu-aha.Pak se mu ještě líbí ta nová písnička od Madonny a Justina Timberlake -4minutes.Madonna tam zpívá TIK ŤAK,TIK ŤAK.tak to taky zpívá s ní.Je to legrační ho poslouchat a hlavně k neuvěření ,že takhle malé dítě už zpívá a je to i melodické, i když jen pár slovíček.
![]()
Měla přijet tchýně,že prý už dlouho neviděla Toníka.Nepřijede ,manžel jde o sobotě a neděli do práce a volno na svátek mít taky nebude.Já jen že jsem myslela že chce vidět vnuka nééé syna.Mohla to říct do telefonu rovnou,že ji nebaví se mnou trávit svůj volný čas-ona mě prostě asi opravdu nemusí.Od začátku vede tajný boj,aby mě vydýchala v místnosti-to já vím a možná lepší, že si bude doma bude klid a pohoda.
Janniah s kočárky jsem na tom stejně,už se mě manžel ptal jestli nejsem vážně nemocná.Vždycky jsem brousila po internetu a hledala diskuse a inspirace na kočárek a nebylo dne kdy bych to nedělala.Jenže teď jsem jak vyměněná-nebaví mě to,i když vím že nějaký budu potřebovat opravdu nemám představu jaký.Snad se přemluvím a něco vymyslím.Tak zatím ahoj a pohlaďte bříška
Jani hele našla jsem akci na Cortinu za 15 200Kč to už stojí za zvážení ,
http://cam-neonato.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…
Mají i Jané sice jen jednu barvu a loňskej modle ale je za necelých 19 000.
budu to muset probrat s manžem.
Diky, ja jsem taky nasla neco za stejnou cenu, ale tohle je Brno, takze lepsi nez Praha, kdyby nahodou reklamace..
Pa,pa