Termín srpen/září 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
24.7.08 14:10

Ahojky

Marti moc ti děkuju za ten odkaz na kočárek ještě se rozmýšlím jestli ho mám vzít.

Tady ti posílám do seznámku

Plamínek- Marta 33let- vdaná-6/1997-2 děti Lucinka4/1997-Davídek 5/2001-TP-18.10.08

Dneska spěchám tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
24.7.08 15:32

Ahojky spolutěhulky,
Hako, pořád 2v1 :D Téda moc vám to s Toníkem sluší, Toník je moc roztomilej.

Jani09 - teda to je síla s tím Dr., taky bych to udělala jak radí holky a pak bych změnila Dr. takhle se přece nemůže chovat a ni k netěhotným. Mě když bylo 16 let tak jsem měla hrozný bolesti v podbříšku a můj BÝVALÝ gynekolog mě odmítl vyšetřit, s tím, že to mám po pohlavním styku a že mám zánět v močáku. V noci mě vezli sanitou, s tím že mám akutní slepák. Nakonec se v nemocnici, kde mi rozháněli slepák (po 14 dnech a na popud mamky) ukázalo, že mám v pochvě a děloze sražený výtok. Možná i kvůli tomu blbovi jsem měla problém otěhotnět.

Marti, ten seznámek je mooooc krásnej.
Moje údaje: Maufka - Maruška (23 let) - vdaná (04/2006) - Rakovník - TP 19.8.2008 - 1. mimčo - holčička (Nikolka)

CHci se vás zeptat, taky vás bolí v noci bříško? Já už nevím jak ležet, jak se zvedat, jak si lehat. Je to takový tlak v celým bříšku. Jo a taky chodíte pořád čůrat? Já chodím po půl hodině až tak do 4 h ráno a pak každou hodinu. Doufám, že je to normální.

Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
24.7.08 15:38

Hako fotečky jsou krásný, paráda. Musím říct že jsi mě překvapila já si nevím proč mylela že jsi tmavovláska, a zrovna tak jsem si tmavýho představovala i bafíka :) Toníček je teda čipera šikovnej. Jste takvá bezva dvojka hlavně v těch slunečních brýlích.
Maufíku já taky mívám nejvíc bolesti v noci , ale zatím né tak často jako ty i to čůraní mám tak po 2 hodinách, ale to bude nejspíš tím že ty jsi o 14 dní přede mnou. Myslím že Nikolka už je hlavičkou pěkně v dolní části dělohy a rovinují se ti porodní cesty takže asi je to prostě normální. Kdy máš další KO ? Jsem zvědavá co ti řeknou podle toho co píšeš už budeš určitě brzo maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.08 20:52

Ahoj holky,

tak jsem zase něco doplnila do našeho seznámku.

Hako - samozřejmě že pošli údaje- já je tam napíšu a jak budeš vědět další, tak se tam pak jen dopíšou. A není zač- já taky občas potřebuju s něčím poradit. Nikdo jsme se přeci nenarodil zkušený a jako všeumělec.
Hako a fotečky fakt super. V tý fontánce to muselo být fajn. Houpacího koníka jsem taky chtěla pořídit, ale manžel moc nechce, že prý by to zabíralo moc místa a že když se bude chtít houpat, tak můžeme jít do parku. Takže jsem zatím bohužel u nás neuspěla.

Plamínku - odkud jsi? Co čekáte? Holčičku nebo chlapečka? Nebo je to stydlín? A neukázalo se? Možná jsi to už psala, ale já si to už nějak nepamatuju, tak promiň. Já bych to do seznámku také připsala. Jestli by jsi chtěla.

Čůrání- taky chodím- hlavně v noci po 2-3 hodinách. Hrůza.

Maufko, koukám, že s gyndr. sis taky užila svoje. To je teda zdravotnictví.

Pusiku- ty moly nezávidim, taky občas nějakého najdu.

Holky, ale je nás tu teda pořád nějak málo, že?

Nebo se mi to zdá?

Myslela jsem, že nás bude nejmíň 10.

Jo a koukala jsem 8O , že maufka už to má fakt za pár.

Tak dnes budu zase končit. Dávají nějaký katastrofický film- což mám ráda. Tak zatím papaaa a dobrou noc a pohlaďte svá miminka v bříškách i ty děti, které už máte doma.

Martina a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
25.7.08 15:04

Ahojky holčinky,
Koukám,ž e jste tu pěkně rozjely diskuzi a já nestíhám odpovídat :-O Ale budu se snažit polepšit, přece jenom mám už v plánu trávit víc času doma a odpočívat, tak už jen musí prcek dovolit vysedávat u PC. Někdy když sem zasednu tak začne pěkně okopávat moje žebra a prostě mě vyžene :-D
U nás je stále všechno v pořádku, ve středu jsme byli v poradně a vše OK. Výbavičku už jsme taky konečně vyřešili a dokoupili s manželem co bylo potřeba, už je i vypráno a vyžehleno a teď už se můžeme těšit na mimíska.
Mrzí mě,ž e máte takové problémy a pořád na vás myslím. Nadzvedává mě tu ze židle, jak jsou někteří dr. nezodpovědní, ach jo. Hlavně se všechny moc moc opatrujte a a´t mimískové vydrží v bříškách co nejdéle . Já se budu snažit nakukovat častěji a víc psát. Zatím papa přidávám info do seznámku. Děkuju Marti.

Maru - Markéta (34 let) - vdaná (09/1999) - Tábor - TP 30.8.2008 - 1.mimčo - chlapeček

http://bd.lilypie.com/uPfMp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
25.7.08 18:51

Nazdárek děvčata a miminka,

tak jsem si libovala, jak jsem celé těhu byla v pohodě, žádné nemoci a atd. a teď když jsem nastoupila na dovolenou, tak jsem chytla nějakou virozu - nejdřív bolení v krku a teď pekelná rýma a začínám kašlat. No, doktor mi říkal, že můžu paralen, ale snažím se bez… Nemáte některá tip jak se toho zbavit? Koupila jsem si Pinosol, přesně jak tu některá z vás psala (viděla jsem to jen rychle jak jsem prolítávala vaše příspěvky - fakt je to dost ošklivý, ale co nadělám, když se toho chci zbavit. Včera jsem měla rozlučku s kolegy, tak jsem kromě balíčku od Weledy - olěj pro mě, čaj a olejíček na bříško pro mimi dostala dvě těhotenské masáže - jednu ajurvédskou. Nemáte s tím některý zkušenost? Snad mi to nezpůsobí nějaké problémy. No, oficiálně zítra začínáme 32. týden, ale dnes na kontrole mi doktor říkal, že malý odpovídá mírami 33. týdnu, tak jsem zvědavá. No, já se zase nějak ozvu…:-) Držte se a pohlaďte pupíky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.08 13:03

Ahoj holky,

jen v rychlosti.

Maru máš to tam. :D

Mishule- brzy se uzdrav. S tím zdravím je to taky jak zákon schválnosti, že? :twisted:
Jinak s tou masáží nemám já osobně žádné zkušenosti- nikdy jsem ani tento název neslyšela. :oops:
Nechceš taky do seznámku?

Zatím paaa a všechny se moc opatrujte. Pak ještě napíšu víc- teď nemám moc času.

Martina a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
26.7.08 13:36

Ahojky těhulky,

kontrolu jsem měla včera a už v porodnici. Byla to hrůza, ráno v 9h jsem byla objednaná, udělali mi poradnu a natočili monitor, jenže malá spinkala, tak mi řekla Dr. abych přišla znovu za dvě hodiny, jenže malá pořád spinkala (a to jsem se pokoušela dloubat do bříška) takže znovu za hodinu a to už ve výtahu jsem jí prosila až se začne vrtět. Naštěstí se umoudřila a trošku se vrtěla. Potvůrka jen co nás vyzvedl taťka tak se v autě rozkopala. :lol:
Jinak mám už měkký čípek a otevřela jsem se na jeden prst. Dr. říkala, že si myslí tak ještě týden max. dva a mohlo by to vypuknout. Bříško už mi hodně kleslo. Moje mamka z toho byla dneska hotová. A já už taky začínám mít strach.

zatím pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.08 13:53

Maufko,

tak sis koukám taky včera užila porodnici, co? Já tam byla taky včera, ale jen na ten porodopis a podívat se jestli se na sálech něco náhodou za ten rok nezměnilo :lol: :lol: No vymalovali to tam :lol: :lol: takže nejsou boxy bílý, ale barevný :lol: :lol: takže přeci jen změna ne? :lol: :lol:

Taky mě to tam přišlo na 3 hodiny- administrativní pracovnice měla zrovna dovolenou, tak se to vypisovalo u sestry a chodili tam samozřejmě i ambulantní pacientky, takže ty brala přednostně. Takže jsme tam s klukama strávili přes 3 hodiny. No a manžel už chtěl odejít, když jsem teda konečně vyšla že už můžeme jít domů. :roll: :wink:

Jo jinak ty už to máš za pár- rodíš tu jako první ne? Takže máš nárok aby jsi už měla bříško níž a začalo se tvé tělo připravovat víc na ten očekávaný den D.

Neměj strach. To zvládneš. Říkej si- zvládli to i jiní, zvládnu to i já. Není to nic hroznýho, vždyť ženy chodí rodit i víckrát a kdyby to bylo přeci nějak hrozný, tak by už po druhé a třeba i třetí…nešli. Takže to zas až tak hrozný být nemůže. Já osobně myslím, že je to o tom, kdo má jaký práh bolesti a jak je kdo citlivý. Jak tu bolest vnímá nebo nevnímá.
Tak se netrap a nestresuj porodem a užívej si zbytek těhu. Určitě si pak až budeš držet malou, tak si budeš říkat, že jí ještě pořídíte bratříčka. Uvidíš. :wink:

Tak se opatruj a zatím paaaaaaaaa Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
26.7.08 21:27

Ahoj holky,
omlouvám se že nereaguju na vaše příspěvky. Dočtu si to až později . Teď jenom v rychlosti.
Před chvilkou mi přišla zpráva od Jany 09.
Píše že už je 2 dny v nemocnici přišla tam z bolestma jako na MS a podezřením na zánět močáku. Monitor ukázal kontrakce po 2-3 minutách. Řekli jí že ja na porod brzy, na:,–(ily kapačky a nechali si ji tam. Pokud se to prý zklidní tak by ji mohli v pondělí pustit.
Za to může ten její pitomej doktor. Mizera, teď se chudina trápí v nemocnici. TAk jí Držím pěsti aby u ní Terezka ještě v bříšku nějakej ten čásek zůstala. Určitě to bude pro obě lepší.
Vám ostatním přeju krásnej večer a taky klidnou neděli. Doufám že jste všechny v pořádku a u nikoho se zatím nic nechystá.
Dobrou noc a pá Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.08 21:41

Ahoj Renčo,

díky za zprávu- i když je taková, ale aspoň nějaká.

Všichni jsme rádi, že víme co se děje.

Napsala jsem ti soukromou zprávu, tak si jí přečti.

Jinak samozřejmě vzkaž Janě, že jí držíme všichni pěstí, aby měla to štěstí a vydržela ještě.

A samozřejmě zdravíčko všem.

Taky dobrou noc a páááá Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
27.7.08 12:05

Ahoj holčiny, tak jsem od pátku v porodnici - na rizikovém, v noci jsem začala krvácet, naštěstí to přešlo a vypadá to, že mi jen praskla nějaká cévka, tak jsem tu na pozorování s doufám, že mě brzo pustí domů, nebaví mě to tu…:-) Myslím si, že to může být spojené i s tím nachlazením - věčné pšíkání a kašlání a smrkání… No, akorát nevím jestli teď budu moci využít těch masáží…:-(

Marti, klíďo mě do seznámku přidej :-)

Holky držte se.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.08 12:24

Ahojky,

Míšo, tak mi musíš poslat nějaké údaje. Teda jestli jsi mi je už třeba neposlala jako SZ- sem se teď nepodívala. :oops:

Jinak se brzy uzdrav, doufám, že to bude vše dobré. Nějak se nám to tu každým dnem jak tak koukám sype.

Já vím, že už se nám to krátí a to teda dost rychle, ale zase by to nemuselo být tak brzo, ne? Přeci nebudeme pak všichni ve stejnou dobu ležet v nemocnici, ne? Kdo by sem pak psal? :lol: :oops: :lol:

No a to jestli je to spojené s kašlem, kýcháním…tak já bych řekla, že by to klidně mohlo být spojené, vždyť jsou to přeci otřesy.....i když by třeba někdo řekl, že ne, ale je to jen můj názor.

Tak snad to fakt nic nebude. Držíme pěstičky, ať jdeš brzy domů.

Tak se opatruj a pěkně lež, i když jestli je u vás taky takový teplo jako u nás, tak je to asi dost hrozný ležet ještě v posteli- a zrovna v nemocnici. Tam není ani klimatizace jako třeba doma.....a ani ten svůj klid tam člověk nemá.

Tak zatím papaaaa Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.7.08 19:20

Ahoj holky,tak jsem jen nakoukla a jen zírám.Přeci se nerozsypeme tak brzo?Omlouvám se ,že též neodepisuji,ale nebyl čas a teď mi Toník asi onemocněl.Má horečky a doufám , že to rychle přejde.
Pusíku moc díky za zprávu od Janah09,kdyby si jí psala,tak že moc pozdravuji a držím moc,moc palečky.Ať se holky drží.Je to tedy hrůza,díky jednomu debilovi a takhle skončit.
Mishule -taky držím palce,ať to dopadne jen na prasklou cévku a pustí Tě brzo domů.
Marti -tady jsou mé údaje:Hako - Hanka (32 let) - vdaná (09/2003) - Poděbrady - 1.dítě (Toník 08/2006) -TP - 19.9.2008 -2.mimčo

Jinak se moc opatrujte i vy co jste v pohodě a odpočívejte,snad ty vedra nás nezlomí ahoj
Zdravím všechny ať na někoho nezapomenu a jdu za tím našim marodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3427
27.7.08 19:33

Ahojky holčinky,

Mishule přeju brzké uzdravení, hlavně se opatruj. S masážemi zkušenosti nemám, tak neporadím, Já chodila na klasické masáže zad, krční páteř a hrudní, protože jsem měla problémy s páteří už před těhu. Ajaj te´d čtu,že jsi taky v nemocnici,a ch jo.......... Taky přeju aby se vše uklidnilo, opatruj se.

Martino děkuju za přidání do seznámku. Moc hezky jsi to o tom porodu napsala, jako maminka třetího ítěte tu máš tady největší zkušenosti a čiší z tebe naprostá pohoda.

Maufko no koukám, že ty už to máš asi za pár, když už ti kleslo i bříško. Tak držím palečky ať je to máte rychle za sebou a těšíme se na zprávičky. Opatrujte se a než to vypukne tak hezky odpočívej.

Pusíku děkujeme za zprávičku o Jany09. Moc moc jí pozdravuj a držím kopýtka aby Terezka ještě zůstaal v bříšku co nejdéle. Ten dr. by teda zasloužil..........

Hako Toníkovi přeju brzké uzdravení a ty se opatruj ať to od něj nechytneš, i když vím,ž e je to těžké.

Teda holčinky opravdu se nám to tu začíná nějak sypat, snad všechny vydržíme co nejdéle do termínů, moc vám všem držím palečky a myslím na vás. My jsme zatím pohodě, prcek si mě okopává, že se mi na břiše dělají ukrutné boule a někdy mám pocit, že chce snad vyběhnout pupíkem :-D ale je to moc hezký jak se tam vlní a už te´d vím, že mi to bude moc chybět.
Papa Maru

http://bd.lilypie.com/AlcEp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí