Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@leryl píše:
Jedno je kolečko u trakaře, jak říká můj tatka.
Jen jsem zmínila, že pokud to jde, je určitě lepší do skleničky přímo.
Na moč. sediment nebo odečtení papírkem u doktorky to sterilní ani být nemusí, ale na kultivaci už jo, jsou na to sterilní zkumavky.
Jj, do sterilni zkumavky dcera curala primo ve vane, po vysprchovani. Jinak beru tedy moc z nocniku…
Ahoj holky, tak dopadlo to celkem dobře. Malá seděla na nocniku od 5:30 do 7:15, už jsem ztrácela naději, ještě že existuje asi 100 dílů Mickeyho klubiku
.Nakonec se teda vycurala. Nález takový, že to na atb není, ale podle dalších indicií dostala prášek na roupy, které jsem teda neviděla, jen má 2 dny divnejsi světlé kakani a koupat v hypermanganu. Je to zvláštní, ale po par hodinach od podání prášku a po koupeli se dcera výrazně zlepšila, několikrát se vykadila a začla blbnout. Pochopitelně. No a zítra znova. Dr.chce radši ještě moč na kultivaci bakterií, a chce dceru vidět a kompletně prohlédnout, uši, uzliny atd.. A domluvit se, co s ni dal po te psychické stránce. Tak nás to aspoň nakoplo k nějakému dalšímu posunu. Děkuji všem a přeji hezký večer.
Prijde mi zvlastni, ze ji nedala zadne leky… krev v moci byt prece nema. Jinak na roupy se nas taky ptala, taky jsem zadny nevidela. My jdem na kontrolu zitra, tak jsem taky zvedava.
Děvčata, má to pokračování, v dnešní moči bylo zhoršení, takže antibiotika. Jinak ráno na nocniku v pohodě, k dr.sla s úsměvem. Dr. na ni neshledala nic nestandardniho, prostě vzteklé batole. Ale z důvodu těch několika varovných signálů ohledně rituálů a fobie z neznámého nám dala dotazník a ještě se sejdeme v klidu samy.
@u763 tak přece antibiotika… mně to bylo divný hned… ale asi co doktor, to jiný postup, i když v takovém případě bych si o ně sama i řekla, nevím
Jinak my byly na kontrole a moč v pořádku, takže je malá zdravá, akorát nás čeká ještě sono kvůli opakování.
Každopádně držím palce s malou… mám na mysli to vyšetření na psychologii apod…
Ahoj, pomuzete mi prosim zhodnotit hexaphan test? Shora pH, bilkoviny, glukoza, ketony, urobilinogen a krev/hemoglobin. Jde o to, jestli mam bezet k lekari nebo ne (ten vysel takto opakovane). Diky moc
@Anonymní píše: Více
Bežet nemusíš, můžeš tam zajít. Ketony většinou znamenají hladovku - hodně lidí si ketony měří při dietě bez sacharidů.
Krev trocha - záleží na odběru a menstruaci - i třeba dva dny před i po se krev může vyskytnout a také záleží na umytí genitálu a testování ze středního proudu moči.
@Evkad ten urobilinogen mi prisel taky pozitivni. Vic nez ketony. Nizkosacharidovou dietu nedrzim, nehladovim, jim porad stejne…