Test negativní, menstruace není

Anonymní
9.12.18 23:00

test negativní, menstruace není

Prosim o nazor. mam skoro 10ti mesicni holcicku, kterou porad kojim. prvni ms po porodu byla zacatkem listopadu. v den ovulace (byl nepatrne pozitivni ovulacni test) jsme meli s manzelem sex, od te doby jsem ms nedostala, jiz 34 den jsem bez ms, ale tehu test negativni. je pravda, ze jsem mela prvni ms po 9 mesicich kojeni plus 9 mesicich tehotenstvi, takze asi to ted bude nepravidelne. jde mi o to, ze si moc prejeme druhe miminko, ale manzel je dlouhodobe v zahranici. ted je zase pryc a znovu doma az za 4 mesice. tak jsem dofala, ze kdyz byla ovulace a ms neprisla, ze by se mohlo zadarit. myslite, ze je jeste nejaka nadeje anebo proste ms si ted bude chodit jak se ji zlibi? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
9.12.18 23:19

Co to znamená nepatrně pozitivní test? Mám za to, ze na ovulačním testu musí být dvě silné čárky jinak je negativní. Pokud kojite, menstruace nemusí byt pravidelná nebo žádná. Takže pokud vážně chcete, přestaňte kojit, zvýší se vám vyrazně šance otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.18 23:37

Nepatrne pozitivní test, tim myslím to , že jedna čárka byla jasne růžova a druha trošičku, velmi nevyrazne, ale bylo to tam.

• Citovat
  • Upravit
392
9.12.18 23:44
@Anonymní píše:
Nepatrne pozitivní test, tim myslím to , že jedna čárka byla jasne růžova a druha trošičku, velmi nevyrazne, ale bylo to tam.

Jak píše slečna výše, ovulační test není těhotenský, ovulační test je skutečně pozitivní, až když je druhá čarka stejně silná nebo silnějši než testovací. To co popisujete je test negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
9.12.18 23:50

Podívejte se do návodu. Není to jako těhotenský test, kde se dají lovit duši :) Druhá čárka musí být stejně silná jako ta kontrolní. Nejdřív je ovulace a pak je buď menstruace nebo těhotenství. Pokud není ani jedno, ovulace nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
10.12.18 00:15

Vyprdni se na nějaké ovulační testy a různé aplikace v telefonu ..
Jinak ja měla po porodu ms pravidelnou a z niceho nic měsíc i 2,5 měsíce zpoždění, několikrát na vyvolavackach pak jsem brala nehormonalni leky na upravu a teď to mám zase pravidelne i bez léků …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.12.18 02:11

Kojení způsobuje různé nepravidelnosti v men.cyklu ženy, včetně posunutí menstruace. Samozřejmě, že můžeš i přes kojení velmi dobře otěhotnět. Příroda je nevyzpytatelná, hlavně v tomto směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.18 14:52

Děvčata já mám týden zpoždění ,dělala jsem si test a ten mi vyšel negativní :think: jak je to možné ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky