Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Pepino Dipstrip?
Přidejte zkušenost s Pepino DipstripPřečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Anonymní píše:
Mám dotaz ohledně tohoto těhotenského testu. Nečekám žádné rady typu - zkus test za 2-3 dny a uvidíš, zkus jiný test (žádný jiný doma nemám)… Jako dlouholetá snažilka o testování a oplodňování vím snad skoro všechno
Má otázka je jednoduchá - tenhle test jsem použila poprvé a chtěla bych se zeptat, zda dělá falešné duchy? Je to ale opravdu duch, kterého na fotce ani neuvidíteMěla bych být 9-10 DPO
mě nikdy neudělal falšného
nikdy za 3 roky snažení NIKDY ![]()
Děkuji za názory, ve středu dám vědět svoji zkušenost, zda duch je falešný nebo ne ![]()
@Kate92 píše:
Mě spíš zajímá, proč nepočkáš, až ti vynechá ms..
asi zřejmě proto že 99% SNAŽILEK testuje před ms..po ms testují většinou až ty co s tím moc nepočítají, nebo se nesnaží, nebo se snaží už víc jak rok třeba..
@Kate92 protoze cekar at do ms, v mojem pripade 14 dni je hrozne dlouha doba ![]()
Něco tam je, ale mě to přijde nějak moc „rozplizlé“. Určo držím pěsti a dej vědět..A s testem nemám zkušenosti - tedy s touto značkou. Každopádně já otěhotněla přirozeně po 5,5 letech, takže zázraky se dějí!! Tfujky tfuj i tobě ![]()
Tak u mně to byl falešný duch a to na Pepinu, který je údajně nedělá ![]()
Mě udělá pepino druhou ducho čárku vždy, když ho použiju, kupuju ho (já blbá) pořád jen proto, že je u nás nejdostupnější. Jinak, takových testů mám doma každý měsíc mraky, na některých regulérní růžovej duch viditelnej snad i z deseti metrů a stejně nic.. Až tam bude pořádná čárka, uvěřím. Tolik za mě. Hodně štěstí všem snažilkám ![]()
S Pepinem, mám u nejhorší zkušenost. Ukazuje falšeně negativní výsledek(vlastní zkušenost) a nevylučuju, že tedy ukazuje i falešně pozitivní, nebo vůbec neurčitý výsledek. Doporučuji Pepino nekupovat, nebo vyhodit pokud ho už máte. Mám osobně nejlepší zkušenost s Clear blue. Dražší, ale spolehlivý ![]()
Za me je nej dr.max. Byl nejvyraznejsi a treba mamatest byl duch, dr.max z carka..jinak mi ani pepino nikdy ducha neudelal ![]()
@Anonymní já ho tam teda vidím a vím že pepíno falešnáky nedělá ![]()
@Kate92 píše:
Mě spíš zajímá, proč nepočkáš, až ti vynechá ms..
Já mám zpožděnou MS už 14 dní a test mi ukázal jen jednu čárku.
@API26 A zkusit ještě jiný test? Také můžete být nastydlá a to může posunout MS.
@Kate92 promiň, ale kvůli takovým dotazům jsem to sem nedávala