Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, dneska jsem zkusila test 28DC(den MS).Čarka byla už hezky vidět, chci se zeptat kdo to měl podobně a kdy jsem asi počala? Tento cyklus jsem si nehlidala ovulacivím, že to bude pouze orientační ale konečně se nám po dlouhém snažení zadařilo, tak bych ráda věděla kdy to mohlo být. Děkuji moc
Gratuluju
Pokud máš pravidelný cyklus, tak jsi otěhotněla někdy kolem 14 DC, čili kolem 3.května (plus mínus pár dní) ![]()
Děláš si srandu, že jo…
. Nebo si fakt myslíš, že podle síly čárky na začátku těhotenství se dá odhadnout den oplodnění? Vždyť datum sexu a skutečnýho splynutí vajíčka se spermií se může lišit až o 5dní… Pokud jsi neměla jeden sex v měsíci, tak to prostě nikdy nezjistíš…
@Anonymní píše:
Dobrý den, dneska jsem zkusila test 28DC(den MS).Čarka byla už hezky vidět, chci se zeptat kdo to měl podobně a kdy jsem asi počala? Tento cyklus jsem si nehlidala ovulacivím, že to bude pouze orientační ale konečně se nám po dlouhém snažení zadařilo, tak bych ráda věděla kdy to mohlo být. Děkuji moc
A není to jedno, hlavně že tam je. Kdy jsi přesně otehotnela ti neřekne ani doktor. Plus minus 14 dní.
@unuděná děkuji za odpověď. Osobně bych řekla že to mohlo být kolem 5.5 😊
@Anonymní píše:
@unuděná děkuji za odpověď. Osobně bych řekla že to mohlo být kolem 5.5 😊
Tak ony mají holky pravdu, že je to informace velmi nejistá a vlastně ti k ničemu není (pokud teda nejsou v loterii dva tatínci)
Ale chápu, že tě to zajímá. Můžete slavit „početiny“
![]()
Kolem 3.5., taky mám cyklus 28 dni a dnes jsem 29DC ![]()
Včerejší test
@Anonymní píše:
Kolem 3.5., taky mám cyklus 28 dni a dnes jsem 29DC
Včerejší test
Jeee tak to gratuluji to mame hodně podobné, cyklus mám pravidelný 28 dní.
@Anonymní píše:
Jeee tak to gratuluji to mame hodně podobné, cyklus mám pravidelný 28 dní.
Taky gratuluji, květen je asi vážně měsíc lásky
![]()
@unuděná píše:
Tak ony mají holky pravdu, že je to informace velmi nejistá a vlastně ti k ničemu není (pokud teda nejsou v loterii dva tatínci)Ale chápu, že tě to zajímá. Můžete slavit „početiny“
![]()
![]()
Hele my jo…
a je to celkem sranda. Jedno dítě máme z IVF a druhý jsme počali na svatební ráno, navíc na její svátek. Je to hezký si ten den zavzpomínat… ![]()
@Janli Souhlas, i my přesně víme, kdy jsme počali. Jednou to totiž byl jediný sex v horizontu 14 dní (po šílený párty s kamarády
) a podruhé si pulec počkal 5 dní na ovulaci (manžel odjel na služební cestu) - takže jo, chápu jí ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak je to dnes s ultrazvukem PM jsem měla přibližně 3.11.20 následně jsem měla pohlavní styk v listopadu a pak až 3. 12 20
Následně 14.12 jsem si udělala těhotensky test a byl pozitivní
Následně 16 12. 20 jsem šla na gynekologii a tam mi těhotenství potvrdil a napsal 5+6tt 2,2mm
Poté jsem šla znovu 31.12.20 a byla jsem v 7+1tt
Termín porodu mám 14.8.21 a už se mi neměnil
Chci se zeptat kdy jsem mohla otěhotnět děkuji
Dobrý den, dneska jsem zkusila test 28DC(den MS).Čarka byla už hezky vidět, chci se zeptat kdo to měl podobně a kdy jsem asi počala? Tento cyklus jsem si nehlidala ovulaci
vím, že to bude pouze orientační ale konečně se nám po dlouhém snažení zadařilo, tak bych ráda věděla kdy to mohlo být. Děkuji moc