Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
linecké je ze začátku vždycky tvrdší, chce to promazaný uležet.
My máme recepty na cukroví, které změkne tak po 10 dnech, peču tak 14 dní před Vánocema ![]()
Dobrý den. Chci se zeptat jestli někdo nevíte zda jsou hotova těsta na cukroví ke koupi v kauflandu? Připadne jaka?? Děkuji.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Chci se zeptat jestli někdo nevíte zda jsou hotova těsta na cukroví ke koupi v kauflandu? Připadne jaka?? Děkuji.
Taky mě to zajímá!
@Anonymní píše:
To snad ne, ne že chceš koupit těsto, ale ty vado, nač ta anonymita?
![]()
@araw píše:
![]()
![]()
aby jí sousedka nepomluvila, že je líná a neschopná splácat máslo s cukrem a moukou dohromady asi, jinak mě totiž nic jiného nenapadá
@araw píše:
![]()
![]()
No protože se asi stydí za to, že ho neumí udělat domácí. Mě se s ním taky nechce patlat.Ale přiznávám se veřejně ![]()
V kaufu jsem je viděla, i v Tesku.Snad mají linecké světlé, kakaové, kokosové. Mám pocit že jsem viděla i na perníčky. ![]()
Sice to není rada k dotazu, ale jak vás tu tak čtu… Já jsem líná dělat těsto, musím si sundávat tu haldu prstýnků a tak zaúkoluji manžela. Jeden den mi uplácá těsta, zabalím si je do smršťovačky, šoupnu na lednici a jen si vykrajuji a peču. ![]()
@Anonymní píše:
maj je všude.
@gabki píše:
Holky kdybyste neseděli na e mimi tak máte těsta ažaž…