Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nitetis píše:
Ahoj včera jsme na nakupu v Tesku nakupovali Panzani v akci
díky
super,zítra tam jedu,ale zkusím i ty zátkovo ![]()
Na těstoviny by mělo pomoct, že když je uvaříš, tak je dáš proceděné, klidně nepropláchnuté na plech a necháš vychladnout, takhle to doporučoval Pohlreich, ještě jsem to nezkoušela, ale mam to v plánu, moje máma tam dává ještě trochu oleje
Proti slepení dávám taky olej. Ne do vody na vaření (protože plave na vrchu a do těstovin nejde nic), ale uvařím, propláchnu studenou vodou a v míse naliju trochu oliv. oleje, promíchám a vydrží v lednici a nikdy se neslepily do chuhvalce.
MaryClementine píše:
Proti slepení dávám taky olej. Ne do vody na vaření (protože plave na vrchu a do těstovin nejde nic), ale uvařím, propláchnu studenou vodou a v míse naliju trochu oliv. oleje, promíchám a vydrží v lednici a nikdy se neslepily do chuhvalce.
MaryClementine píše:
Přesně tak to dělám taky a opravdu se neslepí a neosliznou ![]()
Posledni dobou kupuji Tesco testoviny,ne ty obyc Tesco,ale takovy ty lepsi,jsou fakt kvalitni,prijde mi na stejne urovni,jako Panzani,stojej myslim kolem dvacky.
Ahoj,nečetla jsem vše-ale taky kupujem jen Panzani,pokud se nepletu,tak zrovna teď je,nebo byla akce na špagety za 18 kč v Tescu.A před tím v Albertu.Čekám,až bude v Globusu,a pak tam nabagrujem
Dělají i prej novinku Panzani mini -pro prcky.
z 80% kupuji panzani, ale také koukám i na jiné, hlavně aby byly semolinové a bezvaječné..
Do vody přidám olej a pak propláchnu studenou vodou.Jíme maximálně druhý den, pak už mi nepřijdou dobré..
Ty klasické levné ( bílá rozplizlá kolínka) mi nechutnají..
nečetla jsem všechny příspěvky, tak se možná budu opakovat…my kupujeme těstoviny v kuaflandě jejich značky clasic, jedině semolinové a ty se panzani vyrovnají
a jinak když se koupí ty „lepící“ tak bych do vody přidala olej
Taky kupujeme panzani, aktuálně akce do úterka v tescu na špagety i jiné druhy těstovin, včera jsem tam udělala zrovna nákup. ![]()
Aby nebyly těstoviny oslizlé, je potřeba je vařit opravdu ve velkým nožství vody, kdž jsou oslizlý, znamená to, že neměli dostatek prostoru na „plavání“ ![]()
anetteh píše:
Aby nebyly těstoviny oslizlé, je potřeba je vařit opravdu ve velkým nožství vody, kdž jsou oslizlý, znamená to, že neměli dostatek prostoru na „plavání“
Přesně tak, musí se vařit opravdu třeba ve 3 litrech vody, aby měly prostor. Bez oleje, jen osolit a hodně vody a průběžně promíchat, aby se neslepily.
Jinak jí si je kupuju přímo v Itálii na půl roku dopředu.