Má někdo zkušenost s nějakou značkou která se vyrovná Panzani?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
10.10.10 10:35
Nitetis píše:
Ahoj včera jsme na nakupu v Tesku nakupovali Panzani v akci :palec:

díky
super,zítra tam jedu,ale zkusím i ty zátkovo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.10.10 10:36

Na těstoviny by mělo pomoct, že když je uvaříš, tak je dáš proceděné, klidně nepropláchnuté na plech a necháš vychladnout, takhle to doporučoval Pohlreich, ještě jsem to nezkoušela, ale mam to v plánu, moje máma tam dává ještě trochu oleje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.10.10 10:45

Proti slepení dávám taky olej. Ne do vody na vaření (protože plave na vrchu a do těstovin nejde nic), ale uvařím, propláchnu studenou vodou a v míse naliju trochu oliv. oleje, promíchám a vydrží v lednici a nikdy se neslepily do chuhvalce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 10:52
MaryClementine píše:
Proti slepení dávám taky olej. Ne do vody na vaření (protože plave na vrchu a do těstovin nejde nic), ale uvařím, propláchnu studenou vodou a v míse naliju trochu oliv. oleje, promíchám a vydrží v lednici a nikdy se neslepily do chuhvalce.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
10.10.10 10:52
MaryClementine píše:

Přesně tak to dělám taky a opravdu se neslepí a neosliznou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
10.10.10 10:53

Posledni dobou kupuji Tesco testoviny,ne ty obyc Tesco,ale takovy ty lepsi,jsou fakt kvalitni,prijde mi na stejne urovni,jako Panzani,stojej myslim kolem dvacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
10.10.10 11:52

Ahoj,nečetla jsem vše-ale taky kupujem jen Panzani,pokud se nepletu,tak zrovna teď je,nebo byla akce na špagety za 18 kč v Tescu.A před tím v Albertu.Čekám,až bude v Globusu,a pak tam nabagrujem :lol: Dělají i prej novinku Panzani mini -pro prcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.10.10 13:24

z 80% kupuji panzani, ale také koukám i na jiné, hlavně aby byly semolinové a bezvaječné..
Do vody přidám olej a pak propláchnu studenou vodou.Jíme maximálně druhý den, pak už mi nepřijdou dobré..
Ty klasické levné ( bílá rozplizlá kolínka) mi nechutnají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.10.10 13:37

nečetla jsem všechny příspěvky, tak se možná budu opakovat…my kupujeme těstoviny v kuaflandě jejich značky clasic, jedině semolinové a ty se panzani vyrovnají :palec: a jinak když se koupí ty „lepící“ tak bych do vody přidala olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
10.10.10 19:18

Taky kupujeme panzani, aktuálně akce do úterka v tescu na špagety i jiné druhy těstovin, včera jsem tam udělala zrovna nákup. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.10.10 09:45

Aby nebyly těstoviny oslizlé, je potřeba je vařit opravdu ve velkým nožství vody, kdž jsou oslizlý, znamená to, že neměli dostatek prostoru na „plavání“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
11.10.10 09:52
anetteh píše:
Aby nebyly těstoviny oslizlé, je potřeba je vařit opravdu ve velkým nožství vody, kdž jsou oslizlý, znamená to, že neměli dostatek prostoru na „plavání“ :-D

Přesně tak, musí se vařit opravdu třeba ve 3 litrech vody, aby měly prostor. Bez oleje, jen osolit a hodně vody a průběžně promíchat, aby se neslepily.

Jinak jí si je kupuju přímo v Itálii na půl roku dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí