Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Magdík123 píše:
kez by to slo, abychom mohly vedet hned druhy den. Priroda si z nami pekne zahrava…a kdo rika nemyslet na to, , a ze to pry jde pak lip, to jsem teda zvedava…jak se da nato nemyslet…Muj pritel to take chtel vedet hned rano…se ptal: Tak co, jsi vtom?..
…kdybych jen mohla rici…ano
…no a tak cekam, cekam
Ahoj holky…tichá závist všem co našly // a samozřejmě velká gratulace a držení všech čtyř palců,aby vše šlo tak jak má
mě dneska dorazila…další měsíc to jistí!!!!! ![]()
Lucík 25 píše:Ahoj holky…tichá závist všem co našly // a samozřejmě velká gratulace a držení všech čtyř palců,aby vše šlo tak jak má
mě dneska dorazila…další měsíc to jistí!!!!!
mě právě ještě nedorazila,ale už jsem 18 DPO a testy pořád negativní,takže taky nic
prostě jenom budu mít dlouhý cyklus
mám to totiž nepravidelný..já bych tu mrcha raději dostala,aby jsem se mohli dřív zase snažit,,teď si ještě počkám,než přijde a pak než budu ovu
rrrr
NikysDneska přišla a už si taky přeju aby zase odtáhla.Koupím si tenhle měsíc ovu testy,abych věděla jestli jí po vysazení antikoncepce vůbec mám
A pak hurá na další snažení!!!!Nevěš hlavu…třeba si to měla špatně vypočítaný a byla dýl ![]()
Lucík 25 píše:
NikysDneska přišla a už si taky přeju aby zase odtáhla.Koupím si tenhle měsíc ovu testy,abych věděla jestli jí po vysazení antikoncepce vůbec mámA pak hurá na další snažení!!!!Nevěš hlavu…třeba si to měla špatně vypočítaný a byla dýl
když potom byl přítel pryč,takže jsme se milovali jen jednou,pochybuji,že bychom se zrovna trefili,,,navíc měřím BT…takže mám asi prostě jen delší cyklus,,u mě to není nic nenormálního,,, ![]()
Všem co našli //, tak moc gratuluji a závidím!!! Mě má MS dorazit ve čtvrtek, testovala jsem v pondělí ráno a bylo úúúplně bílo!
Ještě se uklidňuju tím, že bylo moc brzy… Tak nevím, mám to zkusit ještě zítra ráno??? Holky, ale bojím se, že nic…
Nikys139 píše:Lucík 25 píše:
NikysDneska přišla a už si taky přeju aby zase odtáhla.Koupím si tenhle měsíc ovu testy,abych věděla jestli jí po vysazení antikoncepce vůbec mámA pak hurá na další snažení!!!!Nevěš hlavu…třeba si to měla špatně vypočítaný a byla dýl
Věřím,že se nám brzo zadaří!!!!
když potom byl přítel pryč,takže jsme se milovali jen jednou,pochybuji,že bychom se zrovna trefili,,,navíc měřím BT…takže mám asi prostě jen delší cyklus,,u mě to není nic nenormálního,,,
Boboušek píše:
Všem co našli //, tak moc gratuluji a závidím!!! Mě má MS dorazit ve čtvrtek, testovala jsem v pondělí ráno a bylo úúúplně bílo!Ještě se uklidňuju tím, že bylo moc brzy… Tak nevím, mám to zkusit ještě zítra ráno??? Holky, ale bojím se, že nic…
Ahooj!!Ještě nevěš hlavu…já bych zítra ještě určo testla ![]()
Hmmm, asi to tak dopadne! Ale mám strach, žejsem vůbec ani nevychytala OVU!
Cyklus mám dost rozházenej, hlen ničemu za celou dobu nenasvědčoval, dnes jsem 28. den cyklu a přijde mi, že se mi dělá mléčný hlen… Ten by měl být před OVU ne? ![]()
Ahoj holky,
tak ja hlasim, ze dneska jen 2× na papire pidi hneda skvrnka, jinak ok,bricho bylo celkem ok, ale je mi spatne a jsem strasne utahana.
Jinak ten ranni test fakt mazec, pritom neni tak citlivy jako ty ostatni (to byly 10) tohle je asi 20 -25.
Ja jsem mela nejake priznaky uz od 6 DPO, delala jsem si test, negativni, 7DPO negativni, 8 DPO odpoledne duch a sililo to kazdy den. Jen me vcera vystrasilo to slabe krvaceni (ruzove) a spineni. Doktorka me servala, proc se testuji pred MS, ze takovych tehotnych je hodne a pak jim to odejde s MS. Ja teda jeste dva dny do MS, tak snad ne, kdyz rano ta carecka byla fakt silna.
Holky nezoufejte, urcite se vam podari priste ![]()
Anonymko - Držím pěstičky, aby to vyšlo a bylo vše v pořádku!!!!
Anonymní píše:
Ahoj holky,tak ja hlasim, ze dneska jen 2× na papire pidi hneda skvrnka, jinak ok,bricho bylo celkem ok, ale je mi spatne a jsem strasne utahana.
Jinak ten ranni test fakt mazec, pritom neni tak citlivy jako ty ostatni (to byly 10) tohle je asi 20 -25.Ja jsem mela nejake priznaky uz od 6 DPO, delala jsem si test, negativni, 7DPO negativni, 8 DPO odpoledne duch a sililo to kazdy den. Jen me vcera vystrasilo to slabe krvaceni (ruzove) a spineni. Doktorka me servala, proc se testuji pred MS, ze takovych tehotnych je hodne a pak jim to odejde s MS. Ja teda jeste dva dny do MS, tak snad ne, kdyz rano ta carecka byla fakt silna.
Holky nezoufejte, urcite se vam podari priste
tak ti moc drzim prsticky, a ne priste…porad doufam, ze se to podari ted!!! ![]()
Hezke rano holky,
tak jsem si udelala rano dest, dneska by mela prijit MS a zatim nic
Jinak nemeli ti prouzky, tak jsem si musela koupit jinaci a nevim, jak je senzitivni, ale urcite ne tak jak ty zeleny prouzky, ale i tak krasa ![]()
tise zavidim, a drzim palce!!!at vse dobre dopadne. Ja jsi test jeste nedelala, cekam do nedeli, ale v duchu zacinam citit, ze nic stoho nebude..:( ![]()