Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
892
6.3.12 13:15
Naprosto s tebou souhlasím :roll:
Magdík123 píše:
kez by to slo, abychom mohly vedet hned druhy den. Priroda si z nami pekne zahrava…a kdo rika nemyslet na to, , a ze to pry jde pak lip, to jsem teda zvedava…jak se da nato nemyslet :think: …Muj pritel to take chtel vedet hned rano…se ptal: Tak co, jsi vtom?.. :mrgreen: …kdybych jen mohla rici…ano :?: …no a tak cekam, cekam :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
6.3.12 15:17

:cert: Ahoj holky…tichá závist všem co našly // a samozřejmě velká gratulace a držení všech čtyř palců,aby vše šlo tak jak má :D mě dneska dorazila…další měsíc to jistí!!!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
6.3.12 15:38
Lucík 25 píše: :cert: Ahoj holky…tichá závist všem co našly // a samozřejmě velká gratulace a držení všech čtyř palců,aby vše šlo tak jak má :D mě dneska dorazila…další měsíc to jistí!!!!! :(

mě právě ještě nedorazila,ale už jsem 18 DPO a testy pořád negativní,takže taky nic :( prostě jenom budu mít dlouhý cyklus :( mám to totiž nepravidelný..já bych tu mrcha raději dostala,aby jsem se mohli dřív zase snažit,,teď si ještě počkám,než přijde a pak než budu ovu :(rrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
6.3.12 15:50

NikysDneska přišla a už si taky přeju aby zase odtáhla.Koupím si tenhle měsíc ovu testy,abych věděla jestli jí po vysazení antikoncepce vůbec mám :? A pak hurá na další snažení!!!!Nevěš hlavu…třeba si to měla špatně vypočítaný a byla dýl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
6.3.12 15:57
Lucík 25 píše:
NikysDneska přišla a už si taky přeju aby zase odtáhla.Koupím si tenhle měsíc ovu testy,abych věděla jestli jí po vysazení antikoncepce vůbec mám :? A pak hurá na další snažení!!!!Nevěš hlavu…třeba si to měla špatně vypočítaný a byla dýl ;)

když potom byl přítel pryč,takže jsme se milovali jen jednou,pochybuji,že bychom se zrovna trefili,,,navíc měřím BT…takže mám asi prostě jen delší cyklus,,u mě to není nic nenormálního,,, :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.3.12 16:01

Všem co našli //, tak moc gratuluji a závidím!!! Mě má MS dorazit ve čtvrtek, testovala jsem v pondělí ráno a bylo úúúplně bílo! :( Ještě se uklidňuju tím, že bylo moc brzy… Tak nevím, mám to zkusit ještě zítra ráno??? Holky, ale bojím se, že nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
6.3.12 16:04
Nikys139 píše:
Lucík 25 píše:
NikysDneska přišla a už si taky přeju aby zase odtáhla.Koupím si tenhle měsíc ovu testy,abych věděla jestli jí po vysazení antikoncepce vůbec mám :? A pak hurá na další snažení!!!!Nevěš hlavu…třeba si to měla špatně vypočítaný a byla dýl ;)

Věřím,že se nám brzo zadaří!!!! :palec:

když potom byl přítel pryč,takže jsme se milovali jen jednou,pochybuji,že bychom se zrovna trefili,,,navíc měřím BT…takže mám asi prostě jen delší cyklus,,u mě to není nic nenormálního,,, :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
6.3.12 16:05
Boboušek píše:
Všem co našli //, tak moc gratuluji a závidím!!! Mě má MS dorazit ve čtvrtek, testovala jsem v pondělí ráno a bylo úúúplně bílo! :( Ještě se uklidňuju tím, že bylo moc brzy… Tak nevím, mám to zkusit ještě zítra ráno??? Holky, ale bojím se, že nic…

Ahooj!!Ještě nevěš hlavu…já bych zítra ještě určo testla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.3.12 16:08

Hmmm, asi to tak dopadne! Ale mám strach, žejsem vůbec ani nevychytala OVU! :( Cyklus mám dost rozházenej, hlen ničemu za celou dobu nenasvědčoval, dnes jsem 28. den cyklu a přijde mi, že se mi dělá mléčný hlen… Ten by měl být před OVU ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.12 20:00

Ahoj holky,

tak ja hlasim, ze dneska jen 2× na papire pidi hneda skvrnka, jinak ok,bricho bylo celkem ok, ale je mi spatne a jsem strasne utahana.
Jinak ten ranni test fakt mazec, pritom neni tak citlivy jako ty ostatni (to byly 10) tohle je asi 20 -25.

Ja jsem mela nejake priznaky uz od 6 DPO, delala jsem si test, negativni, 7DPO negativni, 8 DPO odpoledne duch a sililo to kazdy den. Jen me vcera vystrasilo to slabe krvaceni (ruzove) a spineni. Doktorka me servala, proc se testuji pred MS, ze takovych tehotnych je hodne a pak jim to odejde s MS. Ja teda jeste dva dny do MS, tak snad ne, kdyz rano ta carecka byla fakt silna.

Holky nezoufejte, urcite se vam podari priste :hug:

• Citovat
  • Upravit
389
6.3.12 20:49

Anonymko - Držím pěstičky, aby to vyšlo a bylo vše v pořádku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdík123
6.3.12 22:53
Anonymní píše:
Ahoj holky,

tak ja hlasim, ze dneska jen 2× na papire pidi hneda skvrnka, jinak ok,bricho bylo celkem ok, ale je mi spatne a jsem strasne utahana.
Jinak ten ranni test fakt mazec, pritom neni tak citlivy jako ty ostatni (to byly 10) tohle je asi 20 -25.

Ja jsem mela nejake priznaky uz od 6 DPO, delala jsem si test, negativni, 7DPO negativni, 8 DPO odpoledne duch a sililo to kazdy den. Jen me vcera vystrasilo to slabe krvaceni (ruzove) a spineni. Doktorka me servala, proc se testuji pred MS, ze takovych tehotnych je hodne a pak jim to odejde s MS. Ja teda jeste dva dny do MS, tak snad ne, kdyz rano ta carecka byla fakt silna.

Holky nezoufejte, urcite se vam podari priste :hug:

tak ti moc drzim prsticky, a ne priste…porad doufam, ze se to podari ted!!! :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.12 07:10

Hezke rano holky,

tak jsem si udelala rano dest, dneska by mela prijit MS a zatim nic :palec: Jinak nemeli ti prouzky, tak jsem si musela koupit jinaci a nevim, jak je senzitivni, ale urcite ne tak jak ty zeleny prouzky, ale i tak krasa :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.12 07:11

Jsem zapomela pripojit fotku :oops:

• Citovat
  • Upravit
Magdík123
8.3.12 12:13

tise zavidim, a drzim palce!!!at vse dobre dopadne. Ja jsi test jeste nedelala, cekam do nedeli, ale v duchu zacinam citit, ze nic stoho nebude..:( :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex