Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
26.9.19 18:40
@inkakřivák píše:
On je tetanus dětská nemoc? No vida, zase jsem se poučila. Kupodivu zrovna přeočkování na tuhle dětskou nemoc ( :jazyk: ) si doktori hlídají a pacienty na přeočkování zvou.

to už byla reakce na něco jiného ;)
a i když ti doktoři v dospělosti řeknou, že by ses měla nechat přeočkovat, tak tě k tomu očkování nikdo nenutí ;)

• Citovat
  • Upravit
76405
26.9.19 18:44
@inkakřivák píše:
On je tetanus dětská nemoc? No vida, zase jsem se poučila. Kupodivu zrovna přeočkování na tuhle dětskou nemoc ( :jazyk: ) si doktori hlídají a pacienty na přeočkování zvou.

no asi jak kteří doktoři, u nás to doktoři nehlídají, každý si to musí hlídat sám a očkování se domáhat, nedávno docela chyběly vakcíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.9.19 19:03
@mroe píše:
Ona neni trol. Ona jen jako vzdy siri po emiminu overene a presne zpravy, ted treba, ze to dite tetanus vubec nema. Jeji informace bude jiste stejne presna jako u toho ditete, co podle ni zemrelo po ockovani, a ona ho zabila vlastni matka.

Provokuje a pise blbosti. Trol jak vysitej.

• Citovat
  • Upravit
74217
26.9.19 19:07

Dite doplaci na spatne rozhodnuti vlastni matky. Takovych pripadu bude vic a vic.
Je to jejich dite, jejich volba a jejich zodpovednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
26.9.19 19:09
@lucenka píše:
tak to ale nebude moc častý. V mém okolí to nemá vyšetřené nikdo. Neznám nikoho, kdo by se v dosplěosti nechával přeočkovat proti černému kašli nebo příušnicím.

Ja treba mam preockovano zaskrt, tetanus, cernej kasel v r. 2017. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.9.19 19:11
@Jana206 píše:
@lucenka V CR se preockovani proti tetanu hlídá i u dospělých, každých 10 až 15 let. Můj doktor datum posledního očkování lepí na kartičku pojišťovny.

Aj moje doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79935
26.9.19 19:11

@Lekninka91 mám totéž loni. Reakce žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
26.9.19 19:16
@ludmilaadamkova píše:

Ona si ale nevymysli, je o sve pravde presvedcena ( deti ma komplet neockovane a nemoci resit nemusi, deti jsou prece dokonale zdrave). Jinak souhlasim. Pise blbosti a provokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.9.19 19:17

Před nějakou dobou jsme jeli na preočkování s nejmladším dítě. Zkoušelo na mě, že nechce injekci. Tož jsem vzala mobil, najela na YouTube a našla záběry dítěte s tetanem.

Očkování se obešlo bez jediného protestu a dítě doktorovi ještě poděkovalo.

Když si představím tu bolest, kterou ten malý musí snášet… Doufám, že to zvládne bez následků. Umíte si představit, jak teď tím pitomým rozhodnutím matky trpí celá rodina? A jak trpí ona a její manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
26.9.19 19:20
@ludmilaadamkova píše:

Podle mě bohužel trol není, jen věří každé blbosti a FN, co si přečte o očkování. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.9.19 19:21

@SAJ No nedibila bych se kdyby jim kvuli tomu manzelstvi nevydrzelo. Vzhledem k tomu ze si stezovala ze manzel se s ni hadal kvuli antibiotikum ktere nechtela davat synovi. Ale to jsou jen me spekulace a uvahy a ani to neni uplne dulezite. Hlavne aby to prezil a pokud mozno bez nasledku. Podle fotek krasny chlapecek.

• Citovat
  • Upravit
10028
26.9.19 19:22

Moje praktická doktorka si přeočkování hlídá u svých pacientů, je pečlivá (já si to hlídám taky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.9.19 19:32

V tomhle pripade jsem zla, ale matku nelituji a jeji pocity me vubec nezajimaji.
Kdyz nemela matka rozum, tak mel mit rozum otec. Dite ma dva rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
26.9.19 19:35
@SAJ píše:
Před nějakou dobou jsme jeli na preočkování s nejmladším dítě. Zkoušelo na mě, že nechce injekci. Tož jsem vzala mobil, najela na YouTube a našla záběry dítěte s tetanem.

Očkování se obešlo bez jediného protestu a dítě doktorovi ještě poděkovalo.

Když si představím tu bolest, kterou ten malý musí snášet… Doufám, že to zvládne bez následků. Umíte si představit, jak teď tím pitomým rozhodnutím matky trpí celá rodina? A jak trpí ona a její manžel?

Uprimne… je mi zcela u zadku, jak trpi matka. Predevsim trpi to dite, a pokud prezije, bude trpet do konce sveho zivota. Uvedomela matka odmitla trosku chemie pri ockovani, a ted bude jeji dite dopovane jak chemicka tovarna. Asi ji to odmitnuti ockovani prislo jako dobry napad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
26.9.19 19:58
@Kelsey píše:
V tomhle pripade jsem zla, ale matku nelituji a jeji pocity me vubec nezajimaji.
Kdyz nemela matka rozum, tak mel mit rozum otec. Dite ma dva rodice.

Otec s ni nejspis ve vsem nesouhlasil. Sama psala, ze se kvuli tomu hadali, ze on vic veri autoritam a nechce hledat alternativni reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek