Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Baba píše:
Očkování nezpůsobuje roztoušenou sklerozu.
No ale ona si zcela racionalne myslela, ze ano a pak zcela racionalne nedala diteti ATB ( i pres nesouhlas otce). Tak to uz zbyva jen zakazat dite lecit, zcela racionalne. Narozdil od chemie v ATB jsou prece spory Clostridium tetani v prirode prirozene, je tedy prirozene mozne se nakazit… a prirozene na to i umrit. Proste jen jiny uhel pohledu.
@vjerunqa píše:
Přesně. Rozhodnutí matky je v tomto případě zcela racionální.
Aha ty jsi trol. Tak to pak ano.
@ludmilaadamkova píše:
To by se ti líbilo, viď.
@vjerunqa píše:
To by se ti líbilo, viď.
jen by to mnohé vysvětlovalo ![]()
@matkabagristy píše:
jen by to mnohé vysvětlovalo
To by se ti hodilo, viď.
@vjerunqa píše:
To by se ti hodilo, viď.
mně je to fuk, jednoduché myšlení bez argumentů mě nechává klidnou ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Ona neni trol. Ona jen jako vzdy siri po emiminu overene a presne zpravy, ted treba, ze to dite tetanus vubec nema. Jeji informace bude jiste stejne presna jako u toho ditete, co podle ni zemrelo po ockovani, a ona ho zabila vlastni matka.
@MartinKa36 píše:
V tomto případě matku chápu, doktoři nedokázali že u ní RS nespustilo očkování a tak se oprávněně bála. Riziko spojené s tetanem vyhodnotila jako menší než riziko spojené s očkováním.
ale tetanus se očkuje už malým dětem a rs určitě nespustilo očkování na tetanus takže to mohla nechat naočkovat
@matkabagristy píše:
mně je to fuk, jednoduché myšlení bez argumentů mě nechává klidnou
Ale úplně to tak nevypadá, že? ![]()
@ka2ka píše:
ale tetanus se očkuje už malým dětem a rs určitě nespustilo očkování na tetanus takže to mohla nechat naočkovat
Vzhledem k tomu, ze se i ATB vyhybala, jak mohla (ani spala nebyla dostatecny duvod k jejich podani), nejspis neni dite ockovane proti nicemu. Pochybuju, ze obava z RS je ten hlavni duvod.
@lucenka píše:
Tak jinak, neznám nikoho, kdo se v dospělosti nechává očkovat proti dětským nemocem.
On je tetanus dětská nemoc? No vida, zase jsem se poučila. Kupodivu zrovna přeočkování na tuhle dětskou nemoc (
) si doktori hlídají a pacienty na přeočkování zvou.
@vjerunqa fakt nepřinášíš do diskuzí nic, proč s tebou diskutovat, slaboduchá jsi v horším případě, troll v tom lepším ![]()
@mroe píše:
Vzhledem k tomu, ze se i ATB vyhybala, jak mohla (ani spala nebyla dostatecny duvod k jejich podani), nejspis neni dite ockovane proti nicemu. Pochybuju, ze obava z RS je ten hlavni duvod.
no vymyslela si tupou výmluvu
Nevim co je to vysoka skola zivota.