Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jege
Jak vime, ze to Evulina pochopila spravne a vedome zkreslila?
Treba tim, ze sama napsala, jak to pochopila?
to chces na tutez otazku odpoved trikrat? I kdyz se ti odpoved nelibi, tak jina nebude.
@Lenka_Hal píše:
Kazdy muze napsat kravinu, staci se priznat…kdyz uz doslova napises „virus tetanu“, tak to nezakecavej.
Když napíšu původce tetanu nebo i přímo bakterie Clostridium tetani, mění to nějak smysl příspěvku? Když to není podstatné, tak si takové nepodstatné (čti nepodstatné s ohledem na smysl příspěvku) blbosti nehlídám! Stačí? ![]()
@mroe píše:
@jege
Jak to vim? Uz jsem to psala, Evulina sama to v diskusi priznala.
Evulína někde přiznala, že to pochopila správně, ale schválně lhala, aby to vypadalo lépe? Že z emailu pochopila, že to encefalopatie určitě být nemohla, ale přesto tvrdila, že to encefalopatie byla nebo mohla být? Můžeš to dohledat a citovat? ![]()
@Baba píše:
@jege
Treba tim, ze sama napsala, jak to pochopila?to chces na tutez otazku odpoved trikrat? I kdyz se ti odpoved nelibi, tak jina nebude.
S ohledem na to, jak umíš vyjádření oponenta překroutit a prezentovat úplně opačně, jak bylo zamýšleno, což jsem zrovna pár stránek nazpátek předvedl, tak bych uvítal přesnou citaci… ![]()
@jege píše:
Evulína někde přiznala, že to pochopila správně, ale schválně lhala, aby to vypadalo lépe? Že z emailu pochopila, že to encefalopatie určitě být nemohla, ale přesto tvrdila, že to encefalopatie byla nebo mohla být? Můžeš to dohledat a citovat?
Uz je to davno citovany v neockodiskuzi. Znova to nehledam.
To fakt nemuzes napsat - sem se upsal, seknul, nedaval pozor?
to ego
Ses akorat trapnej.
@jege píše:
S ohledem na to, jak umíš vyjádření oponenta překroutit a prezentovat úplně opačně, jak bylo zamýšleno, což jsem zrovna pár stránek nazpátek předvedl, tak bych uvítal přesnou citaci…
Tys predvadis akorat svou ctenarskou negramotnost. Jinak nic moc.
@jege píše:
Evulína někde přiznala, že to pochopila správně, ale schválně lhala, aby to vypadalo lépe? Že z emailu pochopila, že to encefalopatie určitě být nemohla, ale přesto tvrdila, že to encefalopatie byla nebo mohla být? Můžeš to dohledat a citovat?
Nemuzu. Najdi si to sam, je to v diskusi, kterou tak rad navstevujes. A napsala to presne tak, jak jsem to napsala ja, ne jak to pises ty, abys to zvelicil.
Diskutovat s tebou je dneska opet velmi zabavny, jsi proste za vsech okolnosti trapnej. Ostatne jako vzdy.
@Baba píše:
To fakt nemuzes napsat - sem se upsal, seknul, nedaval pozor?to ego
To klidně můžu, ale v daném případě je to tak nedůležitý, že mi to ani nestojí za to. Kdybych tady někoho přesvědčoval, že ATB by stejně neměly smysl, jelikož na virus nezabírají a přitom by to byla baktérie, tak si nafackuji sám, ale daném případě je to jenom chytání za slovíčka, a na to se již nenachytám. ![]()
@mroe píše:
Diskutovat s tebou je dneska opet velmi zabavny, jsi proste za vsech okolnosti trapnej. Ostatne jako vzdy.
Fakt? Asi proto, že jsem začal razit Váš styl diskuze - zesměšňování, hledání chyb a nepřesností, chytání za slovíčka a pod. A nejednou jsem za všech okolností trapný. Proč asi?
Aspoň vidíte, jak se fanatické provax stoupenkyně jeví lidem, které na rozdíl od jejích slepé poslušnosti systému a papouškování cizích hesel a sloganů, dokáží myslet vlastním mozkem a dávat si věci do logických souvislostí!
![]()
@mroe píše:
Nemuzu. Najdi si to sam, je to v diskusi, kterou tak rad navstevujes. A napsala to presne tak, jak jsem to napsala ja, ne jak to pises ty, abys to zvelicil.
Jege tam v té době zrovna řádil, tak to nebude problém
@jege píše:
Fakt? Asi proto, že jsem začal razit Váš styl diskuze - zesměšňování, hledání chyb a nepřesností, chytání za slovíčka a pod. A nejednou jsem za všech okolností trapný. Proč asi?Aspoň vidíte, jak se fanatické provax stoupenkyně jeví lidem, které na rozdíl od jejích slepé poslušnosti systému a papouškování cizích hesel a sloganů, dokáží myslet vlastním mozkem a dávat si věci do logických souvislostí!![]()
Jo, prostě seš trapnej. ![]()
Ovce seš ty, stejně jako ta trhlá matka, co si skoro zabila dítě. Hledala rady na alternatvním webu (který je tak svobodný, že si lidi nesmí psát soukromé zprávy
), kde byly moudra typu vytírat nos počůraným uchošťourem ![]()
@Baba píše:
Tys predvadis akorat svou ctenarskou negramotnost. Jinak nic moc.
No kdyby jen čtenářskou
A nechte ho, Evulina psala o e-mailu, ovšem nevíme, co jí doktor napsal (asi vyryl tajným písmem) do emailu, o kterém pořád píše jege. ![]()
@Baba píše:
Jo, prostě seš trapnej.
Asi jako Ty? ![]()
Tak to mě těší, to je účel!
![]()
@robínek píše:
A nechte ho, Evulina psala o e-mailu, ovšem nevíme, co jí doktor napsal (asi vyryl tajným písmem) do emailu, o kterém pořád píše jege.
Božinku, robínek má problém s emailem…
Poradím, snaž se pochopit i kontext a nebudeš muset onanovat nad každým vynechaným spojovníkem. A ještě lépe uděláš, pokud nebudeš používat podobně znějící slova s různým významem, ale použiješ alternativní název, třeba smalt!
PS: Když Tě někdo poprosí, že mu máš napsat na @email.cz, tak taky ryješ zprávu do smaltu?
![]()
@jege
Já nemám problém ani s e-mailem, ani s emailem. Pokud je účelem tvého působení zde trapnost, tak gratuluju, jde to den ode dne lépe!
@robínek píše:
@jege
Já nemám problém ani s e-mailem, ani s emailem.
A myslíš tím email jako e-mail nebo email jako smalt?
![]()
Dovolim si schrnout fakta - ve vyspelých zemích kde není očkování proti tetanu je v současné době minimum případů.
Spalničky:
Umrtnost na spalničky (a na ostatní nemoci ) klesala už před zavedením očkování a není možné dokázat, že vakcinace snížila mortalitu.
Vakciace snížila počet nemocných spalničkami ale pouze dočasně, dlouhodobě vakcinace zvyšuje riziko pandemie kdy jsou nakažené deti které nedostanou protilátky z materskéh mléka matek vystaveni riziku infekce a je velmi pravděpodobné že při nasledující pandemii spůsobené očkováním bude počet mrtvých dětí vyšší než kolik by jich zemřelo bez očkování… z dětské nemoci se stala nemoc očkovaných dospelých bez imunity. Jako případ lze použít itálii kdy při poslední epidemii došlo k nakažení lidi v kategorii 20+, a dětí do jednoho roku které nebylo možné očkovat, je jen otazka času než se lidi kterí byli očkovaní dostanou do duchodového věku a nastane katastrofa. To je asi nejvetší rozdíl mezi tetanem a spalničkama u tetanu nehrozí díký očkování vznik pandemie u spalniček ano…
PS prosím neuvádějte tu statistiky o mortalitě humanoidů které se týkají podvyživených dětí z štího světa které žijí v nevyhovujicích podmínkách… tím nikoho nepřesvědčíte…
@Lenka_Hal píše:
Je uz leta pres 90%. Mala ockovanost je u nekterych africkych statu a tam je ten vyskyt tetanu casty. Presny cisla nevim.
Nemůžeš srovnávat ale Evropu a Afriku. Jestli sis toho ještě náhodou nevšimla, tak v Africe máš naprosto mizerné zdravotnictví, hygienu. Takže je naprosto logické, že tam bude vyšší úmrtnost.