Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
30.9.19 06:52
@robínek píše:
No jo, když je někdo idiot, pak je idiot tak nějak harmonicky ve všem.
:mrgreen: to je jak z knihy citatu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
30.9.19 08:11
@My Melody píše:
No ano.
Proto pouzil vyraz " humanoid" z tretiho sveta, to pre nej nejsou lidi. S Lenkou Hall jsme vedly na to tema kdysi debatu, jeji jasna fakta MartinKa ignoroval. Podobne jak to dela tady.

IQ je dáno z vetší části genetickou, existuje na to spoustu vědeckých studii které ale nejsou politicky korektní ale všechny vezmnes ukazují značné rozdíly v IQ černochů a jiných Ras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.9.19 08:23
@MartinKa36 píše:
IQ je dáno z vetší části genetickou, existuje na to spoustu vědeckých studii které ale nejsou politicky korektní ale všechny vezmnes ukazují značné rozdíly v IQ černochů a jiných Ras.

Ty se svym IQ tykve ses co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.19 08:35
@jege píše:
Ale k čemu jsou ty žabomyší války? Stačí, ať si každý vybere, co a kdy chce očkovat, zvětšit výběr typu vakcín, ať nemusí očkovat to, co nepokládá za důležité nebo co dokonce pokládá za rizikové, a problém bude vyřešen. Dokonce si dovoluji tipnout, že s nějakou šikovnou pobídkou, např. zdarma do určitého věku, se počet očkovaných zvýší a očkování nebude rozdělovat společnost a mít pejorativní nádech.

To právě nejde. Jsou to zásadní otázky zdraví dětí a ne každý je schopen se kompetentně rozhodovat. Někdo kvůli slabé mysli, jiný proto, že podléhá extermizmu a nebo módním trendům. Zvlášť pokud to má společenský roszah větší dosah než jen na samotného jedince.

Třeba mě omezuje dopravní značení, omezení rychlosti, netolerance alkoholu. Chtěl bych, aby bylo na mém rozhodnutí, zda budu pravidla respektovat nebo ne. Přece jsem odpovědný jedinec, tak proč bych se měl řídit pravidly, která jsou z mého pohledu příliš striktní. Sám si vyberu, co je pro mě dobré a co ne. Jsi pro? A takto by se našlo 1000 věci.

Ale asi chápeme, že to má vliv na ostatní a tak si prostě nemůžu dělat co chci. Proto musí společnost určité věci nařízené. Třeba očkování, školní docházka i ty pravidla silničního provozu, atp.

Ale určitě se dá najít země, kde si můžeš dělat co cheš. Stačí se tam přesunout. :D

Jinak s větším výběrem možných vakcín souhlasím.

Příspěvek upraven 30.09.19 v 08:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
30.9.19 08:36
@stinga píše:
a ty sis ještě za půl roku, co tu jsi, nevšimla, že si všichni tykají? :nevim:

Ano vsimla, a? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
30.9.19 09:29
@MartinKa36 píše:
IQ je dáno z vetší části genetickou, existuje na to spoustu vědeckých studii které ale nejsou politicky korektní ale všechny vezmnes ukazují značné rozdíly v IQ černochů a jiných Ras.

Samozrejme, ze odmitas fakty, protoze narusuji tvoji nacistickou viru. Co by ti zustalo z tve hodnoty, pokud bys musel pred sebou priznat, ze nejsi o nic vic, jak lidi s jinou barvou kuze? Nic, prave proto tvoji hodnotu stavis na bile rase, protoze jinak nemas NIC.

Velmi skracene, nase geny jsou v neustale interakci s prostredim a taky obnova neuronu zalezi od spousty faktoru, vcetne stravy, ktera ovlivnuje imunitni system a ten ovlivnuje mozek a taky kvality inforomci a podnetu, ktere dite dostava. Treba deti nevzdelanych rodicu s nizsim IQ, pokud vyrustaji v podnetnem a zdravem prostredi jsou intleligentejsi jak jejich rodice a jejich deti jeste vic, atd..
Samozrejme, ze Africani maji nizsi IQ, ani nemuzou mit jine vzhledem na podminky a prostredi, kulturu, atd, ve ktere ziji. Navic, mereni IQ testem je delano pro zapadni kultury, zavisi o kulturnych specifik jednotlivych narodu, pokud budes merit IQ eskymakum, taky bude nizke.
Inteligence je zcasti geneticka a z casti variabilni a tu urcuje interakce s prostredim.

Vic se k tomu nebudu vyjadrovat, protoze jsi si nic si z minule debaty neodnesl a porad dokola placas svou viru, ani nemuzes jinak, protoze jedina pseudohodnota, kterou platas tve prazdno, je tva rasa.

Příspěvek upraven 30.09.19 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
30.9.19 09:32
@Baba píše:
Tak MartinKa svou osobou tuto tezi nepodporuje :jazyk:
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5412
30.9.19 09:41

To je super, když se o IQ nebo jiných složitých tématech dohadují lidi, kteří neví, jak se píše například ‚vesměs‘ apod., nebo co znamenají slova, která používají… Nějak to pro mě snižuje věrohodnost tvrzení těch lidí… Nějaké gramatické chyby ignoruju, to tu sekají fšychňy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
30.9.19 09:48
@TRG píše:
To je super, když se o IQ nebo jiných složitých tématech dohadují lidi, kteří neví, jak se píše například ‚vesměs‘ apod., nebo co znamenají slova, která používají… Nějak to pro mě snižuje věrohodnost tvrzení těch lidí… Nějaké gramatické chyby ignoruju, to tu sekají fšychňy. :mrgreen:

I kdyz o chybach nepises, ale o cizich termitech, presto se omlouvam za chyby, jsem Slovenka a tohle forum je muj zazykovej kurz cestiny zdarma. :D
Vim, ze pisu s hrubkami a ma ceskoslovenstina trha usi, ale snazim se a snad se postupne zlepsuju. Teda doufam :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5412
30.9.19 09:52
@My Melody píše:
Omlouvam se za chyby, jsem Slovenska a tohle ofrum je muj zazykove kurz cestiny zdarma. Vim, ze pisu s hrubkami a ma ceskoslovenstina nekterym trha usi, ale snazim se a snad se postupne zlepsuju. Teda doufam :).

To vůbec nebylo myšleno na tebe. :kytka: Hrubky stejně neřeším, spousta lidí neví, jestli se píše například SHrnout, nebo ZHrnout, nebo SCHrnout, nebo ZCHrnout (na předchozí stránce jsem si té chyby všimla). Ještě když někdo neví, co znamená „zevrubně“, budiž, spousta lidí to používá špatně, tak se ten omyl vžil. Ale když někdo neumí napsat ani „vesměs“ a napíše „vezmnes“, tak to už je hardcore. Holt takový člověk prostě nepůsobí vůbec, ale vůbec, ale vůbec sečtěle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35927
30.9.19 09:52
@Bart-olomej píše:
To právě nejde. Jsou to zásadní otázky zdraví dětí a ne každý je schopen se kompetentně rozhodovat. Někdo kvůli slabé mysli, jiný proto, že podléhá extermizmu a nebo módním trendům. Zvlášť pokud to má společenský roszah větší dosah než jen na samotného jedince.

Třeba mě omezuje dopravní značení, omezení rychlosti, netolerance alkoholu. Chtěl bych, aby bylo na mém rozhodnutí, zda budu pravidla respektovat nebo ne. Přece jsem odpovědný jedinec, tak proč bych se měl řídit pravidly, která jsou z mého pohledu příliš striktní. Sám si vyberu, co je pro mě dobré a co ne. Jsi pro? A takto by se našlo 1000 věci.

Ale asi chápeme, že to má vliv na ostatní a tak si prostě nemůžu dělat co chci. Proto musí společnost určité věci nařízené. Třeba očkování, školní docházka i ty pravidla silničního provozu, atp.

Ale určitě se dá najít země, kde si můžeš dělat co cheš. Stačí se tam přesunout. :D

Jinak s větším výběrem možných vakcín souhlasím.

Příspěvek upraven 30.09.19 v 08:41

Zajímavé, že se svým dítětem mohu dělat hromadu jiných a nebezpečnějších věcí, třeba extremní sporty a nikdo neřekne ani popel, ovšem očkování musí být nařízeno befelem. Rovněž je zajímavé, že v některých státech to povinné není, např. ve Švédsku a zatím tam nevymřeli. Jenom by jsme takoví blbečci, že nám to musí být nařízeno povinně a když někdo neposlechne, tak jej pokutovat a různě se mu mstít.

Nechceš náhodou zabavovat děti hned po narození a vychovávat je v v standardizovaných podmínkách a jediné správné víře? Myslím, že podobné pokusy už byly za Lenina, Stalina a Hitlera, nemluvě o dalších novodobých totalitních režimech.

Mimochodem, několikrát v životě jsem boural a vždy jsem přitom dodržoval předpisy. Bohužel jsem nějak zapomněl na protistranu a lidský faktor. Nyní si předpisy přizpůsobuji dle aktuální situace, ale počítám s lidskou chybou a hle… již nebourám.

Není důležité jet padesát na padesátce, ale jet bezpečně, což jednou může být třicítka, a jindy sedmdesátka! Rovněž tak si někdy vynutím přednost i na vedlejší, a jindy pustím z vedlejší i na hlavní. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.19 09:58
@jege píše:
Zajímavé, že se svým dítětem mohu dělat hromadu jiných a nebezpečnějších věcí, třeba extremní sporty a nikdo neřekne ani popel, ovšem očkování musí být nařízeno befelem. Rovněž je zajímavé, že v některých státech to povinné není, např. ve Švédsku a zatím tam nevymřeli. Jenom by jsme takoví blbečci, že nám to musí být nařízeno povinně a když někdo neposlechne, tak jej pokutovat a různě se mu mstít.

Nechceš náhodou zabavovat děti hned po narození a vychovávat je v v standardizovaných podmínkách a jediné správné víře? Myslím, že podobné pokusy už byly za Lenina, Stalina a Hitlera, nemluvě o dalších novodobých totalitních režimech.

Mimochodem, několikrát v životě jsem boural a vždy jsem přitom dodržoval předpisy. Bohužel jsem nějak zapomněl na protistranu a lidský faktor. Nyní si předpisy přizpůsobuji dle aktuální situace, ale počítám s lidskou chybou a hle… již nebourám.

Není důležité jet padesát na padesátce, ale jet bezpečně, což jednou může být třicítka, a jindy sedmdesátka! Rovněž tak si někdy vynutím přednost i na vedlejší, a jindy pustím z vedlejší i na hlavní. :jazyk:

motáš páty přes devátý, jak už je to u demagovů a extremistů běžný. Na očkování i na dopravních předpisech je většinová shoda, stejně jako na dalších věcech. a pokud shoda přestane být, jedná se a může přijít změna. Naopak v totalitě se změny dějí na popud jednotlivců a často revolučně, násilně, bez ohledu na většinu a její názor. A to je přesně to, co tu teď prezentuješ.

Jdi do parlamentu, prosaď změnu. To je spousta práce a potřebuješ většinovou podporu. A tu prostě nemáš a ani vaše komunita nemá a mít nebude. Tak alespoň zastrašujete extrémními případy a blbnete lidem hlavy na fórech. Každej tvůj další příspěvek je toho jen a jen důkazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
30.9.19 10:09
@Elessa píše:
Ano vsimla, a? :)

A mas pocit, ze bys mela byt vyjimka, ktere budou ostatni vykat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
30.9.19 10:31
@Bart-olomej píše:
motáš páty přes devátý, jak už je to u demagovů a extremistů běžný. Na očkování i na dopravních předpisech je většinová shoda, stejně jako na dalších věcech. a pokud shoda přestane být, jedná se a může přijít změna. Naopak v totalitě se změny dějí na popud jednotlivců a často revolučně, násilně, bez ohledu na většinu a její názor. A to je přesně to, co tu teď prezentuješ.Jdi do parlamentu, prosaď změnu. To je spousta práce a potřebuješ většinovou podporu. A tu prostě nemáš a ani vaše komunita nemá a mít nebude. Tak alespoň zastrašujete extrémními případy a blbnete lidem hlavy na fórech. Každej tvůj další příspěvek je toho jen a jen důkazem.

Nemotá povinné očkování, na většinu nemocí nemá vliv na mortalitu, a na zdraví populace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
30.9.19 10:31
@My Melody píše:
Rekla bych, ze B je spravne.
MartinKa je rasista presvedcenej o tom, ze bila rasa je uno nuno a ze IQ je geneticky dane a nemenne.

Presne tak, to ze je uplne vymas…nej (nejen IQ - holt ty geny :mrgreen: - ale i mentalni zdravi) vim uz z jinych vlaken, ale stejne prekvapil :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek