Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No, nečetla jsem celou diskusi, ale já mám syna očkovaného v 10m a poté v roce, další dávka za rok. Proti spalničkám jdeme na očkování nyní a to je synovi rok a 2měsíce. Neměli jsme problém, ale chtěla jsem počkat také z obav, protože 3měsíční dítě by se samozřejmě hůř vyrovnávalo s vakcinou. Myslím si, že je někdy lepší třeba tu hexu posunout na 6měsíc (lékařka doporučovala) a nebo později a samozřejmě se tomu přizpůsobit (žádné kavárny, OC atd…) No, ale neočkovat vůbec, tak to je středověk. Navíc ta představa, že se mi dítě svíjí a dusí a já hledám na internetu rady, tak to jen ukazuje, že taková ženská nemá raději ty děti ani mít. Tak drahé alternativní a biomatky, neblbněte!
@jege píše:
Správně! Místo něho tam raději mělo být pár dětí s komplikacemi po očkování!![]()
Je to marný tohle jsou proočkovací fanatici popírajíci fakta.. Když uvedu že u spalniček chraní kojence mateřské mlého pokud matka spanicky prodělala a u tetanu zase že nepravděpodobné že kojenec v kočárku který žije ve sterilním prostředí tetanus chytne. Tak si myslí že jsou protilatku proti tetanu v materském mléce fakt jsou uplně mimo… Stejně tak tu mužu pořád dokola psat že rizoková skupina pro infekci tetanem jsou zemnědělci a @Baba se pořad dokola se bude hloupě ptát co je ta riziková skupina… a teď si představ že něco takového léči lídi… absolutně ignoruje známá vědacká fakta a šíří tu domněnky a pocity…
@MartinKa36 píše:zemnědělci neexistují, takže riziková skupina tetanu = 0
Je to marný tohle jsou proočkovací fanatici popírajíci fakta.. Když uvedu že u spalniček chraní kojence mateřské mlého pokud matka spanicky prodělala a u tetanu zase že nepravděpodobné že kojenec v kočárku který žije ve sterilním prostředí tetanus chytne. Tak si myslí že jsou protilatku proti tetanu v materském mléce fakt jsou uplně mimo… Stejně tak tu mužu pořád dokola psat že rizoková skupina pro infekci tetanem jsou zemnědělci a @Baba se pořad dokola se bude hloupě ptát co je ta riziková skupina… a teď si představ že něco takového léči lídi… absolutně ignoruje známá vědacká fakta a šíří tu domněnky a pocity…
@mroe píše:
Nebo proto, ze sice nemaji dostatek protilatek po ockovani, ale stejne se nenakazi, protoze jejich imunita uz tetanus zna a aktivuje jine imunitni mechanismy, ktere se treba ve studiich nemeri. Ono to mozna neni tak jednoduche. Stejne to muze( a nemusi) fungovat i u dospelych, kteri uz nemaji po case protilatky proti spalnickam.
Takže když doktoři nemohou dokázat že vakcína funguje tak aspoň věří že funguje ![]()
@MartinKa36 píše:
Tys tu neuvedl zadna opravdova fakta, ktera by podporovala tu tvou ujetou teorii eliminujici spatne zivene deti ![]()
Doba neockovani jasne prokazala, ze teorie ochrany materskeho mleka nefunguje dostatecne, ale par set mrtvych „nedochudcat“ kazdy rok je cislo mozne zaokrouhlit na nulu ![]()
ten kluk v brne nebyl zemedelec
@MartinKa36 píše:
Takže když doktoři nemohou dokázat že vakcína funguje tak aspoň věří že funguje
@MartinKa36 píše:
Takže:
o tetanu a kojení si psal ty.
O rizikových skupinách - množné číslo!, si taky psal ty. A seš schopný uvést jen zemědělce. Já se ptala na další. Jaké další rizikové skupiny to jsou?
Slovo vědecká fakta si neber do úst, od tebe je to fakt drzost.
@Bart-olomej píše:
Aha a co se stalo, smazali tvůj příspěvěk?A tebe už zastrašovali a snažili se tě koupit
Šup sem s tím, kdo za tím stojí, jak je to organizované. Neboj se ro rozkrýt, všichni na to čkeáme
Budeš slavnej. Nebo se bojíš, že tě sejmou?
Nesmazali, můžeš si jej na cca 9.000 stránkách vyhledat. Mě nezastraší a ani nekoupí, jelikož mi zatím nic nenabídli. Ale můj slavný den určitě přijde, Babu jsem již usvědčil minimálně z neznalosti, ale já vím, že lhala vědomě, takže brzo budu slavný! ![]()
Pokud mě ovšem mezitím nesejme! ![]()
@SAJ píše:
O dalším přeživším po vzteklině by se psalo všude, minimálně všude v odborném tisku. A nic.
@SAJ píše:
Jenže v zahraničních zdrojích další přeživší nejsou.
http://dir.md/wiki/Vzteklina?…
K roku 2009 bylo známo 36 použití Milwauckého protokolu v jeho původní (MP 1, 26 případů a 3 přeživší) a první revidované verzi (MP 2, 10 případů a 2 přeživší).[78]. Z pohledu studií 2016 je tento protokol hodnocen jako neúčinný. [79] a není doporučován [80].
@jege
„Mě nezastraší ani nekoupí, jelikož mi zatím nic nenabídli.“
Takže kdyby nabídli zajímavou sumičku, koupit by ses dal? I ty jidáši! ![]()
@robínek píše:
zemnědělci neexistují, takže riziková skupina tetanu = píše: Více
Aha, takže když stačí jedno nadbytečné písmenko a opačný názor je tím smeten ze stolu? Asi si začnu víc všímat Tvých příspěvku, třeba Ti také prokáži hrubou neznalost nebo lhaní jako Babě! ![]()
@Lenka_Hal píše:
ten kluk v brne nebyl zemedelec
Ale hrabal se v zemi při přestavbě staršího domu, což klidně mohla být bývalá zemědělská usedlost s chlévem a hnojem. A virus tetanu má setsakramentsky tuhý kořínek!
@jege píše:
Ale hrabal se v zemi při přestavbě staršího domu, což klidně mohla být bývalá zemědělská usedlost s chlévem a hnojem. A virus tetanu má setsakramentsky tuhý kořínek!
No my to víme
MartinKa ne.
Kormě těch zemnědělců jaksi nic nevymyslel.
A ano, nevědět, kolik je celosvětově vyléčených případů vztekliny je hrubá neznalost
Nejseš praštěnej? Taky neumím hlavní města, vlajky, nejvyšší hory, vyjmenovat nositele Nobelových cen, v pravopise mi dělá problémy inerpunkce, nejen teda, nepoznám všechny ptáky, stromy, kytky… che, toho by se našlo
@jege píše:
Ale nebyl zemedelec. Ze ma tuhy korinek se tu snazime rict vsichni, krome pana Sibyla.
@jege píše:
Ergo kladívko jsou děti hrabající se v zemí též rizikova skupina, chápu tě dobře.?
A to s dítěte, které špatně mluví, respektive jednu dobu nemluvilo, nesmím nic podnikat? A k žádnému zmatení jazyků u něj fakt nedošlo, očkování proběhlo normálně v ČR.
A ne opravdu mě nenapadlo vozit dítě na pohotovost kvůli tomu, že přestalo používat většinu slov. A k čemu by mi bylo dřívější kolečko po doktorech? Dozvěděla bych se to samé, co ve třech letech.