Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@inkakřivák píše:
Ty jsi fakt blázen. Riziko úmrtí zanedbatelné - oni vás v Bohnicích pouštějí takhle na síť?
Po 3 dávkách hexa vakviny se vytvoři protilátky 95,7% očkovaných takže je tu cca 65000dětí do 15 let bez protilátek, kolik znaš dětí které dostali tetanus a kolik z nich dostalo odpovídající zdravotní péči a zemřelo.
@jege píše:
Ale píše, jenom není společenský zájem to nějak moc rozmazávat a když už, tak se to bagatelizuje a straší následky nemocí, takže to vyzněje, že stejně nebyla jiná možnost: https://www.google.cz/search?…+po+ockovani&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
a jsi si fakt jistá, že to tak opravdu je? Novináři vytáhnou všechno, položí i vlády. Moc se mi nechce věřit, že by tu byla nějaká klika, co by to dokázala takovou dobu zametat pod koberec. Prostě mi to přijde… ehm nepravděpodobné.
@Lenka_Hal píše:
Bohuzel. Driv makali na zahradkach a ted sedi na siti…
Na zahradách pracují doteď, ale jen ti, co neodmítají. přeočkování proti tetanu. Ti sedí ve sterilním. prostředí.
@SAJ píše:
No, tak evidentně se nám tetanem nenakazilo žádné dítě z těch tvých 4,3% očkovaných dětí bez protilatek, ale jedno z neočkovaných dobře živených dětí od biomatky, že? A to ani to chůdě nemuselo pracovat v zemědělství.No a zvládá to tak skvěle, že je už tři neděle na přístrojích a dýchá dírou v krku.![]()
Troll nebo ty Bohnice..jinak nechapu ![]()
@Lenka_Hal píše:
Troll nebo ty Bohnice..jinak nechapu
Nebo demence po očkování. Podle Elekové to očkování u dospělých dělá.
@Baba píše:
A zase DMO po očkuTak ne, očkování DMO nezpůsobuje.
Tak si zase na 20 stránkách hraj se se slovíčky, já Ti sekundovat nebudu. Dobře víš, o co se jedná, sama přicházíš s následky očkování do styku, ale děláš se nechápavá. Klasické zpochybňování, bagatelizování a zesměšňování oponenta, viz. já, Evulina, pidulka a pod.
@MartinKa36 píše:
Po 3 dávkách hexa vakviny se vytvoři protilátky 95,7% očkovaných takže je tu cca 65000dětí do 15 let bez protilátek, kolik znaš dětí které dostali tetanus a kolik z nich dostalo odpovídající zdravotní péči a zemřelo.
Znovu se ptám. Proč se tedy žádné z těch 65000 dětí tetanem nenakazilo? A proč se místo toho nakazilo dobře živené neočkované dítě?
@jege píše:
Tak si zase na 20 stránkách hraj se se slovíčky, já Ti sekundovat nebudu. Dobře víš, o co se jedná, sama přicházíš s následky očkování do styku, ale děláš se nechápavá. Klasické zpochybňování, bagatelizování a zesměšňování oponenta, viz. já, Evulina, pidulka a pod.
Ano, dobře vím, o co se jedná. Očkování nezpůsobuje DMO.
Evulína lhala, ty lžeš, k pidulce a poškození dítěte očkováním se nevyjadřuju. Ano, očkování má možné nežádoucí účinky.
A?
@J_Doe píše:
Ja taky doufam, ze jsme se od te doby posunuli!Zaroven si ale netroufam predikovat, ze se zadnych medicinskych ani politickych omylu jiz nedopustime…
Ale jo, to si rozumíme. Ovšem tohle přece není cesta, ani ke změně ani k pravdě. Už tu máme matku, co na základě doporučení komunity nedala dítěti očkování ani antibiotika a dítě je na jipce. Co se stane příště? Źaloby na doktory? Bombový útok na nějakou farmaceutickou centrálu? Nebo třeba nekdo do vakcín něco přidá, aby ty postižený děti mohl reálně ukázat světu? Zmanipulovaný lidi jsou pro „pravdu komunity“ schopný různých zvěrstev.
Ještě ti řeknu tajemství. Odborná veřejnost je nejednotná vždy
. Dokud nebude vše vybádáno, tak to tak bude.
Asi už se dál neposuneme. Pro vás je tu asi celý víkend diskutovat běžné. Mi to bere čas, co můžu věnovat třeba rodině. Navíc je tohle téma pro mě okrajové a nejsem si jist, zda jsem diskuzí nějak obohacen ![]()
Příspěvek upraven 29.09.19 v 15:37
@MartinKa36 píše:
Ze by chyba v tvych cislech… ![]()
@Martina919 píše:
Netvrdila jste pár stránek zpět že doktorka se o to vůbec nezajímala? A najednou vám dávala i otázky… Opravdu si nejdřív čtěte co píšete.
Opravdu si nejdřív přečti, co píšu já
o nemluvení se nezajímala dětská doktorka. Otázky pokládala jiná lékařka, ke které jsem šla kvůli tomu, že nemluví
@Josef44 píše:
bohužel se to stává u dítěte s PASS. oni začnou normálně, ale jak mozek vyspívá dojde k patologickému vývoji a dítě se vlastně vrací dozadu, právě okolo roku a půl mozek dítěte vkročí do tzv. separační fáze je to už velmi patrné… opožďování řeči je typický projev autismu. Jinak proto se dnes dělají v 18 měsících PASS testy u dětí… je prokázáno, že očkování za to nemůže…
Tak ale v takovém případě by to dítě mělo mít diagnostikovaný později PASS. Což moje dítě nemá.
@SAJ píše:
A jsi si opravdu jistý, ze se neptal? Rodiče mohli neočkování zapřít. Koneckonců u antivax docela frčí falešná lékařská potvrzení, že?
To jako fakt? Tak za to bych ty rodiče klidně zavírala…
@lucenka píše:
Tak ale v takovém případě by to dítě mělo mít diagnostikovaný později PASS. Což moje dítě nemá.
Proč tam pořád někdo dává dvě S? Je to porucha autistického spektra.
@Lenka_Hal píše:
Ze by chyba v tvych cislech…
Chyba bude jinde. ![]()