Tetanus v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
1.10.19 08:00
@MartinKa36 píše:
Paní doktorko, blbej je tu nekdo jinej :), napsal jsem že očkování spusobuje poruchy autistického spektra ne autismus. Očkovací maniaci k tomu dodavají že nespusobuje autismus ale poruchy autistického spektra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nikdo ještě nezjistil, co PAS způsobuje. Nikdo. Je jenom spousta teorií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.10.19 08:12
@Z.jev píše:
Když už zmiňuješ to Dánsko, četl jsi studii dr. Hviida? Já jo, trvala několik let, sledováno bylo víc jak 600 000 dětí a zjistilo se, že je výskyt autismu dokonce nepatrně vyšší u dětí neočkovaných.
Pořád píšeš, že když už někdo tetanus dostane, vyřeší to vhodná medikace - tetanus má 50% úmrtnost a nevím, jestli bys chtěl mít křeče tak velké, že ti můžou polámat kosti a pak se udusit v důsledku ochrnutí dýchacích svalů - nebo to někomu přál. I kdyby to byl jeden případ ročně.

Ta 50% umrtnost na tetanus to je lež jak věž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
1.10.19 08:17
@MartinKa36 píše:
Ta 50% umrtnost na tetanus to je lež jak věž.

Jo, doktoři zase lžou, aby se lidi nechali očkovat, že jo :roll:
A to ani nezmiňuju pupečníkový tetanus (jestli teda víš co to je) - tam je to dokonce 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
1.10.19 08:43
@Z.jev píše:
Nikdo ještě nezjistil, co PAS způsobuje. Nikdo. Je jenom spousta teorií

Právě proto mě udivující všichni ( i přesvědčení provax agitátoři), kteří tak rezolutně tvrdí, že očkování na to vliv mít nemůže.
Podle mě se v soucasnosti nedá se 100 % jistotou říct ani ano ani ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.10.19 08:43
@Z.jev píše:
Jo, doktoři zase lžou, aby se lidi nechali očkovat, že jo :roll:
A to ani nezmiňuju pupečníkový tetanus (jestli teda víš co to je) - tam je to dokonce 100%

Ano s 50% mortalitou lžeš ta mohla bejt tak za první světové když vedle vojáka vybuchl granát a hlubká rána začala hnisat a chytil k tomu tetanus. PS kolik procent dětí je chráněno proti pupečníkovému tetanu vakcínou. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
1.10.19 08:51
@MartinKa36 píše:
Ano s 50% mortalitou lžeš ta mohla bejt tak za první světové když vedle vojáka vybuchl granát a hlubká rána začala hnisat a chytil k tomu tetanus. PS kolik procent dětí je chráněno proti pupečníkovému tetanu vakcínou. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Ne, nelžu. Pokud někdo není očkovaný a tetanus chytne, má 50% šanci na přežití.
Pupečníkový tetanus jsem zmínila jenom v souvislosti s mortalitou. Novorozenci mají pasivní imunitu díky očkování matky

Příspěvek upraven 01.10.19 v 09:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24703
1.10.19 08:55
@MartinKa36 píše:
To je smutný jak zastánci očkování nedokážou vecně argumentovat, :) proboha když se očkování proti tetanu nebude povinné tak se nic nestane stejně tak jak se nic neděje v zemích jako je německo nebo dánsko kde se také povině neočkuje. Rizikové skupiny které s tetanem mohou v zemědělství přijít do styku se nechají naočkovat a zbylé připady (max 1 ročně) vyřeší vhodní medikace, stát ušetří milióny za zbytečné plošné očkování, ušetří na léčení následků očkování.

Celou diskuzi nečtu, nemá to cenu. Ale proč myslíš, že očkování, zrovna a mmj proti tetanu, spadá do tech vakcín, kterými se nepovinne očkuje? Podle Tvých nesmyslných tvrzení nemusí vakcia/ochrana proti tetanu vůbec existovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
1.10.19 08:56
@ospalámyš píše:
Právě proto mě udivující všichni ( i přesvědčení provax agitátoři), kteří tak rezolutně tvrdí, že očkování na to vliv mít nemůže.
Podle mě se v soucasnosti nedá se 100 % jistotou říct ani ano ani ne.

Však já netvrdím, že to vliv mít nemůže, to jenom Martin tady psal, že to způsobuje. Osobně si myslím, že očkování může být spouštěč, stejně jako cokoliv jiného - třeba prodělaná nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
1.10.19 08:58

@MartinKa36 A co ta dánská studie, to taky lžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
1.10.19 09:02
@robínek píše:
Ručička na diskusním debilometru se právě urvala. Běž se léčit.

Já nemusím, já jsem proti provax propagandě očkován! :jazyk:

@J_Doe píše:
Smrt ditete se muze prihodit na obou stranach barikady. Takze rodic ma na vyber - nebudu ockovat, dite muze umrit, a budu ockovat, dite muze umrit. :nevim:

Akorát k tomu druhému je u nás nucen státem s podporou slepých dodržovačů zákonů, ať jsou jaké jsou!

@inkakřivák píše:
@jege takže pevně doufám, že az ti nekdo rozbije hubu za takové chování na silnici, tak pochopíš, že " pravidla jsou jen pomůcka a dotyčný se řídí svým rozumem". O tom, co by se stalo, kdybychom vsichni brali pravidla na silnici jako pomůcku, raději nepřemýšlet. Kvůli takovým idiotum už jsme taky skákali i s autem do příkopu. Debi. l a má řidičák.

Když někdo nechápe, že na silnici má hlavně používat zdravý rozum, tak je veškerá diskuze zbytečná.

Mimochodem, proč jste skákali do příkopu, když jste dodržovali pravidla? Měli jste si je tvrdě vynucovat, ať to stojí, co to stojí! Pravidla se dodržovat musí, i kdyby to někoho mělo stát život! :mrgreen:

@Z.jev píše:
I kdyby to byl jeden případ ročně.

Přesně tak, ať klidně umře X dětí na očkování nebo má doživotní trvalé následky, ale ten jeden případ ročně, nebo spíše za několik desetiletí, musíme zachránit stůj co stůj! :cert:

Edit: https://www.idnes.cz/…-zpravy_krut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
1.10.19 09:07
@jege píše:
Přesně tak, ať klidně umře X dětí na očkování nebo má doživotní trvalé následky, ale ten jeden případ ročně, nebo spíše za několik desetiletí, musíme zachránit stůj co stůj! :cert:

Jenomže kdyby se neočkovalo, nebyl by to jeden případ ročně. Ty znáš nějaký prokazatelný případ úmrtí po očkování? Já co vím, když byl nějaký takový případ, vždycky se ukázalo, že příčina byla jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
1.10.19 09:18
@stock píše:
Ale proč myslíš, že očkování, zrovna a mmj proti tetanu, spadá do tech vakcín, kterými se nepovinne očkuje?

Nepovinně? To možná tak ve Švédsku. V ČR je to povinné, a to již od 9. týdne! Holt, když se nám rodí tak mladí zemědělci … :mrgreen:

@Z.jev píše:
Osobně si myslím, že očkování může být spouštěč, stejně jako cokoliv jiného - třeba prodělaná nemoc.

Přesně tak, jenže takovou nemoc nemusí dítě nikdy prodělat nebo ji prodělá ve vyšším věku, kdy je organismus odolnější, takže se mu „to“ nespustí, ovšem očkováním to vyvoláme 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
1.10.19 09:24
@Z.jev píše:
Však já netvrdím, že to vliv mít nemůže, to jenom Martin tady psal, že to způsobuje. Osobně si myslím, že očkování může být spouštěč, stejně jako cokoliv jiného - třeba prodělaná nemoc.

No to můžeme jen spekulovat, co může mít vše vliv na vznik autismu.
Pokud ale doktor tvrdí, že očkování autismus nezpusobuje, tak je pro mě nedůvěryhodný a nabubřelý pohádkář stejně jako někteří z řad antivax.
A i takoví lékaři se najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35974
1.10.19 09:25
@Z.jev píše:
Ty znáš nějaký prokazatelný případ úmrtí po očkování? Já co vím, když byl nějaký takový případ, vždycky se ukázalo, že příčina byla jiná

Samozřejmě, vždy se MUSÍ najít jiná příčina, jinak by vznikla panika: http://www.rozalio.cz/…entni-vakcin . Stačí si jenom přečíst zdejší diskuze a hned je zjevné, jak se různá rizika a konkrétní případy následků očkování bagatelizují a zpochybňují. Vždy se hledá jiná příčina a 100% důkaz, že to bylo očkování, namísto toho, aby bylo 100% prokázáno, že to nebylo z očkování.

@ospalámyš píše:
No to můžeme jen spekulovat, co může mít vše vliv na vznik autismu.
Pokud ale doktor tvrdí, že očkování autismus nezpusobuje, tak je pro mě nedůvěryhodný a nabubřelý pohádkář stejně jako někteří z řad antivax.
A i takoví lékaři se najdou.

Třeba Baba? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.10.19 09:32
@Z.jev píše:
Ne, nelžu. Pokud někdo není očkovaný a tetanus chytne, má 50% šanci na přežití.
Pupečníkový tetanus jsem zmínila jenom v souvislosti s mortalitou. Novorozenci mají pasivní imunitu díky očkování matkyPříspěvek upraven 01.10.19 v 09:02

To je lež… mortalita je nohem nižší než 50% letos například přežilo 100% pacientu s tetanem. :) novorozenc se rodi ve sterlním prostředí a tetanus nechytnou proto nemužeš srovnavat rizika nakažení v evropě a africe to jsou zcela irelevantni data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek