Tfk buggster

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s TFK Buggster?

Přidejte zkušenost s TFK Buggster
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
28.4.12 20:03

v roce 15kg 8o 8o to má muj 5letej :mrgreen:

Opěrku na nohy má polohovatelnou a já si navíc nechala udělat na mmb tu vložku co frčí takže v něm muže být i malé sedící miminko a nohy mu neplandaj.Je to takové krásná vložná deska s měkym polstrováním a na nohách výstuž.Fotku bohužel asi nemám :lol:

Já sem s nim spokojená moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
28.4.12 20:56

no tak ta naše má 2,5 roku už a poslední váha byla 18 kilo tlustá není je jen taková dobře stavěná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.4.12 23:29

Ještě bych na vás měla jeden dotaz. Dívala jsem se na instruktážní video a zdálo se mně, že ta poloha na spaní je teda dost naklopená (spíš je to sed než leh) nebo se pletu? Malej totiž spí klidně i přes tři hodiny v poledne, ale musí ležet (nejlépe úplně narovno, ale i trochu zvednutej může být). Na tom videu to teda nebylo tak dobře vidět, ale pochopila jsem, že ty polohy jsou tam jen dvě, ta klasická na sednutí a ta když se rozepnou zipy. Jen bych to nerada koupila, abych pak zjistila, že tam nebude spát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.12 09:17

no uplně na rovno to není to by nešlo.Polohuje se to vlastně odepnutím toho zipu a myslím že je to tak uhel ležení 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.12 07:20

Ahoj holky…prosím o radu, když skládáte tenhle kočárek, sundáváte stříšku nebo ho skládáte i se stříškou? Omlouvám se za takový dotaz, ale původně jsem měla Casualplay a tam se tříška sundat musela, jinak by se zničila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
21.5.12 09:49

nesundávala jsem není to třeba u casualu se muselo protože se dřela ale tady ne o stoupátku nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
24.5.12 18:05

Já jsem tedy s Bugsterem nadmíru spokojená. Poloha na spaní je tak akorát a je tam spoustu místo oproti klasickým golfkám. Když byla holka menší tak jsem ji na spaní ze spodu jako promáčla to kde si opírá nožičky tak je měla jen trochu položené dolu, ale i tak nevyseli. Teď už jí je to nějak jedno a je jí 1 a 3/4. Dokonce při delších výletech se v něm povozí a odpočine 4letej kluk s 20 kily. A při skládání pouze otočim madlo dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.12 18:13

Holky, mám Buggster Quax bez stupátka(opěrka nožiček), myslíte že je stupátko hodně důležité nebo to zvládneme i bez něj? Budu ráda za vaše názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
27.6.12 09:18

výměna

Nechtěla by jste některá vyměnit Váš kočárek za Nuna Pepp 2011?
Chtěla bych změnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
3.7.12 07:46

Holky, zkušené majitelky, jaký je rozdíl mezi quaxem a Skem? dají se polohovat záda a nohy? a co kolečka? moc to spěchá, musím ho tenhle týden koupit mám ho na dovču pro 10 měsíčního. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
3.7.12 10:45

Ja mam eSko a nozicky polohovatelny nejsou. Jedine jsme to resili tak ze jsme tu operku jako promackly nahoru. Ale i bez toho ji to nevadilo. A podle videni jsem zatim zadny rozdil nevidela. A zada mame polohovatelny jen v poloze sed a pololeh ale je to pohodlny. A kolecka jsou asi gumovy nebo tak a zadny problem jsme s nimi nemeli a ani nerachtaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
3.7.12 11:03

Takhle chrni v polozeny poloze a nohy dolu ve 21mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
1.9.12 08:59

výška madla

Můžete mi prosím napsat jak vysoké je madlo u kočárku?? Stačilo by mi? mám 182 cm. DĚKUJI

• Citovat
  • Upravit
LEM
669
1.9.12 15:19

Na nejvyšším místě má 103. Myslím že by stačilo. Na golfky je to vysoký kočárek. Dřív jsem měla Babypoint Mark 4 a byl hrozně nízko i na mě (160).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
1.9.12 15:49

Děkuju už jsem psala prodejci a ten pán říkal že měří 182 a v pohodě. Jenže znáte to, aby prodali, tak potvrdí někteří obchodníci člověku všechno. Tak kdyby ještě napsala nějaká vysoká maminka jak se jí s kočárkem jezdí budu ráda. Dokud je čas ho třeba vrátit i když to nemám v úmyslu, podle všeho jste s těmito kočárky spokojené. Mám vyhlídnutý tento, už jsem ho i objednala, příjde mi z těch golfek co jsem měla v merku nejlepší:
 http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4