Thajsko a okolní ostrovy s ročním dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1680
12.8.22 06:30

@Ahep no to jsou nazory tyjo.. my teda leteli na dovolenou taky proto, ze chceme na dovolenou my dospeli, a logicky s sebou vezmeme i deti :roll: jsme rodina. Mame taky 11 letyho syna. Syn (ten rok a pul) v letadle ani nepipl, jednu cestu dokonce prospal. Nic bezohledneho na tom nevidim. Lidem je do toho prd kam cestuju se svymi detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
12.8.22 08:04
@Markétka111 píše:
@Ahep no to jsou nazory tyjo.. my teda leteli na dovolenou taky proto, ze chceme na dovolenou my dospeli, a logicky s sebou vezmeme i deti :roll: jsme rodina. Mame taky 11 letyho syna. Syn (ten rok a pul) v letadle ani nepipl, jednu cestu dokonce prospal. Nic bezohledneho na tom nevidim. Lidem je do toho prd kam cestuju se svymi detmi.

No ty mimina a batolata většinou v letadle řvou, minimálně při přistání, startu, když se musí v průběhu letu připoutat. Nejhorší je, když člověk konečně začne konečně usínat a nějaké malé dítě se probudí. Popravdě nechápu tuhle potřebu tahat kojence a batolata na dovolenou přes půl světa. Jako by to nemohlo pár let počkat.

• Citovat
  • Upravit
5676
12.8.22 08:12

@Ahep @Pitaya1 Tak nám syn v letadle ani jednou nebrečel :mrgreen:. Popravdě cestující víc rušil štěkající pes v přepravce. Nicméně předmětem této diskuze má být úplně něco jiného. Vám může být docela šumák, kam své dítě beru :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
12.8.22 09:25

@Pitaya1 teda popravde syn taky nebrecel, jedl krupky a koukal do knizek :think: asi musi rodice sami zvazit, jak to jejich dite zvlada a jak ho zabavit, aby nejecelo. A taky ne kazdy je protiva a ne kazdymu vadi, ue v letadle plnem lidi neni hrobove ticho, aby mohl spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
12.8.22 09:31
@Markétka111 píše:
@Pitaya1 teda popravde syn taky nebrecel, jedl krupky a koukal do knizek :think: asi musi rodice sami zvazit, jak to jejich dite zvlada a jak ho zabavit, aby nejecelo. A taky ne kazdy je protiva a ne kazdymu vadi, ue v letadle plnem lidi neni hrobove ticho, aby mohl spat :lol:

Nejde o hrobové ticho. Jsem o řev dítěte, což bývá označováno za jeden z nejprotivnějších a nejvíc stresujících zvuků. A opravdu není nic příjemného mít takové dítě řadu za sebou. Ideálně ještě když neustale kope do sedačky, otvírá si stoleček atd.

• Citovat
  • Upravit
15436
12.8.22 09:37
@Pitaya1 píše:
Nejde o hrobové ticho. Jsem o řev dítěte, což bývá označováno za jeden z nejprotivnějších a nejvíc stresujících zvuků. A opravdu není nic příjemného mít takové dítě řadu za sebou. Ideálně ještě když neustale kope do sedačky, otvírá si stoleček atd.

zrovna letos jsme jedno takové měli cestou na dovolenou řadu za námi. A ten stoleček je fakt top. Naštěstí to byly jen 2,5 hodiny letu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
12.8.22 09:56
@Pitaya1 píše:
Nejde o hrobové ticho. Jsem o řev dítěte, což bývá označováno za jeden z nejprotivnějších a nejvíc stresujících zvuků. A opravdu není nic příjemného mít takové dítě řadu za sebou. Ideálně ještě když neustale kope do sedačky, otvírá si stoleček atd.

Přesně tak, hlavně že kdyzvrodice CHTEJI, tak co by nevěděli! Bezohledně až na půdu a sobeckost tyhle namyslene nany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
12.8.22 10:09

Když můžeš koupit letenku pro batole, očividně létání způsobilé je. Někde dokonce můžeš požádat i o cestovní postýlku. Některé děti to hůř snáší, let probrečí - ano, to pak nechápu rodiče, proč cestují, když to děcku očividně vadí. Náš syn je v klidu, cestujeme odmalička, let snáší lépe než jízdu v autě, nevidím problém, proč zůstat doma. A je rozdíl být ve 30 stupních v ČR nebo někde u moře? Odpovězte si samy :wink:. To, že mám dítě, neznamená, že život končí - my si to umíme užít i s ročním synkem :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
12.8.22 10:18
@Cullenova píše:
Když můžeš koupit letenku pro batole, očividně létání způsobilé je. Někde dokonce můžeš požádat i o cestovní postýlku. Některé děti to hůř snáší, let probrečí - ano, to pak nechápu rodiče, proč cestují, když to děcku očividně vadí. Náš syn je v klidu, cestujeme odmalička, let snáší lépe než jízdu v autě, nevidím problém, proč zůstat doma. A je rozdíl být ve 30 stupních v ČR nebo někde u moře? Odpovězte si samy :wink:. To, že mám dítě, neznamená, že život končí - my si to umíme užít i s ročním synkem :).

Tak samozřejmě, že lidi cestuji i s malými dětmi. Ale je nerozum, je tahat přes půl světa jen kvůli dovolené, něco jiného je cesta za rodinou, stěhování. Rozumný rodič vezme na dovolenou takhle malé dítě někde po Evropě.

• Citovat
  • Upravit
2721
12.8.22 10:20
@Cullenova píše:
Když můžeš koupit letenku pro batole, očividně létání způsobilé je. Někde dokonce můžeš požádat i o cestovní postýlku. Některé děti to hůř snáší, let probrečí - ano, to pak nechápu rodiče, proč cestují, když to děcku očividně vadí. Náš syn je v klidu, cestujeme odmalička, let snáší lépe než jízdu v autě, nevidím problém, proč zůstat doma. A je rozdíl být ve 30 stupních v ČR nebo někde u moře? Odpovězte si samy :wink:. To, že mám dítě, neznamená, že život končí - my si to umíme užít i s ročním synkem :).

Vždyť jo, jeďte a užijte si to. To bude dobrý. V Thajsku jsem byla jen bez dětí, tak bohužel s dětským programem neporadím. My jsme obrazili nějaké památky a přírodu na severu a pak už jen Krabi. Využívali jsme hromadnou dopravu, letadlo a různé místní průvodce, kteří nás vzali po ostrovech, džungli atp., samozřejmě hodně chození pěšky.
To by mi asi s malým dítětem dělalo největší starost. Vy se budete přepravovat po těch ostrovech jak? Místní doprava a taxíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
12.8.22 10:21

@Pitaya1 My jsme hrozní rodiče, to je všeobecně známá věc, to psát ani nemusíš :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5676
12.8.22 10:22
@Sedmnactnulajedna píše:
Vždyť jo, jeďte a užijte si to. To bude dobrý. V Thajsku jsem byla jen bez dětí, tak bohužel s dětským programem neporadím. My jsme obrazili nějaké památky a přírodu na severu a pak už jen Krabi. Využívali jsme hromadnou dopravu, letadlo a různé místní průvodce, kteří nás vzali po ostrovech, džungli atp., samozřejmě hodně chození pěšky.
To by mi asi s malým dítětem dělalo největší starost. Vy se budete přepravovat po těch ostrovech jak? Místní doprava a taxíky?

MHD, taxi, tuk tuk, pěšky. Do džungle nepůjdeme, máme program tak, aby ho zvládl i syn :kytka:. Jinak budeme mít kočár, tam, kde to nepůjde s ním, tak nosítko. Letos na Mallorce jsme to měli stejně a bylo to fajn :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
12.8.22 11:25

@Ahep prestan urazet a nazyvat nekoho namyslenou nanou, prosim ;) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.22 03:07

Mne třeba Phuket tolik nenatchl, zbytek jsme dost udělali speed boats které tam
Mají pravidelku..
Taky jsem takhle cestovala s prvni když byla malinka, bylo to jednoduchsi než později a to kojeni bylo hodně napomocne.Ale dost sem ji pokazila režim a zpětné si rikam ze pro mne i pro ni by bylo lepší třeba zůstávat 4-5dnu někde. ale ja někdy i po dni měnila destinace :roll:
Uzite si to!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí