Thermofocus visiofocus teploměr a jeho nastavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12156
17.10.14 20:48

Thermofocus visiofocus nastavení?!

Zdravím a prosím o radu s tímto teploměrem. Respektive kdo ho máte, nepřišel mi k němu český návod…je tam trojí nastavení - rectal, oral a axillar. Nevím co nastavit?? Na stránkách výrobce jsem našla pouze, jak to změnit a že to měří o 0,6 / 0,2 více ale ne už co tam mám mít při měření na čele..prosím poraďte. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
17.10.14 20:49

Tak rectal je do zadečku, oral do pusinky, tak vylučovací metodou to třetí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
17.10.14 20:49

Rektal = zadek, oral = ústa, axillar = podpaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
17.10.14 20:50

@Bibi239 axilární je v podpaží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
17.10.14 20:51

To jsem si samozrejme taky vydedukovala, ale teploměr je primárně i od výrobce k mereni na cele…tak proto to nechapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
17.10.14 20:52

Jinak nechala bych tam axillar a to z jednoho prostýho důvodu. Když měříš v zadku, je tam +0,5°C, pod jazykem je taky tepleji než pod paží, z toho plyne, že při nastavení na axillar to bude bez nějaké další odpočítávačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.10.14 21:16

Pročítám FAQ na stránkách výrobce a mělo by to být vážně to axilla asi, ty mody rectal a oral by měli pouze odečítat desetiny stupně automaticky tak, abys viděla hned správnou teplotu a nemusela to odečítat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
17.10.14 21:19
@Bibi239 píše:
Pročítám FAQ na stránkách výrobce a mělo by to být vážně to axilla asi, ty mody rectal a oral by měli pouze odečítat desetiny stupně automaticky tak, abys viděla hned správnou teplotu a nemusela to odečítat sama

Taky jsem to projela ️i jsem nasla na netu ted návod v aj a tam taky nic neni..jen ze tyto tri moznosti. Jsem z toho jelen, v návodu je primárně mereni na cele, pak na očním víčku a na krku. O zadečku ci ústech nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
17.10.14 21:25

Tak jsem prelouskala ten návod a je to vysvětleno tak, ze teplota na cele jako na neodkryte části těla je nižší nez jinde (na zakrytych) a tudíž to automaticky pridava 0,2 stupně (oral a axillary) a 0,8 na rectal. Jestli jsem to spravne pochopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.10.14 07:08
@saadet píše:
Tak jsem prelouskala ten návod a je to vysvětleno tak, ze teplota na cele jako na neodkryte části těla je nižší nez jinde (na zakrytych) a tudíž to automaticky pridava 0,2 stupně (oral a axillary) a 0,8 na rectal. Jestli jsem to spravne pochopila..

presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
18.10.14 07:47

@Pudloslava a mám to mít tedy nastaveno dle Vašeho názoru na co? Dala jsem to na axillary, přidávat 0,8 mi přijde moc…a to jsem si myslela jak jsem technicky založená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.10.14 09:09
@saadet píše:
@Pudloslava a mám to mít tedy nastaveno dle Vašeho názoru na co? Dala jsem to na axillary, přidávat 0,8 mi přijde moc…a to jsem si myslela jak jsem technicky založená :roll:

standardni teplota u nas srovnavana je axilarni. Pri axiparnim mereni je normalni teplota do 37°C. Naopak, kdybys merila skutecne v zadku, tak mas 0,5°C odecist, aby ses dostala na podpazni. V zadku je normalni teplota do 37,5°C. dej axilarni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
18.10.14 09:42
@Pudloslava píše:
standardni teplota u nas srovnavana je axilarni. Pri axiparnim mereni je normalni teplota do 37°C. Naopak, kdybys merila skutecne v zadku, tak mas 0,5°C odecist, aby ses dostala na podpazni. V zadku je normalni teplota do 37,5°C. dej axilarni

Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
16.7.15 08:41

Dobrý den, prosím o radu, mám thermofocus 0800 a po výměně baterii neumím nastavit stupně celsia, jsou F…návod neumím najít…prosím…děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí