Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravíčko mám dotaz je tu někdo kdo zkusil tian de? Já jsem se neskutečně osypala (akné - bolaky) ale poradkyně(prodávají) pořád tvrdí vydržet…uz začínám pochybovat, ale třeba tady má někdo zkušenosti??? ????????
Vykašli se na to! Je to největší sajrajt!!! Mě to jedna ženská co to prodává pomalu násilím rvala abych to koupila a zkusila a pak mi bylo jasný…že normální člověk takhle nenutí výrobek(y).
![]()
Byl tu i deníček o tiande. Přečti si i komentáře.
Viz.
https://www.emimino.cz/…ravda-13436/
Příspěvek upraven 02.05.20 v 22:59
@Peggys nene, já zkoušela vyřešit jiný „problém“ a jiný, mnohem horsi jsem si přivodila
Na tohle se vyprdni a už to na sebe nepatlej
Zkus na to Tea Tree, držím pěsti, ať je to brzy lepší ![]()
Určitě to vyhod do koše ![]()
Tady je pěkné zamyšlení a sepsané postřehy
@Peggys píše:
Zdravíčko mám dotaz je tu někdo kdo zkusil tian de? Já jsem se neskutečně osypala (akné - bolaky) ale poradkyně(prodávají) pořád tvrdí vydržet…uz začínám pochybovat, ale třeba tady má někdo zkušenosti??? ????????
Totální sračky, jako jakýkoli jiný MLM odpad. A hlavně: „poradkyně“ jsou vydlabané socky, kterým jde o to, aby si na tobě nakapsovaly, stejně jako jiné MLM vši.
Rozhodně nedoporucuji. Chtějí z Vás vytahat akorát peníze, budou tvrdit vydrzte měsíc, 2 a 3 a pak když napíšete špatnou recenzi tak si Vás zablokuji. A recenzi smazou. Je to předražené a původ přesný taky není znát. Přírodní produkt, který má k přírodními produktu hodně daleko
@Leo44 píše:
Rozhodně nedoporucuji. Chtějí z Vás vytahat akorát peníze, budou tvrdit vydrzte měsíc, 2 a 3 a pak když napíšete špatnou recenzi tak si Vás zablokuji. A recenzi smazou. Je to předražené a původ přesný taky není znát. Přírodní produkt, který má k přírodními produktu hodně daleko
Jenomže to ty ženský toto nechtějí vidět a ani slyšet. Oni chtějí doma klikat na reklamy, spamovat všude možně pod svým ID kódem a čekají ten zázrak, že jím bude 3× do měsíce chodit na účet výplata - a nejvíc slyší na „už se po RD nemusím vracet do práce, protože toto sezení u pc mě živí“. Ale ani jedna - OPRAVDU ANI JEDNA ti neukáže oficiální výpis z účtu, že jí chodí měsíčně 40 tisíc čistého a více, aby teda nemusela denně vstávat do práce.
Fuj už bych to vzivote na sebe nedala.. Moje máma celá otekla, měla vyrazku po těle. A to není na nic alergická.. Já měla osypanej xicht.
S Tian De mam zkusenost pouze zprostredkovane a jeste jako vtipnou historku. Kdysi si jedna kolegyne strasne chvalila jakesi vlozky s bylinkami. Pry parada prikladat i na jizvu po cisari, na bolave rameno atd. Jak se ji rikalo do odchodu k jine firme asi nemusim rikat, ze
.
Vyzkoušejte korejskou kosmetiku Ariul, loni vyhrála první místo jako nejlepší světová přírodní kosmetika. Taky mám velmi citlivou pleť a právě po ní se mi pleť neskutečně zlepšila, mají skvělé masky bez parabenů a všech těch chemikálií. Skvělá je také antistresová čisticí pěna, jedině po ní nejsem červená.
@stanislavavojakova píše:
Vyzkoušejte korejskou kosmetiku Ariul, loni vyhrála první místo jako nejlepší světová přírodní kosmetika. Taky mám velmi citlivou pleť a právě po ní se mi pleť neskutečně zlepšila, mají skvělé masky bez parabenů a všech těch chemikálií. Skvělá je také antistresová čisticí pěna, jedině po ní nejsem červená.
Jistě, to je zase náhoda, zase reklama na sräčky od čerstvě založeného fejka. ![]()