Tian de

30
2.5.20 22:37

Tian de

Zdravíčko mám dotaz je tu někdo kdo zkusil tian de? Já jsem se neskutečně osypala (akné - bolaky) ale poradkyně(prodávají) pořád tvrdí vydržet…uz začínám pochybovat, ale třeba tady má někdo zkušenosti??? ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
2.5.20 22:56

Vykašli se na to! Je to největší sajrajt!!! Mě to jedna ženská co to prodává pomalu násilím rvala abych to koupila a zkusila a pak mi bylo jasný…že normální člověk takhle nenutí výrobek(y). :poblion: :poblion: :poblion:
Byl tu i deníček o tiande. Přečti si i komentáře.
 Viz.

https://www.emimino.cz/…ravda-13436/

Příspěvek upraven 02.05.20 v 22:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
2.5.20 22:57

@Peggys zkusila a už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.5.20 23:29

@lachtanice86 šlo o akné? jestli se můžu zeptat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
2.5.20 23:49

@Peggys nene, já zkoušela vyřešit jiný „problém“ a jiný, mnohem horsi jsem si přivodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.5.20 00:00

@lachtanice86 to mě moc mrzí 😥 😥 já už možná taky 😥 😥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.5.20 22:07

Na tohle se vyprdni a už to na sebe nepatlej :hug: Zkus na to Tea Tree, držím pěsti, ať je to brzy lepší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21680
10.5.20 14:07

Určitě to vyhod do koše :(
Tady je pěkné zamyšlení a sepsané postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15918
10.5.20 14:10
@Peggys píše:
Zdravíčko mám dotaz je tu někdo kdo zkusil tian de? Já jsem se neskutečně osypala (akné - bolaky) ale poradkyně(prodávají) pořád tvrdí vydržet…uz začínám pochybovat, ale třeba tady má někdo zkušenosti??? ????????

Totální sračky, jako jakýkoli jiný MLM odpad. A hlavně: „poradkyně“ jsou vydlabané socky, kterým jde o to, aby si na tobě nakapsovaly, stejně jako jiné MLM vši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
9.7.20 12:17

Rozhodně nedoporucuji. Chtějí z Vás vytahat akorát peníze, budou tvrdit vydrzte měsíc, 2 a 3 a pak když napíšete špatnou recenzi tak si Vás zablokuji. A recenzi smazou. Je to předražené a původ přesný taky není znát. Přírodní produkt, který má k přírodními produktu hodně daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
9.7.20 12:26
@Leo44 píše:
Rozhodně nedoporucuji. Chtějí z Vás vytahat akorát peníze, budou tvrdit vydrzte měsíc, 2 a 3 a pak když napíšete špatnou recenzi tak si Vás zablokuji. A recenzi smazou. Je to předražené a původ přesný taky není znát. Přírodní produkt, který má k přírodními produktu hodně daleko

Jenomže to ty ženský toto nechtějí vidět a ani slyšet. Oni chtějí doma klikat na reklamy, spamovat všude možně pod svým ID kódem a čekají ten zázrak, že jím bude 3× do měsíce chodit na účet výplata - a nejvíc slyší na „už se po RD nemusím vracet do práce, protože toto sezení u pc mě živí“. Ale ani jedna - OPRAVDU ANI JEDNA ti neukáže oficiální výpis z účtu, že jí chodí měsíčně 40 tisíc čistého a více, aby teda nemusela denně vstávat do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.7.20 12:42

Fuj už bych to vzivote na sebe nedala.. Moje máma celá otekla, měla vyrazku po těle. A to není na nic alergická.. Já měla osypanej xicht.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
9.7.20 12:57

S Tian De mam zkusenost pouze zprostredkovane a jeste jako vtipnou historku. Kdysi si jedna kolegyne strasne chvalila jakesi vlozky s bylinkami. Pry parada prikladat i na jizvu po cisari, na bolave rameno atd. Jak se ji rikalo do odchodu k jine firme asi nemusim rikat, ze :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
9.7.20 16:18

Nejlepší přírodní kosmetika

Vyzkoušejte korejskou kosmetiku Ariul, loni vyhrála první místo jako nejlepší světová přírodní kosmetika. Taky mám velmi citlivou pleť a právě po ní se mi pleť neskutečně zlepšila, mají skvělé masky bez parabenů a všech těch chemikálií. Skvělá je také antistresová čisticí pěna, jedině po ní nejsem červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15918
9.7.20 18:32
@stanislavavojakova píše:
Vyzkoušejte korejskou kosmetiku Ariul, loni vyhrála první místo jako nejlepší světová přírodní kosmetika. Taky mám velmi citlivou pleť a právě po ní se mi pleť neskutečně zlepšila, mají skvělé masky bez parabenů a všech těch chemikálií. Skvělá je také antistresová čisticí pěna, jedině po ní nejsem červená.

Jistě, to je zase náhoda, zase reklama na sräčky od čerstvě založeného fejka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí