Tíha na duši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
27.10.18 20:38

Mě fascinuje, že to těm chlapům není trapný. Prostě sednout ke stolu a nechat se obskakovat. Mě je to hodně trapný se koukat se jak vaří, uklízí nebo něco. Musím vyskočit a nějak aspoň trošku pomoct. Ale většinou sem odehnán, že překážím :D
Stejně tak máme dohodu, že kdo vaří, ten se nezabejvá nádobím :) To musí řešit ten druhý.
A dřív sem měl práci, kde sem měl jednou za čas nonstop službu na telefonu. Takže vím jak je člověk zhuntovanej, když ho v noci několikrát něco vzbudí. A s dítětem je to taková služba několik měsíců v kuse. Ani to pospání přes den to moc nesrovná, protože prostě kvalitní spánek v kuse to nenahradí.
Respektuju to, že ona je teď hodně unavená. Když se jí nechce, tak uklidím, uvařím, pohlídám.
Ale stejně tak ona musí respektovat, že i já mám právo být občas unavený z práce.

A takovýmu chlapovy dej ultimátum, buď začne něco dělat, nebo budeš plánovat budoucnost bez něj.

Příspěvek upraven 27.10.18 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
27.10.18 20:51
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravím všechny :mavam:
Jak začít? Mam pulrocni holcicku. Posledni dobou mam pocity, ze svuj zivot nezvladam a casto brecim. Nemam zrovna idealniho pritele - moc mi nepomaha ani s malou ani v domacnosti, skoro nikdy neuklidi, je hodne vznetlivy a nerozumi mne ani mym pocitum. Mysli si, ze nemuzu byt unavena a jediny kdo tady muze byt unaveny je on, kdyz chodi do prace…
Pred nim jsem mela super zivot, hodne jsem cestovala a mela penez, ale ted uz to tak neni, zijeme z jeho platu a z rodicaku… Hodnekrat na svuj “stary zivot” vzpominam. Ale svou holcicku nade vse miluji a nikdy bych nemenila.
Ale co ty pocity ve mne? Je to z unavy? Nebo z ceho? Pripada mi, ze muj zivot ma smysl jen diky me holcicce. Z niceho jineho nemam radost, jen z ni.
Beru antikoncepci Evelien, ktera nema pauzu na menstruaci, nemuze to byt tim, ze nemam menzes?
Rozepsala jsem se.
A nekdy mam zachvaty vzteku, kdyz uz jsem ke konci dne hodne unavena, tak na pritele i zakricim a on me dokaze tak vynervovat, ze skoro nemuzu dychat a tlaci me na hrudi vsechna ta tiha z celeho dne… To je kdyz s bolavymi zady uspim malou a vsude kolem bordel a on nepomuze s nicim a ja jeste uklizim a uz padam na hubu doslova… a do toho ani po pulnoci nevypne tv, aby mohla holcicka v klidu spat. No, kdo to docetl az sem, tak diky. :hug: a na sex uz vubec nemam chut mimochodem. Cim to vse je?
Že by „dobrou“ volbou partnera???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný