Tip na dovolenou letecky

Anonymní
15.6.19 16:25

Tip na dovolenou letecky

Ahoj všem,

Po několika měsících boje jsem se úplně vyléčila z rakoviny a moje polovička mi řekla, ať si vyberu a někam poletíme :oops:
Největší radost by pro mne bylo mimi, což je nereálné :(.. Každopádně poletíme, ale až z kraje nového roku. Stále se musim dát dohromady i když tu mrchu papírově nemám.

Prosím o doporučení místa, kde se vám líbilo? Ráda bych opravdu někam kde je krásně, modre moře, nepřelidněno, příroda krásná, klidně dražši nam nevadí.. ne řecko atd..

Děkuji za tipy :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35869
15.6.19 16:44

No v lednu do Evropy asi neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
15.6.19 16:47

Nám se hrozně líbilo na Kapverdach tam se jednou za pár let vracíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.6.19 16:49

Letame do dominikány prohřát kosti z české zimy :) a je to úžasné. Karibik celkově je super, ty bílé pláže a tyrkysová voda. Kýč jak bič, ale na relax ideál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
15.6.19 16:54
@Anonymní píše:
Ahoj všem,

Po několika měsících boje jsem se úplně vyléčila z rakoviny a moje polovička mi řekla, ať si vyberu a někam poletíme :oops:
Největší radost by pro mne bylo mimi, což je nereálné :(.. Každopádně poletíme, ale až z kraje nového roku. Stále se musim dát dohromady i když tu mrchu papírově nemám.

Prosím o doporučení místa, kde se vám líbilo? Ráda bych opravdu někam kde je krásně, modre moře, nepřelidněno, příroda krásná, klidně dražši nam nevadí.. ne řecko atd..

Děkuji za tipy :hug:

Říká se, že několik let po vyléčení z rakoviny by clovek neměl jezdit k moři - mohlo by se to znovu rozjet.
Můj léčitel tvrdil, že 5 let. A hlavně ne na sluníčko.
Určitě najdete hezkou destinaci i mimo moře.

• Citovat
  • Upravit
36504
15.6.19 16:55
@Tichošlápek píše:
Letame do dominikány prohřát kosti z české zimy :) a je to úžasné. Karibik celkově je super, ty bílé pláže a tyrkysová voda. Kýč jak bič, ale na relax ideál

V kýči a malebnosti skvěle konkuruje Zanzibar.Je komornější. Krása a kvalita moře a pláží dokonce směle válcuje Seychelly. Zažito na vlastní kůži, to druhé bez CK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
15.6.19 17:06
@Dlouhá punčoška píše: Říká se, že několik let po vyléčení z rakoviny by clovek neměl jezdit k moři - mohlo by se to znovu rozjet.
Můj léčitel tvrdil, že 5 let. A hlavně ne na sluníčko.
Určitě najdete hezkou destinaci i mimo moře.

no to mě hned napadlo, že po léčbě rakoviny se několik let nemá chodit na slunce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
15.6.19 17:38

Co New York?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
15.6.19 18:32

@stinga
Ano, člověk několik let nemá jet k moři a smažit se tam na sluníčku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix