Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nám se hrozně líbilo na Kapverdach tam se jednou za pár let vracíme ![]()
Letame do dominikány prohřát kosti z české zimy
a je to úžasné. Karibik celkově je super, ty bílé pláže a tyrkysová voda. Kýč jak bič, ale na relax ideál
@Anonymní píše:
Ahoj všem,Po několika měsících boje jsem se úplně vyléčila z rakoviny a moje polovička mi řekla, ať si vyberu a někam poletíme
Největší radost by pro mne bylo mimi, což je nereálné.. Každopádně poletíme, ale až z kraje nového roku. Stále se musim dát dohromady i když tu mrchu papírově nemám.
Prosím o doporučení místa, kde se vám líbilo? Ráda bych opravdu někam kde je krásně, modre moře, nepřelidněno, příroda krásná, klidně dražši nam nevadí.. ne řecko atd..
Děkuji za tipy
Říká se, že několik let po vyléčení z rakoviny by clovek neměl jezdit k moři - mohlo by se to znovu rozjet.
Můj léčitel tvrdil, že 5 let. A hlavně ne na sluníčko.
Určitě najdete hezkou destinaci i mimo moře.
@Tichošlápek píše:
Letame do dominikány prohřát kosti z české zimya je to úžasné. Karibik celkově je super, ty bílé pláže a tyrkysová voda. Kýč jak bič, ale na relax ideál
V kýči a malebnosti skvěle konkuruje Zanzibar.Je komornější. Krása a kvalita moře a pláží dokonce směle válcuje Seychelly. Zažito na vlastní kůži, to druhé bez CK.
@Dlouhá punčoška píše: Říká se, že několik let po vyléčení z rakoviny by clovek neměl jezdit k moři - mohlo by se to znovu rozjet.
Můj léčitel tvrdil, že 5 let. A hlavně ne na sluníčko.
Určitě najdete hezkou destinaci i mimo moře.
no to mě hned napadlo, že po léčbě rakoviny se několik let nemá chodit na slunce ![]()
@stinga
Ano, člověk několik let nemá jet k moři a smažit se tam na sluníčku.
Ahoj všem,
Po několika měsících boje jsem se úplně vyléčila z rakoviny a moje polovička mi řekla, ať si vyberu a někam poletíme
.. Každopádně poletíme, ale až z kraje nového roku. Stále se musim dát dohromady i když tu mrchu papírově nemám.
Největší radost by pro mne bylo mimi, což je nereálné
Prosím o doporučení místa, kde se vám líbilo? Ráda bych opravdu někam kde je krásně, modre moře, nepřelidněno, příroda krásná, klidně dražši nam nevadí.. ne řecko atd..
Děkuji za tipy