Tlak na spodek v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
666
4.11.17 13:46

Mam to taky. hlavne pri sexu, nebo pri rychlejsi chuzi. asi normalni. trochu mi to pripomina pocity pri MS. Edit: aha, ted jsem si vsimla ze jste v pokrocilejsim stadiu, ja jsem teprve 11tt a mam to od zacatku tehotenstvi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.11.17 17:02
@Terez001 píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Jsem 25. týden a pozoruju nepříjemný tlak na spodek bolí mě to dole jako bych jezdila dlouho na kole, nevím, jak to lépe přirovnat. v prvním těhu jsem to neměla a je mi to dost nepříjemné. Je to možné ve 25. týdny, že mi miminko tlačí na spodek? Pochopila bych to později, ale při chůzi to dost bolí (tlačí) i když sedím to cítím.

Při prvním těhotenství jsem nevěděla, co to je, když „tlačí spodek“. Při druhém se spodek začal ozývat ke konci těhotenství, při třetím tak od poloviny a teď při čtvrtém jsem cítila tlak už na začátku druhého trimestru. Na vyšetření u doktorky čípek vždy OK, naopak říkala, že je dlouhý, tuhý a drží hodně fest - a fakt je, že jsem vždy přenášela. Takže myslím, že ten tlak k těhotenství patří.
Nedávno jsem se musela smát - slyšela jsem manžela, jak si povídal se svou ségrou po telefonu a ona se ho ptala, jak snáším těhotenství (to jsem se dozvěděla zpětně), no vykládal jí, že úplně v pohodě, že bez obtíží… říkám mu pak, a jak jsi na to přišel, dyť stále fňukám a nadávám a mám toho plný kecky, nevím, mám pocit, že ten můj chlap někdy žije vážně na jiné planetě a pozemské starosti (rozuměj moje starosti) jdou mimo něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.17 17:14

Ahoj holky, taky mám jakoby tlak na spodek, normálně to moc nevnímám, ale když trochu zatlačím rukou na oblast podbřišku, tak to trochu bolí (už třetí den, jsem teď ve 15 to). Myslíte, že je to ok? Nerada bych plašila…

• Citovat
  • Upravit
381
31.3.18 14:31

Ahoj prosím vas jsem 11tt a od rána mam tlak ve spodku je to normální nebo mam ject k lékaři děkuji moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
31.3.18 14:34

@Sarka334 už jsme ti tu na to odpovídali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.18 14:35

@ka2ka tak to se omlouvam ja to nějak prehledla :oops: