Tmavě zelené kousky ve stoličce

963
28.1.11 19:33

tmavě zelené kousky ve stoličce

Ahojda maminy,

poslední dobou má naše malá tmavě zelené, dosova brčálové kousky ve stoličce. Jsme na UM a používáme Nutriton do mléka na ublinkávání. 6e je stolička nazelenalá jsem byla zvyklá, bylo to takové pistáciové. Ale od používání nového nutritonu (aspoň mi přijde, že od té doby) má malá v jinak normální miminkovské stoličce tmavě zelené kousky, fakt brčál. Kolikrát se až leknu, aby to nebylo černý. Měli jsme problém s krví ve stoličce, prý trhlinka, od té doby nic, jen občas mi přijde, jestli tam není troška krve. Ale tak jednou 2× do týdne. Ale ten brčál mě děsí a dr. tamtenhle týden nebyla :-( Takže nad tím dumám a kdyby to te´d neměla ve stoličce zas, až hrůza tmavý, tak to neřeším. nemá toho množstevně hodně, spíš semtam něco, ale tmavý. Taky máme trošku hlen ve stoličce už asi týden, je v barvě stoličky, takže míchaná vajíčka. Ale hlen. malá je poslední dobou dost neklidná, asi zuby, protože nám lezou, ale říkám si, co když to tím nebude a bude to souviset se stoličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
28.1.11 19:43

Mě se jen líbí název :-) Stolička :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zní to fakt dobře :-)

Moje babička mi říkala, že když je zelené kakání je to z hladunebo z toho, žeu nevyhovuje mlíko který pije :think:

• Citovat
  • Upravit
1304
28.1.11 19:47

Ahojky moc ti neporadím ale máme stejný problém jako píšeš (taky jsme na UM), tak si počkám co ti ostatní maminy napíšou. :hug:
Mamka říkala, že když se přejde na UM tak stolička :lol: zezelená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
28.1.11 19:54

zelena je bud z hladoveho mleka, coz u UM asi ne, takze z zeleza, nutriton zahustuje, tim nabobtnanim, proto bych rekla, ze tam jsou ty kousky a neni to jednolite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
28.1.11 20:06
jizvíková píše:
zelena je bud z hladoveho mleka, coz u UM asi ne, takze z zeleza, nutriton zahustuje, tim nabobtnanim, proto bych rekla, ze tam jsou ty kousky a neni to jednolite :lol:

Te´koukám na krabici a oproti starému složení je tam síran železnatý, takže to bude asi příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
28.1.11 20:15

no, docela bych to na ten siran videla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.1.11 22:40

my sice na um nejsme,ale brčál máme kolikrát taky. doktorka mi rekla,ze je to tím,zr netravi jen stravu,ale jak rostou streva,tak i to strevo,nebo neco z nej..uz si presne nepamatuju,jak to rikala.hlen muze mit z rymy..pokud nema kazdej den jen ten brčál a páchnoucí,tak to asi nic hruznyho nebude,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí