Topení netopí - co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
17.11.22 21:33

Je to trošku partyzánština, já to vím, už jsem to dělal nesčetněkrát, ale pokud měnili ventily, jak píše zakladatelka, tak jsou nové a tedy je to velké plus. On je to opravdu problém v některých jednotkách a pokud topenář odvzdušňuje topení v provozu, nemusí se to podařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 21:59
@Anonymní píše:
Ahoj, mate někdo zkušenost s tímto problémem? Bydlím v paneláku v předposledním patře, po výměně ventilu v celém domě mi netopi topení ani v jedné místnosti (při zapnutí topí jedno žebro a ozývají se zvuky tekoucí vody). Topenar neustále říká ze jediné co pomůže je, ze sousedka nade mnou odvzdusni topení (u mě to nelze), jenže už to u ni odvzdusnovali 2× a vůbec to nepomohlo. Začíná tu být fakt zima, mám malé dítě a začínám být zoufalá.. nesetkal se s tímto někdo? V domě jsem jediná s tímto problémem

Těžko říct.
Sice jsme ten stejný problém měli taky minulý rok. Ale u nás se jednalo o velký rod. dům a nový kotel.
Měli jsme alespoň 3 topenáře, každý nám v kotle zatopil, každý jiným způsobem, mysleli si že špatně topíme, x krát odvzdušněné topení… Vždy se začalo odvzdušňovat v jiném směru (někdy říká začínat nejbližším topením, někdo topením co je nejdál…)
A kde byl problém, těžko říct, ale nakonec to chytlo a topení začalo hřát, ale trvalo to minimálně měsíc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný