Topení v paneláku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5616
26.10.22 17:04
@N.n.k píše:
@Veveří ano to víme, my platíme nějaký 3%. Taky manžel říkal ze určitě nebudeme mrznout. Pouze mi šlo o to zda je lepší zatočit když člověk cítí chladno a nebo to nechat nezet na 2 třeba celou zimu.

Na 2 celou zimu. Nevychladnou zdi a zaplatíte to, ať máte 2 nebo 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
27.10.22 06:52
@Kriss Tina píše:
My teta nemame klasický panelák, ale cihlový dům, byt máme napůl krajní (z jedné strany jsou sousedi a pod náma sousedka co topí jak o život) a netopim prakticky vůbec, v obýváku mám topení nastavené na dvojku celou zimu, ale to je fakt úplně neznatelné, na dotek je to ledové. Asi záleží jak moc chceš mít doma teplo, já nesnáším pretopeno a v horku se mi dělá špatně :D ale ušetřit neušetříme, ono se ta spotřeba za teplo rozpočítá na celý barák, takže já ušetřím za nás, ale stejně platím za sousedy.

Jo, tohle je teda šílený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
30.11.22 13:10

Na 2-3,mame 21,5-22,5. Chodime v staech, kratasech a tricku, ldyz sedim cely den u PC ( prace z domova) tak nekdy svetr… ve starem byte co byl pod strechou na 4, ldyz byly deti male… ti co netopi vubec jsou podle me duvod proc je porad vetsi spotreba a vic se plati, vse je ledove prostydle a ostatni to musi vytapet:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný