Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@N.n.k píše:
@Veveří ano to víme, my platíme nějaký 3%. Taky manžel říkal ze určitě nebudeme mrznout. Pouze mi šlo o to zda je lepší zatočit když člověk cítí chladno a nebo to nechat nezet na 2 třeba celou zimu.
Na 2 celou zimu. Nevychladnou zdi a zaplatíte to, ať máte 2 nebo 0.
@Kriss Tina píše:
My teta nemame klasický panelák, ale cihlový dům, byt máme napůl krajní (z jedné strany jsou sousedi a pod náma sousedka co topí jak o život) a netopim prakticky vůbec, v obýváku mám topení nastavené na dvojku celou zimu, ale to je fakt úplně neznatelné, na dotek je to ledové. Asi záleží jak moc chceš mít doma teplo, já nesnáším pretopeno a v horku se mi dělá špatněale ušetřit neušetříme, ono se ta spotřeba za teplo rozpočítá na celý barák, takže já ušetřím za nás, ale stejně platím za sousedy.
Jo, tohle je teda šílený.
Na 2-3,mame 21,5-22,5. Chodime v staech, kratasech a tricku, ldyz sedim cely den u PC ( prace z domova) tak nekdy svetr… ve starem byte co byl pod strechou na 4, ldyz byly deti male… ti co netopi vubec jsou podle me duvod proc je porad vetsi spotreba a vic se plati, vse je ledove prostydle a ostatni to musi vytapet:(.