Tortila v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
12.7.20 14:17
@Anonymní píše:
Ne nebyla jsem za celou dobu v těhotenství v žádné restauraci. Nedala jsem si hamburger a vůbec nic z fastfoodu. Nejím nakrájené salámy. Nejím nivu ani hermelín. Ani uzené ryby. Zeleninu jim jen tu kterou si umyju sama.To jen kdyby vás zajímalo jak moc velká histerka jsem 🙂

No tak to seš teda velká :mrgreen: já normálně jedla v kantýně, v mekaci, bageterii i kebab, jediné, co jsem fakt vynechala byly plisňove sýry a syrové maso a ryby… Jo a ještě jsem teda vynechala čínské restaurace… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.7.20 14:18
@lolink píše:
Mně dr říkala, že v těhotenství nesmím ani jednu tortilu. Že poslední výzkum ukázal, že tortily obecně mají na vývoj dítěte negativní vliv. Takže já bych to určitě neriskovala. :nevim:

Jen pak mají větší potřebu pevného zavinutí. Stačí pořádně utáhnout v plíně nebo prodávají i speciální zavinovačky a zvládne se to, zas takové drama bych z toho nedělala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
12.7.20 14:35
@Anonymní píše:
Ne nebyla jsem za celou dobu v těhotenství v žádné restauraci. Nedala jsem si hamburger a vůbec nic z fastfoodu. Nejím nakrájené salámy. Nejím nivu ani hermelín. Ani uzené ryby. Zeleninu jim jen tu kterou si umyju sama.To jen kdyby vás zajímalo jak moc velká histerka jsem 🙂

Jak říkám. Já byla hystericka šíleně, ale tohle není dobrý. Musí to být na palici a zadělavas si touhle obsesi na problém, až se ti to malé narodí. Takže si prostě jdi dát tortilu, když na ní máš chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
12.7.20 14:40

Veliká hysterka. Tohle jsou přesně ty matky, co pak dítě udržují ve sterilní čistotě s atopickym ekzemem, a mají stejne neklidný dítě jako je ona 🤪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
12.7.20 14:44

To uz snad neni pravda :D ja bych radsi nepila ani cistou vodu, co kdyby se do ni dostaly nejake bakterie :lol: předvčírem diskuze o hořké okurce, včera grilovane maso, dneska dokonce tortila :roll: žensky co byste jako chtely jist, aby to bylo nezávadné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.7.20 14:47
@lolink píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aha :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.7.20 14:49
@Pantalaimon píše:
Tvoje mamka má taky ráda tortilu, viď :lol: pardón :kytka:

Drzoune :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

@Kriss Tina Hlavně u té vody je to stejně jen volba mezi dvěma zly: balená je plná plastu a kohoutková chemie. :roll: V těhotenství jedině prána! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
@Pantalaimon píše:
Tvoje mamka má taky ráda tortilu, viď :lol: pardón :kytka:

Made my day :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
841
12.7.20 15:00

Ano, jedla jsem i burgery, langose, indicke jidlo, svickovou a gulas z restaurace, kfc, hermelin,… dokonce jsem mela sklenicku vina… kupodivu dcera zije, tento tyden ji byl mesic… divim se, ze se mi treba nenarodil langos… aaa maminko, mate krasny langosek, gratuluji :mrgreen: s kecupem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
12.7.20 15:22
@lolink píše:
Mně dr říkala, že v těhotenství nesmím ani jednu tortilu. Že poslední výzkum ukázal, že tortily obecně mají na vývoj dítěte negativní vliv. Takže já bych to určitě neriskovala. :nevim:

A jaký? Takovou blbost snad doktor neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
12.7.20 15:33
@Litta píše:
Jen pak mají větší potřebu pevného zavinutí. Stačí pořádně utáhnout v plíně nebo prodávají i speciální zavinovačky a zvládne se to, zas takové drama bych z toho nedělala… :nevim:

Jo to jsem taky někde četla, že když jíš v těhotenství tortilu, tak pak musíš koupit novorozenci speciální zavinovačku :palec: :mrgreen:
Takže za mě Ne!. Tortilu bych nejedla. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.7.20 22:20

Chovas se jak mesuge.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
12.7.20 22:48
@lachtanice86 píše:
A jaký? Takovou blbost snad doktor neřekne

@lolink si udělala že zakladatelky dobrý den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3265
13.7.20 11:46
@Anonymní píše:

C

Sorry, ale tohle je fakt extrém 8o
Nepřijde mi to normální :zed:

Já jím na co mám chuť, vynechávám jen ten tatarak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí