Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ne nebyla jsem za celou dobu v těhotenství v žádné restauraci. Nedala jsem si hamburger a vůbec nic z fastfoodu. Nejím nakrájené salámy. Nejím nivu ani hermelín. Ani uzené ryby. Zeleninu jim jen tu kterou si umyju sama.To jen kdyby vás zajímalo jak moc velká histerka jsem 🙂
No tak to seš teda velká
já normálně jedla v kantýně, v mekaci, bageterii i kebab, jediné, co jsem fakt vynechala byly plisňove sýry a syrové maso a ryby… Jo a ještě jsem teda vynechala čínské restaurace… ![]()
@lolink píše:
Mně dr říkala, že v těhotenství nesmím ani jednu tortilu. Že poslední výzkum ukázal, že tortily obecně mají na vývoj dítěte negativní vliv. Takže já bych to určitě neriskovala.
Jen pak mají větší potřebu pevného zavinutí. Stačí pořádně utáhnout v plíně nebo prodávají i speciální zavinovačky a zvládne se to, zas takové drama bych z toho nedělala… ![]()
@Anonymní píše:
Ne nebyla jsem za celou dobu v těhotenství v žádné restauraci. Nedala jsem si hamburger a vůbec nic z fastfoodu. Nejím nakrájené salámy. Nejím nivu ani hermelín. Ani uzené ryby. Zeleninu jim jen tu kterou si umyju sama.To jen kdyby vás zajímalo jak moc velká histerka jsem 🙂
Jak říkám. Já byla hystericka šíleně, ale tohle není dobrý. Musí to být na palici a zadělavas si touhle obsesi na problém, až se ti to malé narodí. Takže si prostě jdi dát tortilu, když na ní máš chuť.
Veliká hysterka. Tohle jsou přesně ty matky, co pak dítě udržují ve sterilní čistotě s atopickym ekzemem, a mají stejne neklidný dítě jako je ona 🤪
To uz snad neni pravda
ja bych radsi nepila ani cistou vodu, co kdyby se do ni dostaly nejake bakterie
předvčírem diskuze o hořké okurce, včera grilovane maso, dneska dokonce tortila
žensky co byste jako chtely jist, aby to bylo nezávadné?
@Pantalaimon píše:
Tvoje mamka má taky ráda tortilu, viďpardón
Drzoune
![]()
@Kriss Tina Hlavně u té vody je to stejně jen volba mezi dvěma zly: balená je plná plastu a kohoutková chemie.
V těhotenství jedině prána! ![]()
@Pantalaimon píše:
Tvoje mamka má taky ráda tortilu, viďpardón
Made my day
![]()
Ano, jedla jsem i burgery, langose, indicke jidlo, svickovou a gulas z restaurace, kfc, hermelin,… dokonce jsem mela sklenicku vina… kupodivu dcera zije, tento tyden ji byl mesic… divim se, ze se mi treba nenarodil langos… aaa maminko, mate krasny langosek, gratuluji
s kecupem
@lolink píše:
Mně dr říkala, že v těhotenství nesmím ani jednu tortilu. Že poslední výzkum ukázal, že tortily obecně mají na vývoj dítěte negativní vliv. Takže já bych to určitě neriskovala.
A jaký? Takovou blbost snad doktor neřekne
@Litta píše:
Jen pak mají větší potřebu pevného zavinutí. Stačí pořádně utáhnout v plíně nebo prodávají i speciální zavinovačky a zvládne se to, zas takové drama bych z toho nedělala…
Jo to jsem taky někde četla, že když jíš v těhotenství tortilu, tak pak musíš koupit novorozenci speciální zavinovačku
![]()
Takže za mě Ne!. Tortilu bych nejedla. ![]()
@lachtanice86 píše:
A jaký? Takovou blbost snad doktor neřekne
@lolink si udělala že zakladatelky dobrý den ![]()
@Anonymní píše:
C
Sorry, ale tohle je fakt extrém ![]()
Nepřijde mi to normální ![]()
Já jím na co mám chuť, vynechávám jen ten tatarak.