Poradna duly
Jana Čurdová
sel píše:
Marunka - ahojda…dopadla jsem dobře…na UZ je takovej didižvik,ale odpovídá stáří.za 14 dní mám další kontrolu,tak doufám,že bude hezky růst a nic se nevyprdí.
A co ty? Všechno v pořádku,co ty křeče?
vidis, vsechno bude v poradku ![]()
Jeee, ahoj holky, nahodou jsem objevila tuto diskusi… Taky jsem testovala poprve na Stedry den a pritel to dostal jako posledni darek pod stromeckem ![]()
Ahojda těhulky…tak ja jsem bohužel včera večer o miminko přišla… ![]()
sel píše:
Ahojda těhulky…tak ja jsem bohužel včera večer o miminko přišla…
chudatko nase
Problémy se špiněním jsem měla porad,ale to mi tvrdili že může být. Ale včera mi začali silné křeče jako mívám při MS a to mi bylo jasné co se děje. Jela jsem na pohotovost a tam mi Dr řekl že jsem prodála samovolný potrat. Prostě to tak asi mělo být,tělo ví co dělá ,jen doufám,že se to už nebude opakovat. Dám si chvilku pauzu a pak se začneme s manželem snažit znovu.
Vám holky přeju ať vám miminka krásně rostou a užijete si super těhotenství. ![]()
Sel snad se brzo zadari znova a bude to bez problemu. Ja mam od rana taky stav jak pri MS, ale nespinim, tak snad jen se mi zvetsuje deloha ![]()
sel píše:sel to je mi moc líto
Problémy se špiněním jsem měla porad,ale to mi tvrdili že může být. Ale včera mi začali silné křeče jako mívám při MS a to mi bylo jasné co se děje. Jela jsem na pohotovost a tam mi Dr řekl že jsem prodála samovolný potrat. Prostě to tak asi mělo být,tělo ví co dělá ,jen doufám,že se to už nebude opakovat. Dám si chvilku pauzu a pak se začneme s manželem snažit znovu.Vám holky přeju ať vám miminka krásně rostou a užijete si super těhotenství.
sel:určitě:).taky si myslim:).Hlavne pak napis jestli se zadaří:-*.
dám vám určitě vedět,jak na tom jsem a budu sem na vás chodit jukat ,jak se daří vám… ![]()
holky ostatni, jak jste na tom? ja byla dneska na kontrole, tak uz odpovidame dnum a jsme v poradku. uz se me ptala sestra kde chci rodit, prvni tyden v breznu se pujdu nahlasit.
tytyty:já byla taky včera na kontrole a vsechno v poradku:).ROdit to se me jeste neptala jeste je brzo si myslim..to stačí resit až tak v 6.mesici..u nas:).