TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sel
984
20.1.12 12:08

marunka - budu se těšit na zpravu … :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
20.1.12 19:31
sel píše:
Marunka - ahojda…dopadla jsem dobře…na UZ je takovej didižvik,ale odpovídá stáří :) .za 14 dní mám další kontrolu,tak doufám,že bude hezky růst a nic se nevyprdí.
A co ty? Všechno v pořádku,co ty křeče?

vidis, vsechno bude v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2848
20.1.12 21:35

Jeee, ahoj holky, nahodou jsem objevila tuto diskusi… Taky jsem testovala poprve na Stedry den a pritel to dostal jako posledni darek pod stromeckem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
21.1.12 07:56

Ahojda těhulky…tak ja jsem bohužel včera večer o miminko přišla… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2848
21.1.12 08:20

to je mi moc lito :'-( copak se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
21.1.12 08:26

sel:?????néééééééééééééééééééééééé.....copak se stalo?? :?: :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
21.1.12 09:39
sel píše:
Ahojda těhulky…tak ja jsem bohužel včera večer o miminko přišla… :,(

chudatko nase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
21.1.12 12:29

Problémy se špiněním jsem měla porad,ale to mi tvrdili že může být. Ale včera mi začali silné křeče jako mívám při MS a to mi bylo jasné co se děje. Jela jsem na pohotovost a tam mi Dr řekl že jsem prodála samovolný potrat. Prostě to tak asi mělo být,tělo ví co dělá ,jen doufám,že se to už nebude opakovat. Dám si chvilku pauzu a pak se začneme s manželem snažit znovu.

Vám holky přeju ať vám miminka krásně rostou a užijete si super těhotenství. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
21.1.12 14:53

Sel snad se brzo zadari znova a bude to bez problemu. Ja mam od rana taky stav jak pri MS, ale nespinim, tak snad jen se mi zvetsuje deloha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
22.1.12 14:49
sel píše:
Problémy se špiněním jsem měla porad,ale to mi tvrdili že může být. Ale včera mi začali silné křeče jako mívám při MS a to mi bylo jasné co se děje. Jela jsem na pohotovost a tam mi Dr řekl že jsem prodála samovolný potrat. Prostě to tak asi mělo být,tělo ví co dělá ,jen doufám,že se to už nebude opakovat. Dám si chvilku pauzu a pak se začneme s manželem snažit znovu.Vám holky přeju ať vám miminka krásně rostou a užijete si super těhotenství. :hug:
sel to je mi moc líto :hug: :hug: :hug: ale při samovolném potratu se můžete začít pokoušet téměř okamžitě, tak jak se dáš trochu dokupy, tak na to hupsnete a uvidíš, že se tentokrát zadaří a ještě se nám za pár měsíců budeš chlibit dalšími // :kytka: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
22.1.12 15:08

sel:určitě:).taky si myslim:).Hlavne pak napis jestli se zadaří:-*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
22.1.12 22:08

dám vám určitě vedět,jak na tom jsem a budu sem na vás chodit jukat ,jak se daří vám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
24.1.12 20:01

holky ostatni, jak jste na tom? ja byla dneska na kontrole, tak uz odpovidame dnum a jsme v poradku. uz se me ptala sestra kde chci rodit, prvni tyden v breznu se pujdu nahlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
25.1.12 08:06

tytyty:já byla taky včera na kontrole a vsechno v poradku:).ROdit to se me jeste neptala jeste je brzo si myslim..to stačí resit až tak v 6.mesici..u nas:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
25.1.12 20:28

my musime ve 14.tydnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie