Poradna duly
Jana Čurdová
Pokud by malej zůstal tak jak je většinou teď tak císař je jasný protože je většinou napříč, hlavu vpravo, prdelku vlevo a nohy dole. Jinak bych chtěla rodit koncem pánevním pokud by mi to nabídli že to půjde, ale nebudu natom trvat kdyby nebylo vše ok. No a četla jsem že plánovaný cisar se dělá v 38-39tt většinou takže počítám taky stim že by přišel dřív na svět.
@Megden jasný no, napříč s tím nic neudělali no
tak snad se nám ještě umoudri. Já bych asi taky zkusila KP, ale nevím jak u nás no, proroze máme o cca 10 dni menší hrudník a větší hlavu, což ten nepoměr je blbej no 🤭. Ale jinak by byli určitě lepší, aby porod začal sám a pak se šlo kdyžtak na císaře, tak uvidime, jak to dopadne.
Holky, asi dva dny mě občas, během dne, bolí podbříšek a jde to jak kdyby do spodní časti zad, bolest přirovnávám k bolesti jakou jsem měla, když jsem měla dostat ms. Máte to taky? Nevíte proč tomu tak je? ![]()
Mám to samé už pár dní ale je to v pohodě.. mám to občas když si nechám víc naplnit mocak když jdu na záchod poleví to a nebo když celý den lítám nebo něco dělám tak mě to taky chytne.. když sem to měla poprvé vyděsila sem se ale ptala sem kamarádky a ta říkala že je to normální že tělo se propravuje na porod a že to můžou být i poslicci ale ty mají tak po půl minutě odeznit.. ja di vždy lehnu a křeče jsou pryč.. buď v klidu a užívej posledních měsíců.. ![]()
Ja jsem v patek mela taky prvni poslicky 🙈.. a dnes me to chytlo znovu, je to bolest jak pri menstruaci, ale i kdyz cekam druhe, po 5 letech, prekvapilo me to ( ehm spis teda vydesilo) jelikoz v patek teprve koncim v praci a vybavicku jsem jeste nezacala pripravovat. Malinka ma jeste cas 🌹 ❤️️ Doufam teda ze se hezky v brisku dopece…
Tak ja mam tyhle bolesti v podbřišku víceméně tak od 25tt. Nejdřív mi jakoby na chvilku tvrdne bříško a pak začne bolest jako kdyby mi někdo uvnitř nafukoval balónek. Doktorka říkala, že už to jsou poslíci, protože všechna vyšetření jsou ok ![]()
Poslíčky mám taky už pár týdnů, ale poslední dva týdny mám divný chutě a kombinace, dnes jsem měla topinku s česnekovou pastou a kysaným zelím nahoře a pak hned kávový Termix a dva banány
co vy jíte nebo stě jedli zvláštního?
@Megden zvláštního nic, ale teď ležím v posteli a toužím po pomeranči ![]()
@pinklady píše:
@Megden zvláštního nic, ale teď ležím v posteli a toužím po pomeranči
Holky dosla vam už pn? Ja porad cekam..a uz mam nervy.Do toho se tam absolitne nemuzu dovolat! Bud je cislo vypnute nebo porad dokola ze se dovolali lidi prede mnou uz tam volam 2 dny a proste nic..
![]()
@Spaget92 mě přišla v pondělí ale já si lístky na peníze vždycky posílala sama, protože přes firmu jsem dostávala peníze o dva měsíce déle.
@Spaget92 mě neschopenka došla dneska ale kolikrát to poslali třeba až 28 toho daného měsíce
Me poprve vzdycky dojde az treba 24 25..i ted to tak bylo.Pak prisla 16.A pak chodila 19.A dneska 22 a penize nikde a cislo vypnute.Mam sto chutí tam zajet a nekomu rozmlatit prepazku
aaaaaaaaaa😁 😁nechapu to..clovek ma poplatky 15 a penize nikde. Uuuuuuu
zabiiiit
snad to zitra doleze uz
Mě chodí hned na začátku měsíce někdy před 10 už.. dávám lístek na peníze na firmu a nikdy sem neměla problém.. když byli svátky tak až 14.. ale jinak v pohodě..
záleží kdy to ta firma pošle na ossz.. ![]()