Poradna duly
Jana Čurdová
Tak zamestnavatel listek hned druhy den odeslal.Mam to potvrzene od ucetni a vzhledem k tomu ze to neposilaki tady b okrese breclav ale az do prahy.Kde sidli firma tak to trva ale tam sem se nedovolala. Nechapu kde to je..komu muzi rozbit zuby
dam si cokosku ![]()
Ahoj holky, jak se jinak mate? Co noveho?😊
My uz mame doma nejaky ten den postylku a kocarek.❤️️
@jirulkaa jee krasne to mate
ja koncim az v patek v praci, takze zacnu pripravovat vybavicku od dalsiho tydne. Dneska na kontrole mi posunuli termin az na 19.3… a malinka ma 2165g
a jsem 33tt.
Tak my teda o víkendu koupili postýlku, ale máme ji zatím schovanou v krabici, smontujeme jí asi v průběhu února.
A jinak teda stále nemáme autosedačku a kočárek, zatím to vypadá, že snad budu nosit jenom v šátku, jestli to takhle půjde dál
![]()
@jirulkaa mi postýlku máme i smontovanou a kočárek by měl dojít během dvou dnů dneska ho posílají
@Postižená_princezna
Jakto? Jako jeste nemate vubec vybrano nebo cekate, az dorazi?
@Macik555
Dekujeme! Pak tu postylku budeme davat vedle postele ke me. A jeste v tom nemam hnizdo a tak, to az potom. Ale i tak z ni mam radost.
Tak to uz je holka velika.😍 Take jsem 33tt.
@jirulkaa
Autosedačku má na starosti tchán, který už dostal ultimátum do konce ledna, jestli do té doby nesežene, tak budeme muset pořešit přes únor. ![]()
No a kočárek nový kupovat nebudeme, spíš nějaký lepší z druhé ruky, nechci do toho investovat tisíce, když chci mít spíš nosící mimčo, takže toto je v chodu. A přinejhorším teda budeme mít takový erární používaný kočárek od známých, který jsme chtěli hodit k našim, ať nemusíme neustále převážet v autě kočárek, tak kdyby se nic nesehnalo, tak tenhle třeba provizorně pár týdnů poslouží
…
@skorotehotna
Taky moc hezký ![]()
Trochu mě děsíte, u nás doma to zatím vypadá, jako by se ani žádný miminko neočekávalo.
Postýlka ještě v krabici, přebalovací pult nevedeme a zbytek výbavy schovaný v šatně. ![]()
@jirulkaa
No krásný, my máme pokojíček vymalovaný, máme v něm komodu s vypranyma věcma, vytvářené lahvičky, odsávačka a hračky, kočárek zaparkovaný v domě na kočárovým místě a postel zatím v krabicí, muž složí v únoru.
@Postižená_princezna
Tak někdo vůbec kočár nemá a nosí jen v šátku a nosítku, to stihnete, až se vybere bude to raz dva doma. My se taky chystáme nosit v šátku, už trenuju úvaz.
@Megden
No právě, švagrová má kočár asi skoro za 50 tisíc, to už trochu nechápu,
ale každého věc. Já bych za tuhle cenu kočárek prostě nevyužila. Taky už trénuju úvaz
jen uvazovat s mímem už bude asi větší problém. ![]()
@Postižená_princezna
To chapu. Ja teda chtela novy kocarek, ale nechtela jsem extra drahy a zase ne nejaky az moc levny. Tak mame kocarek i s autosedackou za 9500, tak jsem spokojena.😊
Jeste cas tak nejak je, ja si tedka objednavala kalhotky poporodni a v unoru objednam mantinel a mam to hotove.
V unoru uz zacnu balit do porodnice veci.