Termín porodu březen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
22.1.20 11:55

Tak zamestnavatel listek hned druhy den odeslal.Mam to potvrzene od ucetni a vzhledem k tomu ze to neposilaki tady b okrese breclav ale az do prahy.Kde sidli firma tak to trva ale tam sem se nedovolala. Nechapu kde to je..komu muzi rozbit zuby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dam si cokosku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.1.20 14:15

Ahoj holky, jak se jinak mate? Co noveho?😊
My uz mame doma nejaky ten den postylku a kocarek.❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.1.20 14:18

@jirulkaa jee krasne to mate :) ja koncim az v patek v praci, takze zacnu pripravovat vybavicku od dalsiho tydne. Dneska na kontrole mi posunuli termin az na 19.3… a malinka ma 2165g :lol: :srdce: a jsem 33tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.20 14:56

Tak my teda o víkendu koupili postýlku, ale máme ji zatím schovanou v krabici, smontujeme jí asi v průběhu února. :) A jinak teda stále nemáme autosedačku a kočárek, zatím to vypadá, že snad budu nosit jenom v šátku, jestli to takhle půjde dál :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
22.1.20 14:57

@jirulkaa mi postýlku máme i smontovanou a kočárek by měl dojít během dvou dnů dneska ho posílají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.1.20 15:14

@Postižená_princezna
Jakto? Jako jeste nemate vubec vybrano nebo cekate, az dorazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.1.20 15:16

@Macik555
Dekujeme! Pak tu postylku budeme davat vedle postele ke me. A jeste v tom nemam hnizdo a tak, to az potom. Ale i tak z ni mam radost.

Tak to uz je holka velika.😍 Take jsem 33tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
22.1.20 15:32

U nás už je ti v použitelným stavu, kdyby náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.20 15:36

@jirulkaa
Autosedačku má na starosti tchán, který už dostal ultimátum do konce ledna, jestli do té doby nesežene, tak budeme muset pořešit přes únor. :roll:
No a kočárek nový kupovat nebudeme, spíš nějaký lepší z druhé ruky, nechci do toho investovat tisíce, když chci mít spíš nosící mimčo, takže toto je v chodu. A přinejhorším teda budeme mít takový erární používaný kočárek od známých, který jsme chtěli hodit k našim, ať nemusíme neustále převážet v autě kočárek, tak kdyby se nic nesehnalo, tak tenhle třeba provizorně pár týdnů poslouží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.20 15:38

@skorotehotna
Taky moc hezký :srdce:

Trochu mě děsíte, u nás doma to zatím vypadá, jako by se ani žádný miminko neočekávalo. :lol: Postýlka ještě v krabici, přebalovací pult nevedeme a zbytek výbavy schovaný v šatně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.1.20 15:47

@jirulkaa
No krásný, my máme pokojíček vymalovaný, máme v něm komodu s vypranyma věcma, vytvářené lahvičky, odsávačka a hračky, kočárek zaparkovaný v domě na kočárovým místě a postel zatím v krabicí, muž složí v únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.1.20 15:50

@Postižená_princezna
Tak někdo vůbec kočár nemá a nosí jen v šátku a nosítku, to stihnete, až se vybere bude to raz dva doma. My se taky chystáme nosit v šátku, už trenuju úvaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.1.20 15:53

@skorotehotna
No už tam chybí jen to mimčo. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.20 15:53

@Megden
No právě, švagrová má kočár asi skoro za 50 tisíc, to už trochu nechápu, :roll: ale každého věc. Já bych za tuhle cenu kočárek prostě nevyužila. Taky už trénuju úvaz :mrgreen: jen uvazovat s mímem už bude asi větší problém. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.1.20 16:00

@Postižená_princezna
To chapu. Ja teda chtela novy kocarek, ale nechtela jsem extra drahy a zase ne nejaky az moc levny. Tak mame kocarek i s autosedackou za 9500, tak jsem spokojena.😊

Jeste cas tak nejak je, ja si tedka objednavala kalhotky poporodni a v unoru objednam mantinel a mam to hotove.
V unoru uz zacnu balit do porodnice veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí