Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, nevím jestli jsme ty tejpy a pásy řešili tu, ale slíbila jsem, že dám recenzi až mi pás přijde. Tak tu je
Dneska mi přišel. A musím říct že luxus. Krásně to břicho drží a opravdu ulevuje zátěži, jak břichu tak i zádům. Líp se mi chodí, jen se pod ním blbě škrábe svědící břicho
a navíc je i krásnej ![]()
Tak v našem případě je teda docela nereálné ten kočárek nemít doma před porodem, neměli bychom ho kde jinde mít - mojí rodiče 120km od nás a přítelovo rodiče 300km od nás. Takže pověra nepověra já budu mít kočárek doma
![]()
Ahoj holky, tak nás chlapeček (31+2tt) váží 1733g, je hlavičkou dolů, ale ve II postaveni… Tak snad se to změní na I postavení… Jinak nějakou tu vybavicku už máme, jen ten kočárek ne a ne vybrat…
@pantomima nemáme ![]()
dneska jsem to o té pověře říkala doma a přítel se smál, že to zatím vypadá, že ani kočárek do porodu nestihneme sehnat, tak že mám být klidu
![]()
@Postižená_princezna
já bych nějaký pověry nějak neřešila, ja chci mít všechno hezky dopředu nachystaný a osobně máme výhodu v tom, že tchánovci bydlí cca 2km od nás
Takže jsme v klidu ![]()
@pantomima Díky za recenzi, jaký konkrétně máš? Včera na procházce s pejskama jsem dost trpěla se zády a i mě bolelo břicho
už si ho fakt budu muset pořídit ![]()
Holky, přijde mi že se prcek poslední dny hýbe míň, to bude asi tím, že mu už dochází místo, ne? Já už si to z předešlých těhu nepamatuji.
Co se pověry týká, já mám kočárek u našich, vždycky jsme ho tam měli.. ale ostatní věci mám normálně doma ![]()
@Lola001 https://www.modnipohotovost.cz/…ariant-9729/?… tento
Ale teda musím říct, že se objednával ještě před vánoci a došel včera, tak aby to stihl ještě přijít
k těm pohybům nevím.. mě už přestal malej tak kopat ale spíš se tam šourá a boulí, některý dny víc některý dny míň. ![]()
@Lola001
Taky mi přijde, že se hýbe míň, jak řikáš, jen je to takové otáčení a boulení. Ale zase mi to přijde víc intenzivní, prostě už jsou prckové veliký a mají asi málo prostoru.
Já měla teda ještě docela strach, když se mimčo jeden den skoro nehýbalo a to bylo když jsem měla chřipku a ležela o silvestra s horečkou, tak to mělo asi chudinka uvnitř saunu. Ale od té doby se ty pohyby zase takhle usměrnily a boulí se teda dost. ![]()
Holky, taky teď trpíte příšerně na záda jako já? Já už mám kolikrát problém zvednout se z gauče a pořádně se narovnat, vystřeluje mi ta bolest ze zad i jakoby do podbřišku a už se tak nějak valím a šourám.
Jsem ve fázi, kdy už jsem totální lenoch a nejradši bych jen celý den ležela. ![]()
@Megden přeju ti, aby se otočil, u nás to zatím moc nevypada. Jsem 33+6 a nechce se ji, tak už se připravuju na císaře ![]()
@Baruuu1234 píše:
@Megden přeju ti, aby se otočil, u nás to zatím moc nevypada. Jsem 33+6 a nechce se ji, tak už se připravuju na císaře
Neboj pořád má čas, třeba té napíná a nakonec se otočí 😄
@Baruuu1234 ahoj, my jsme 33+4 a taky jeste neni hlavickou dolu, podle Dr. ma ale jeste porad cas, tak uvidime na dalsi kontrole. Podle pohybu bych rekla ze ma ted hlavu na boku, po zebrami, tak uvidime ![]()
Jo holky, ještě má sice čas, ale doktoři už tomu moc šanci nedávají. Už jste premyslely, jestli zkusit rodit přirozené (kdyby to šlo) a nebo rovnou sekci? Kde budete rodit?
@Baruuu1234 já jsem 31+2tt a taky ještě není otočený. Kdyby se neotočilo do porodu, tak volím císař. Porod KP nese tolik rizik, že bych si to asi netroufla, ale třeba k tomu dostanu vic info, kdyby to bylo fakt aktuální a uvidíme potom no.. ![]()
@Baruuu1234
Ja bych se asi taky rozhodovala az podle konkretni situace, nazoru lekaru apod., ale podle vlastniho uvazeni bych sla spis na cisare, tak uvidime jak to dopadne ![]()