Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VeronikaBurdova3 mě teda taky šíleně bolí 🙈 ale spíš mě bolí kostrč a na pravé straně dole 🙈 měla jsem to i u prvního, ale až 2 měsíce před porodem 🙈 taky nevím co s tím 🙁
@miiiissssanek no jak sem psala, dávám suché teplo, ale je to ok 2-3dny. Teď sem si je Teda namazala thermolkou to mi doporučila doktorka tak uvidíme jestli to zabere. No u prvního sem tohle neměla vůbec žádné bolesti zad ani jiné. Měla sem těhotenství úplně na pohodu, teď podruhé co jsem těhotná tak ty záda zacli no ![]()
@VeronikaBurdova3 já si jen říkala, že jestli mě budou bolet ještě ty 4 měsíce tak to nedám 🤣 🤣 já se někdy ani v té posteli nepřetočím jak to bolí 🙈
Taky mě bolely záda od soboty, zkusila jsem cvičení na záda pro těhotné, i když se mám šetřit a necvičit a dneska je to lepší. Cviky jsem dělala jen, co mi tělo dovolilo, rozhodně to nebylo přes velkou sílu a po 3 dnech už u něj i natáhnu nohy nahoru.
https://youtu.be/IOC8fkUdwi0
Ahoj holky, jdu se zeptat, stalo se některé, že by vás bolelo jakoby na hrudi a bolest šla do zad? Ale bolest je taková, jako bych měla celý hrudník ve svěráku, teď to trosku ustalo, ale bolí mě to už tak hodinu, s občasnou pauzou. K doktorovi jdu v pátek, ráno si zavolám obvodní.
@VercaHav. Stává se mi to. Mám něco skripnuteho u hrudní kosti a umí to být dost nepříjemné ![]()
@VercaHav. píše:
Ahoj holky, jdu se zeptat, stalo se některé, že by vás bolelo jakoby na hrudi a bolest šla do zad? Ale bolest je taková, jako bych měla celý hrudník ve svěráku, teď to trosku ustalo, ale bolí mě to už tak hodinu, s občasnou pauzou. K doktorovi jdu v pátek, ráno si zavolám obvodní.
I mně se to stává. Většinou když ležím/sedím v záklonu ve špatné poloze.
@VercaHav. Buď skriply nerv a nebo to taky můžou být zarazené prdy
fakt nekecám já na to v těhotenství trpěla a to byla kolikrát strašná bolest, já už měla strach ze to je snad infarkt. Žádná ulevova poloha - max položit se na chvíli na tvrdou zem na záda to trošičku pomohlo. ![]()
@VilikMaja, no taky jsem na to myslela zme by to mohly být prdy. Každopádně ještě večer mi muž přivezl Rennie, klidně to mohl být podrážděný jícen. Ach to těhotenství. 😂 🙈
Ahoj chci se zeptat.
Mamka dnes smazila kureci mini stripsy a měla jsem asi 4 jenom, ale když jsem byla v půlce všimla jsem si že u kosti jsou takové jako červené nitě. Nejedla jsem to, ale je možný že jsem něco snědla a nevšimla si.
Myslíte si že hrozí nějaký průser?? Jsem 24 +3
@VeronikaBurdova3 myslím že to bude v pohodě. Předpokládám že maso bylo usmazene. U kosti bývá maso normálně červené a nebo tam jsou žilky - červené nitky
buď v klidu.
@yareah ano maso jinak bylo osazené právě, ale ty červené žilky když jsem si jich všimla tak mě vydesili
@VercaHav. Jojo já měla u první střevní virozu nějak v pátém měsíci a jak jsem to zažívání měla celé rozhašene to bylo něco - šílené bolesti břicha právě z prdu a k tomu pálení žáhy. Fuj, ještě teď je mi špatně když si na to vzpomenu ![]()
No je pravda že z prdu to může být taky. Jsem každý den bolestivě nafouklá už od začátku tehu a někdy mě z toho bolí i hrudník a záda
pořád čekám kdy to přejde a pořád nic