Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
3.12.20 11:39

@Callista spis mi jde o to, ze to
nezohlednuje treba o kolik svalove hmoty zena behem tehu prijde… jinak ja pouzivam kalkulacku, ktera se na vysku a vychozi vahu pta… celkem mam nahore asi 5,5 kg a jsem 27+1, tak snad v pohode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuunecka
3.12.20 14:50

25+5

Já mám nahoře 4kg celkove, ale vážně záleží na tom co fakt jim pak ta váha skáče i o dvě kila nahoru dolu, podle vody v těle. Celkově záleží na konstituci ženy, jejím metabolismu a spoustě dalších a dalších faktorů, které to ovlivní, pro někoho bude zdravé přibrat 12 kg pro někoho 8kg a tak různě :)

• Citovat
  • Upravit
870
4.12.20 08:24

26+4

Holky já mám nahoře 5 kg (dle průkazky). Ale asi to bude spíš 6-7 kg, protože pak jsem zhubla, jak mi bylo blbě. A ta první váha nebyla úplně moje obvyklá. :) takže řekněme těch 6 -7 kg. Tak to celkem ujde :) malá má 867 g :) paní doktorka řekla, že pohoda v normě (do průkazky mě napsala 25+4 - na měření 26+2). Takže pohůdka :) Malá už nás vytlačuje ze skříní :lol: :lol: Další kontrola 29.12. a poslední screening u mé gyndařky :lol: no a po Vánocích už jen týden do práce a pak mateřská. No jsem natěšená jako blázen :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
4.12.20 09:15

@Janulita94 krasny :srdce: taky uz se tesim na volno v lednu, i kdyz asi pujdu az po 2 tydnech, musim jeste predat praci novemu cloveku, kterej zacne az od ledna :zed:
na druhou stranu tym mam super, tak by to zvladli i sami… tak jeste uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
4.12.20 10:01

@lalouch :) já jdu 11. Hned jak to jde. :) v práci se stejně budu jednou týdně vyskytoval, tak co :) dneska je asi blbej tlak a je mi nějak blbě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.20 16:55

@Callista
To pribirani v tomto krásném období tolik neřeším. Jsem už podruhé těhotná a vím že naposledy, takže si to užívám. Navíc pani doktorka mi ani nedoporučovala s nějakou dietou nebo něco omezila, protože mimčo bylo malé, tak sem o trošku zacla víc jist. A teď jsme v průměru 😁.
U 1syna jsem nabrala 12kg do 35tt, rodila sem předčasně. Teď jsem 27+3 a mám 11kg nahoře. Teď stejně toho moc nesmím, protože i malá porce mě zasytí jak je malý prostor na jídlo. 😁 Doufám že ty kila půjdou snaž dát dolů jako u syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
9.12.20 18:29

Ahoj, ano já..uż se těšíme na jarňáčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
9.12.20 18:43
@Lela23 píše:
Ahoj jsem v týhle diskuzi nová 😁
Chtěla jsem založit vlastní téma ale pak jsem viděla že už tu takové je 😁
Jen jsem se chtěla pobavit s ostatníma maminkama co také čekají mimčo v březnu 2021 😊
@Lela23

Ahoj, já mám úplně stejný termín, jako ty ;-))
Výbavičku máme až na drogerii tak nějak komplet. Něco koupené fungl nové, hlavně oblečení, něco z druhé ruky, něco darované. Včera jsme se byli podívat na kočárky, tak už máme favorita…tak uvidíme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.12.20 10:18

@Lajdus
Kosmetiku už mám ale ještě budu kupovat nějaké plenky do zásoby ať mám na začátku klid od toho :lol:
Nedávno mi přišli látkové plenky, dečka do kočárku :srdce:, taková ta spirála do kočárku jak na tom jsou hračky a osusčka :srdce:
Občas si říkám: tyjo už mám asi všechno
No a pak si vzpomenu na další věci bez kterých by se “určitě malý neobešel” :lol: :lol:
Teď už to není takový to stresový období :co všechno musíme koupit a hlavně aby jsme na něco nezapomněli atd :zed:
Teď si to už víc užívám když vím že máme ještě dost času a všechno potřebné už máme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.12.20 20:00

Zdravím holky 🙂 také mám TP březen 2021 je to mé první těhotenství, s přítelem se moc těšíme jen se docela děsím porodu, jak to máte vy? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.12.20 20:19

@Gthb desila jsem se hodne, ale ted se snazim hodit do klidu, protoze nejak toho drobecka na svet privest musim a stres je to posledni, co nam pomuze… dost mi pomohla kniha Hypnoporod, dava mi nadeji, ze to nejak zvladneme, i kdyz ja se urcite nestihnu dostatecne pripravit, co se tyka nejakych relaxacnich technik, protoze je to v mem pripade o kompletni zmene mindsetu, coz jeste potrva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.12.20 20:25

@Gthb já se bála cely první trimestr, až mě to zaskočilo, probrečela jsem kvůli tomu několik dní, ale postupem času se to zlepšovalo a teď to nějak neřeším, teď řeším vybavičku a tak, tak na plašení o porodu není ani čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
11.12.20 15:23

Po dlouhe dobe zase vsechny zdravim. Vubec jsem ted nic nestihala, takze ani nemam doctene, co se tady řešilo.
Uz jste byly na oGTT? Mne vcera vzali krev a nedali mi vypit ten nápoj, ze mam cukr o uplnou banalitu zvýšený a pres tu hranici proste nemuzou jit. Pristi tyden jdu znovu a kdZ bude zase vyssi tak dia ambulance :zed: jsem z toho vynervana, porad neco spatne a neumim si predstavit ze bych mela drzet nejakou dietu. Takove chce jsem asi nikdy nemela jak ted :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.12.20 16:24

@urbaník tak to jsme na tom s tím Oggt stejně :? Včera jsme z toho byla celkem špatná, teď už jsme taková smířená ;).. jen mě štve, že když to bude pozitivní, tak u dalšího to znamená dieta už od začátku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
11.12.20 17:50

Tak to já mám holky cukrovku v pořádku naštěstí 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie