Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
31.12.20 22:28

Já jsem 30tt, termín mám 11.3. Zatím jsem přibrala cca 7-8 kg, občas mi to skáče, ale celkově příbiram úplně stejně jako u první. Mě Teda hrozně pálí zaha - naprosto po všem a bolí mě záda jak prase - ale to je teda i tím, že věčně tahám malou a nebo se k ní skalním abych ji držela za ruku. Jinak se modlím, aby malý nešel ve stopách ségry a nemuseli ho vyvolávat :roll:
Hnizdecko i lehátko mám po malé - oboje super věc, využila jsem maximálně. Akorát už teda nevím od koho hnizdecko je ale je to Hand Made, mám k němu i stejnou zavinovačku. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
1.1.21 04:55

Ja mam nejdrivejsi TP 31.3.podle 1.trimestralniho screeningu, podle IVF 2.4.a podle MS 4.4., zatim jsem nepribrala ani kg nad svoji predtehotenskou vahu, tak foufam, ze finalne to take moc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.1.21 11:00

Ahoj holky
Chtěla bych se zeptat jestli tu je nějaká co měla nebo má problém s vahou v těhotenství…
Začínala jsem na 71 kg teď jsem 30tt a mám 87 kg
Minulou kontrolu co jsem byla u Dr jsem byla 16.12. A měla jsem 83
Moje Dr mě tu kontrolu moc neposlouchala 😏 dělá to vždycky
Já tam přijdu ona mluví a mluví mě skoro nepustí ke slovu a pošle mě domů…
ano napadlo mě změnit Dr ale teď ve 30 tt se mi nechce už přecházet a navíc nikdo jiný nema v okolí místo..
když jsem u Dr byla toho 16.12. Tak jsem ji chtěla říct že mám občas oteklé prsty a doktorka se na otoky sice ptala to Jo ale sama si hned odpověděla ze ne i když jsem už začala říkat ze Jo a do zprávy mi napsala otoky 0…
a právě se děsím toho že za 2 týdny jsem přibrala 4 kg
Přitom chodím pravidelně na procházky
Ráno mám k snídani většinou čaj a rohlík
Pak oběd a pak až večeři nic mezi tím 🤷🏻‍♀️
Porce jsou normální a kolikrát i menší než jsem byla zvykla před těhotenstvím..
a pro upřesnění : nevadí mi kolik kg přiberu ale záleží mi na tom aby miminko bylo zdravé a neubližovalo mu to..
a těhotenskou cukrovku také nemám 🤷🏻‍♀️ 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.1.21 11:31

@Lela23 to je zvláštní, jedině ji upozornit důrazně, co tě trápí, ať tě nechá mluvit :nevim: já končím 31tt a mám +8kg, ted 3tydny sem nepribrala, předtím 1kg a 3tydny také váha stála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
2.1.21 12:03

@Lela23

A co zkusit zajít k praktikovi? A říct mu že gynekolog tě neposlouchá a jestli tě teda nemůže vyšetřit on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
2.1.21 12:22

@Lela23 pokud vis ze nejis moc tak bych se tim netrapila. Nekdo proste hold pribira vic, pravdepodobne se zalivas vodou. Sestrenka to tak mela taky pribrala 32kg pred tehu byla jako lunt a po nem taky. Skoro vsechno ji zustalo uz v porodnici. Dulezite je jestli je mimi ok a odpovida tydnu tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
2.1.21 12:45

@mzat jenze zrovna toho bych se bala, nadmerne zadrzovani vody neni v poradku, muzou to byt problemy s jatry, preeklampsie apod., takze byt na miste @Lela23 tak bud durazne resim na gynde, u obvodniho nebo klidne rovnou v porodnice a resit tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.1.21 12:49

@lalouch přesně tak, taky bych se bála preeklamsie a nenechala to jen tak být :roll: tuhle sem mela vyšší tlak než jsem zvyklá a už mě to taky znepokojilo, preeklamsie muze přijít i když předtím riziko nebylo, a pak je to dost rychlý a může být sakra špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.1.21 13:02

Děkuji vám za rady :srdce:
Zkusím v pondělí zavolat svému praktikovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
2.1.21 14:05

@lalouch nadmerne zadrzovani ne. Ale 16kg ve 31tt mi neprijde nadmerne, nekdo to tak proste ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
2.1.21 14:35

@mzat samozrejme tezko hadat, ale podle vychozi vahy dotycne bych necekala velky vahovy prisrustek ze bude uplne v poradku (16 kg v 31tt mi pripada hodne, kdyz mela dotycna vychozi vahu 71 kg, ale jasne, pokud je hodne vysoka, tak v pohode)
velky narust vahy je v pohode, pokud mela zena podvahu, aspon podle tabulek a toho, co jsem cetla 🤷‍♀️
a hlavne zminuje otoky, to by me proste znepokojovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
2.1.21 19:10

@lalouch ja nabrala v predchozim tehu uplny minimum 5kg a taky sem natikala. Po poridu sem mela tyden nohy jako slon. Ale samozrejme to nezlehcuju, jen sem chtela uklidnit, ze to nemusi nic znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
2.1.21 20:03

Dela ti doktor pravidelně vyšetření na bilkovinu v moci? Tlak? Mas preduspozice? 4kg z 2 týdny opravdu nejsou moc. Někdo to tak bohužel má. Tchyně ta tehotenstvi přibrala 28kg a nejedla nijak moc. Pokud mas všechna předchozí vyšetření OK, neřešila bych to tak moc. Pokud by se ti ale cokoliv nezdálo, napr. velké otoky, bušení srdce, změna barvy kůže, bolesti hlavy, klidně jed na pohotovost. Nebo- stále můžeš změnit svého gynekologa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.1.21 21:22

Právě že mi nic jinak není
Necítím se nějak zle
Jinak měřím 173
A na kontrole u Dr je vždycky jinak všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 08:58

Ahojky Všem.
Chci se zeptat, zda-li je tu některá z Vás co prodělala koronavirus v těhotenství ve 3 trimestru. Proč se ptám?
Manžel měl 2 dny horečku srazili jsme ji paralenem, ale teď ztratil chuť. Já sem úplně v pohodě i syn, ale bojím se aby manžel ten virus neměl a nenakazil mě. Furt si říkám, že nastydl z toho, že byl v zimě jen ve 3ctvrtacich a nachladil se.
Jestli je ti některa z Vás co prodělala covid tak jaký byl průběh a jestli mimčo bylo v pořádku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky