Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
3.1.21 12:19
@Anonymní píše:
Ahojky všem.
Chci se zeptat zda je tu nějaká tehule co si prošla koronavirem. Proč se ptám?
Můj manžel měl 2 dny horečku a teď přestal cítit, já i syn jsme OK. Nic Nám není. Pořád si spíš říkám, že se manžel nachladil, protože lítal po venku jen kratasech v tomto počasí, ale jestli je tu někdo kdo si tím prošel, tak rosim zajímá mě průběh a jestli mimčo bylo ok. Děkuji.

Ahoj, ano já, průběh byl, no dá se říct v pohodě, asi čtvrtý den jsem brečela kdy to už konečně skončí, bylo mi zle, vše mě strašně bolelo, dojít si na záchod bylo jako bych měla ujít maraton. :D Teplota naštěstí 37,5 nejvyšší, čich se mi vrátil do měsíce, zmizel mi 3 dny po prvním příznaku a chuť o trošku dříve. Mimčo by mělo být v pořádku, ale to se bohužel zatím neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.1.21 12:24

@VeronikaBurdova3, no právě, tak právě přemýšlím, oni vyrábí i nějaký rostoucí viď? Já mám termín až na konci března, tak potřebuji poradit. 😀 Staršímu už je deset, ale toho jsme měla v červenci, tam to bylo lepší. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 12:33

@VercaHav. A když si byla pozitivní hlídali že víc nějak doktoři?? Dělali ti nějaký vyšetření jestli je mimi ok?

• Citovat
  • Upravit
LBL
3542
3.1.21 12:49

@katka-365 taky mám kontrolu v úterý. Mám OGTT a zároveň poradnu. Tak ten cukr mě hodně zajímá 🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
3.1.21 13:44

My asi budeme mít malého aktivistu, protože se tam teda točí jak na kolotoči. Každý den ho zaznamenám, že v různou denní dobu kope dolu, nahoru a někdy je i napříč. Tak snad včas pozná kde je východ a jak se k němu má otočit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13945
3.1.21 15:19

@LBL taky mám v úterý OGTT, a poradnu ve čtvrtek (aby už byly vysledky). Fakt se mi tam nechce. :D
Jinak já nastupuju na mateřskou nějak 12.2. cca, ukecali mě v práci, ale teď po 2 týdnech volná bych nejradši nedělala už teď :lol: bylo to fajn, víc jsem se hybala, u počítače mě to už fakt nebaví.
Jo a pokud vás třeba bolí občas záda a moc necvicite (já si třeba neumím sama říct cviky), tak můžu doporučit tehotenskou jógu na YT od Stillontheway, fakt ohromný posun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
3.1.21 17:05

@Lily-of-the-valley jj tehu joga od stillontheway je super, prijemna, jemna a fakt pomaha na bolesti (vseho :D )
ja jsem fakt rada, ze nastupuju uz 13.1., nezvladam dlouho sedet ani stat, strasne me mala tlaci v podzebri, ale fakt hrozne, obcas se mi z toho chce az zvracet a brecet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.1.21 21:15
@Anonymní píše:
@VercaHav. A když si byla pozitivní hlídali že víc nějak doktoři?? Dělali ti nějaký vyšetření jestli je mimi ok?

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.21 22:03

@VercaHav. Aha tak to je dobrý. Takže ti ani neřekli jestli je mimi ok jestli nemá nějaké VV??

• Citovat
  • Upravit
LBL
3542
3.1.21 23:45
@Anonymní píše:
@VercaHav. Aha tak to je dobrý. Takže ti ani neřekli jestli je mimi ok jestli nemá nějaké VV??

Tak ale to ti řeknou na screeningu. Není důvod, proč dítě více sledovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
3.1.21 23:49

@Lily-of-the-valley jako doufám, ze to bude dobrý. V úterý mám narozky, tak si chci dat něco dobrého. 😂
1.1.jsem byla v Podoli, chytla mě zada a střílelo to do břicha, tak jsme měli strach, jestli nerodim a naštěstí ne! ❤️️ Čípek 42mm, monitor OK…ale v Podoli di upravili termín dle screeningu, takže tam už mám opravdu březnový termín. Jdem zvědavá, kdy se malý ve výsledku uraci… 🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
4.1.21 01:48

@VercaHav. Výborný byl pan doktor Calda v Hyde park Civilizace (snad si jméno pamatuji správně; vedoucí gynekolog. -porod. Oddělení u Apolináře, myslím) každopádně říkal, že by miminku nic být nemělo :) že nejhorší je to v prvním Trimestru kvůli vysokým teplotám, ale jinak, že je covid pro maminky spíše nepříjemný (nemůžeme většinu prášku). Tak snad je to pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.1.21 05:54
@Anonymní píše:
@VercaHav. Aha tak to je dobrý. Takže ti ani neřekli jestli je mimi ok jestli nemá nějaké VV??

Je to chřipka, nebrala jsem antibiotika, ta nemoc je nová, nikdo ti nic nezaručí ale plod vypadá v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
4.1.21 06:22

Tady je naprd, ze ti nikdo neřekne, jaky to ma dopad v budoucnu, ze se projeví třeba za 2-3roky :nevim: není to tu tak dlouho a covidove děti se teprve rodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.1.21 06:26
@katka-365 píše:
Tady je naprd, ze ti nikdo neřekne, jaky to ma dopad v budoucnu, ze se projeví třeba za 2-3roky :nevim: není to tu tak dlouho a covidove děti se teprve rodí..

Myslím, že za 2-3 roky ty děti budou zdravé. ;) I dál do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí