Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
4.1.21 06:32

@VercaHav. Ja doufám samozřejmě, že ano..jen to ti nikdo teď neřekne-muj nazor tedy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13947
4.1.21 11:03

@LBL no to bude ale super dárek k narozeninam :lol: dřív jsem se toho bála víc, teď se spíš bojím abych to stihla zpátky do práce a nebylo mi zle u řízení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
4.1.21 11:51

@Lily-of-the-valley hlavně, at ten první vyjde OK, at si muzu dat večer chlebicek 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.21 16:51

@yareah já mám termín 19.3. a mám doma 2,5 roku holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.21 16:52

Kolín, Poděbrady, Velký Osek

Ahoj maminy, mám doma holčičku 2,5 roku a teď čekáme 19.3.2021 druhou holčičku :) budeme se stěhovat do Velkého Oseku, tak kdyby tu byl někdo poblíž, tak určitě napiš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.1.21 17:05

Pohyby mimča

Ahojky holky :-) jdu si pro radu, mám taky TP březen, aktuálně jsem na konci 29tt a poslední dva dny mi přijdou pohyby bolestivejsi 😔 cítím malou hodne dole, a ty kopance dost bolí, občas mi přijdou i takový jiný než byly předtím, teď si je ani moc neuzivam jak me to bolí, mate to taky některá? 🙈 do toho mám problém s plynatosti, tak mi napadlo jestli to s tim nemůže nějak souviset…každopádně jako prvorodicka se bojim aby s malou v brisku bylo vše Ok… děkuji za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.21 17:13

Holky, já vám normálně závidím tu mateřskou. TP mám 8.3.2021. Ještě 18.2. mám pracovní jednání a další hned na konci března. Vyhrožují mi císařem, jsem 31+6 a mimčo má přes 2,2 kg, tak se bojím, jestli se stihnu aspoň trochu zahojit, než se budu muset vrátit do práce. Hlídání nemám, budu chodit s miminem, nedá se nic dělat.
Už teď jsem strašně unavená, nejradši bych furt jen spala. Přibrala jsem skoro 5kg a je to strašně znát - nejsem zdaleka tak svižná a rychlá, jak jsem bývala…
Tak jsem si povzdechla, zpátky do rachoty.

• Citovat
  • Upravit
10.1.21 17:13

@Marťa977 ahoj, taky jsem cca před 14dny měla něco podobného, plynatost mi teda zatím zůstala, což je děs, ale pohyby už jsou zase nebolestivé a mírné, když jsem byla na kontrole, tak doktorka říkala, že je vše v pořádku, že se prostě jen více hýbe nyni jsem v 31tt :) určitě se nestresuj, jen je miminku asi v bříšku trošku těsno :) určitě je vše v naprostém pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.1.21 17:18

@Isabellka2018 Jé tak děkuju za uklidnění, doufám že to bude zase brzy v normálu. S tim nadymanim je to hrůza fakt 😃 bolí mě snad každý pohyb i když jdu spát tak přetáčení z boku na bok je silenost 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
10.1.21 17:45
@Anonymní píše:
Holky, já vám normálně závidím tu mateřskou. TP mám 8.3.2021. Ještě 18.2. mám pracovní jednání a další hned na konci března. Vyhrožují mi císařem, jsem 31+6 a mimčo má přes 2,2 kg, tak se bojím, jestli se stihnu aspoň trochu zahojit, než se budu muset vrátit do práce. Hlídání nemám, budu chodit s miminem, nedá se nic dělat.
Už teď jsem strašně unavená, nejradši bych furt jen spala. Přibrala jsem skoro 5kg a je to strašně znát - nejsem zdaleka tak svižná a rychlá, jak jsem bývala…

Ja mam taky tp 8.3., ale mimco v 30+2 melo 1446g 8o roste cca 200-250g tydne ted, takže budem asi kolem 1800g teď :think: na mateřský ještě nejsem, můžu nastoupit zítra, ale půjdu až 25.1., stejně je vše zavřené a nikam se nesmí a ja jsem na neschopence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.1.21 18:07
@Anonymní píše:

a proc si nevezmes volno?
tahle rozhodnuti jsou snad jen na nas, pokud se citis vycerpana, mela bys volno zvazit kvuli zdravi tvemu i miminka :nevim: i kdybys kvuli tomu volnu mela prijit o nejake penize, obchody,… ale je to na tobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.1.21 18:55

@Isabellka2018 škoda že ještě nebydlis na jižní Moravě :mrgreen:

@Marťa977 taky… Bolí mě snad každý pohyb mimca. Malá je dole a mám tlaky na spodek že mam dojem že musí vypadnout :lol: ale není se čemu divit. Mimco kilo a půl, děloha, voda, placenta atd.. to něco váží :)

A vůbec.. není tu někdo z jižní Moravy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.1.21 20:12

@Marťa977 ahoj já začínám 30tt a už asi týden mě hodně bolí pod zebry na právé strane a je to teda hodně nepříjemné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
10.1.21 20:27

@Terez097 to mam uz par tejdnu, okopava me tam nozickou, vzdycky ji nejvic narve do
mista, kde byl zlucnik :mrgreen: boli to fest, ale lepsi se to mi prijde.. nebo jsem si zvykla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.21 20:34
@lalouch píše:
a proc si nevezmes volno?
tahle rozhodnuti jsou snad jen na nas, pokud se citis vycerpana, mela bys volno zvazit kvuli zdravi tvemu i miminka :nevim: i kdybys kvuli tomu volnu mela prijit o nejake penize, obchody,… ale je to na tobe :lol:

Nejde to. Těžko to tady dopodrobna rozebírat, ale fakt to nejde. Není, kdo by to za mne převzal, nejsem zaměstnanec, ale objem práce a termíny si bohužel neurčuju sama. Plus zákonná úprava vztahující se k mému povolání plus nemožnost pozastavit či zrušit datovku…
Zvládnu to, ostatně jako vždycky všechno, jen jsem si fňukla. Budu mít volno, snad až deset dní v kuse kolem termínu porodu. Plus naštěstí mohu cca 60% práce dělat z domova. Bude to dobrý…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky