Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@achaja ja u prvních dvou tehotenstvi brala aktiferin a po tom mi teda bylo zle jak prase
tardiferon zatim snašim dobře… Ale holky jak mě palí žáha… To už neni pálení ale nesnesitelná bolest… Hlavne večeř… Nemůžu kvuli tomu usnout
Říka se že když pali žáha že bude mit mimi hodně vlásků… Takže naš malej bude chlupatej asi až na zadku
![]()
@urbaník ja u prvniho porodu měla vetší krevní ztratu… Ale trasfuze nebyla nakonec nutna… Jen sem tedy ještě asi 3 nebo 4 měsíce po porodu brala stale to železo… Delali se mi strašný modřiny a byla sem hrozne unavená…
@Lussynda357 no já s prvním trpěla na zahu od 9tt ale silene a malý skoro bez vlasů a do teď jich má maličko ![]()
@Lussynda357 Ja mam některé dny taky nesnesitelnou. Příště az půjdu do lékárny, koupím rennie, pry se v těhotenství může, kamaradka to prý jedla ve velkém:)
Jeste jsem slyšela tipy, ze pomáhá voda s citronem, docela mi to funguje, samozřejmě mi to za 5minut nezastaví tu nejhorší žáhu, ale pomáhá to.. a pak ležení na levým boku, prý je to dobré pro polohu žaludku a tolik se nebouří.
@Lussynda357 tak to budem mít plesouna
naštěstí ( tuk, tuk) mě ještě napálila ![]()
@VilikMaja Dobrý den. Muzu se zeptat, od ktereho tydne jste Floradix zacala uzivat? Jak to užíváte? Děkuji.
@achaja jo, rennie se muzr, je to muj nejlepsi kamos uz par tydnu ![]()
@yareah
No právě, taky řeším každe pichnuti až tím nechci nikoho otravovat. Takže právě proto sem se ptala na tu lokální anestezii, prptoze na tu nohu se nedalo chodit už pořádně
@lalouch hmmm asi sjedu do lékárny… Dneaka me pali už od oběda… Je teda pravda ze sem se narvala svickovou se šeati😃 🤰🏼ale teď tu lezim jak vorvaň a hekam 🤦♀️ 🐷 ![]()
@VeronikaBurdova3 me umrtvovala ve 2 trimestru 2× zuby… Řikala že je to bezpečné… Sypal se mi moudrak a desne bolel… Musel ven… Tak neboj 😄taky jsem plašan ![]()
@Lussynda357 Jo, rennie je super, za celý těhotenství mám v sobě už skoro celé velké balení.
Většinou si dám večer před spaním, jinak mám pocit, že se pozvracím.
Zkuste na tu žáhu jíst a důkladně žvýkat mandle (natural), mně to docela pomáhá.
Taky už cpu do sebe 4. Krabičku Rennie. Je to záchrana
ale musím říct že mandle taky pomáhají. Nedávno jsem si to uvedomila, chodím průběžně uzobavat a došlo mi že když zobu žáha je v pohodě ale když nějaký den vynechavam tak to pálí dost víc.
@achaja
Bez rennie bych to nedávala a ještě je dobrej gastrofruit taky pomůže, ale občas se to po něm vrátí. Mě pomáhá posledních pár týdnů když si dám 2-3 mandle po každým jídle a zaha se ne rozjede, ale dávej si pořád mandle už je nemůžu ani videt ![]()
Na žáhu si dávám jedlou sodu, lžičku. Pak následuje pořádný krkanec
a je po problému. ![]()