Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
814
9.2.21 14:53

@Štístko0 bud v klidu, kdybys videla me..uz strasne dlouho me boli v levem trislu a pravy kycel, takze chodim jak debilka :zed: z maly jsem celkem vyrizena, takze většinu casu ji nechávám koukat na televizi, abych si mohla odpocinout, i kdyz stejne každou chvíli vyzaduje moji pozornost a asistenci..kdyz si k ni sednu na zem, tak mam velky problem se zvedanim.. a vecne ji sundavat, nandavat a zavazovat tkanicky, to je taky peklicko.. sice jsem behem tehotenstvi moc nenabrala (ani u prvni), ale mela jsem velkou nadvahu uz pred tehotenstvim, takze ty kila jsou sakra znat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
9.2.21 15:27

36+6 dnes a uz se taky tesim, az tu s nama
mala bude, az ji budu misto
v brisku nosit na rukach :srdce:
36+0 mela 2680g myslim, takze normalka… zitra jdu poprve do poradny, tak uz konecne zjistim, jestli mi doporuci CS nebo prirozeny porod… no dnes mi prijede aniball, tak
doufam, ze uz mala moc neroste a pujde normalne a idealne driv, treba 38tt 🙏 :D
do porodnice mam zbaleno, strasne moc veci, ale tak vychazela jsem z toho, co nam
rikaly na kurzu z porodnice a pribaluju si spoustu pamlsku, pry jidla v porodnicich nic moc a hladovet nechci :mrgreen:

jinak dnes jsem taky byla nejaka nevrla na manzela, ale jinak se drzim… spis je to uz dost nekomfortni, taky odpoledne trosku pochrupuju a pri delsim stani/chozeni mam pocit, ze mi celej spodek vypadne - jak vpredu, tak vzadu… neprijemny… a skoro kazdej den se mi chce zvracet, to jsem treba v 1.trimestru vubec nemela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.2.21 15:45

@Broubrou „když si sednu na zem“??? Kdybych si já sedla na zem, tak si budu muset pronajmout jeřáb :D takovýhle srandy vůbec nezkouším. Jsi fakt dobrá 🙂 já dala na hlídání i psa, nedovedou si představit mít dítě, to na hlídání jen tak nedáš.
To je fajn že jsi tolik nenabrala. Taky jsem právě měla nadváhu už před tím, úplně lituju přítele, že se na to musí koukat :D i když on tloustnul poctivě se mnou, ne tolik, ale taky má nejvíc, co kdy měl, tak na to shazování pak aspoň nebudu sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.21 15:55

@VilikMaja u nás bude 8 let. Měla jsem syna v 21 letech a když jsme chtěli další tak jsem měla nějaké zdravotní problémy, že to na nějakou chvilku nešlo, ale nelituji. Mělo to tak být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.21 15:59

@Štístko0 neboj se všechny ty kila schodiš. Já jsem u prvního nabrala jen 12kg a vše sem nechala v porodnici, tajze jsem domu šla jakobych nerodila. Teď jsem nabrala 16kg a jsem zvědavá jak to budu shazovat. A ty nálady a chození v noci na záchodě, už se těším až odezní. Ten poslední měsíc je nejhorší no. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.2.21 16:06

:mavam: 34+6tt ale malej uz mel odhad ve 34 tt 3000g takže mě asi ve 38 vyvolají abych nemusela rodit obra…určitě chci zase rodit normálně :nevim: je to muj 3 porod a pokazde dítě kolem 4 kg kluk 3960g a holka 3850g porodila jsem tedy spontáne ale bylo co dělat takze uvidime co mi řeknou ve 36 tt. Třeba porodim driv sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.2.21 16:12

@VeronikaBurdova3
Děkuji :) snad to tak bude a půjde to rychle dolů. Tak třeba to budeš mít stejné jako u prvního a shodíš vše ještě v porodnici.
Je to děsný, můj táta mě furt provokuje a říká: Musíš být veselá, abys měla veselý dítě. A to bych zešílela vzteky :lol: :lol:. Když už máte ty zkušenosti z předchozích těhotenství.. Uleví se mi hodně? :lol: :lol: já doufám a předpokládám že ano a už se na to strašně těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.21 16:12

@lalouch já celý 1 trimestr prozvracela právě, manžel mi pomáhal vstát že záchoda, protože jsem byla úplně vyčerpaná,. Říkala jsi to doktorce že zvracis?? Ono abys neměla preklampsii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.21 16:24

@Štístko0 uleví neboj. Pak si jen budete muset na sebe s prckem zvyknout a najít nějaký režim dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
9.2.21 16:25

@VeronikaBurdova3 jo, docela si me hlidaji, tak asi dobry :palec:
navic s preeclampsii bych asi mela vysokej tlak a ne tech mych 90/55 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
9.2.21 16:54

33+5

Já si tedy naštěstí zatím nemám na co stěžovat. V noci se budím 1×, někdy usnu hned, někdy teda až za 2 hodiny. Trošku mě bolí záda, ale to je u mě normální. No a stydká spona, ale to je zvládnutelný. S přítelem si děláme srandu, že už skoro krkám melodie, ale snažím se mu vysvětlit, že to nedělam proto, že by se ze mě najednou stal takovej Shrek, ale že se jen zoufale snažím si zase neublinknout, ale to je jen taková malá protivnost. Takže jsem šťastná a vděčná, zvlášť když čtu, co trápí vás, a jsem zvědavá, co bude dál.

Taky se mi ve 3.trimestru nějak vrátila chuť na přítele a sex, takže si docela dost užíváme do zásoby, ať pak má na co vzpomínat v šestinedělí (navíc co jsem tak slyšela, tak dokud se kojí, tak se chuť na sex moc nevrací, takže to asi bude dýl jak 6 týdnů)

Dneska peru plnou pračku plínkových čtvrců, vkládaček, ručníčků atd… prostě ty věci co snesou 60 a pak budou na žehlení. A jak tak dávám to čisté prádlo do pračky, tak si říkám, jak se ten svět změnil, že když kdysi ženy praly ve studeném potoce na valše, tak to teda jednak byla fakt dřina a druhak by se nikdo nezabýval přepíráním čistého prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
9.2.21 17:32

@Callista tyjo, tak to ja mam s chuti na sex presne opacne, prvni dva trimestry super, ale ted vubec… hlavne proste to pandero mam fakt veliky a dole to mam cele natekle a mam pocit, ze vse vypadne, tak si moc sexy nepripadam :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.21 19:06

@lalouch to jsme 2. Taky si nepřipadá sexy, i když manžel říká opak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
9.2.21 20:13

34+2

Ahoj holky, koukám, že je nás tu více v 35. týdnu:)
Jinak mě začalo píchat v pravém třísle, ale dočetla jsem se, že je to normální, tak už to na moc dlouhé procházky nevypadá a to jsem se na to moc těšila.. třeba to ještě protáhnu a nebudu chodit jak kachna:D
Dneska jsem se objednala na první návštěvu v těhotenské ambulanci v porodnici (v 37 + 2) tak doufám, že tam stihnu zajít ještě před porodem… tak snad malá vydrží:D
Zatím vše vypadá ok, až na to že malá je asi stále hlavou nahoru a já funim jak velryba :palec:

Dneska jsem si pročetla seznam věcí na stránkách porodnice a s tím vším co tam mám mít budu potřebovat asi loďák, to se mi do tašky prostě nemůže vejít:D
Začínám mít trochu panic attack, že jsem se málo připravila, že nic nevim a že už to mám za pár a nejsem připravená (prostě prvorodička) :)
Držim všem palce a pevné nervy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
9.2.21 21:10

@lalouch

Sexy nesexy, myslím že normální chlap furt preferuje raději něco než nic. A myslím, že až budu strhaná po porodu tak si ještě budu vzpomínat, jak sexy jsem byla sice břichatá, ale za to odpočatá :lol:

Navíc zezadu břicho vidět není a když je žena nahoře tak taky ne a jako bonus má muž na hraní rekordně velký prsa :lol: až jsem teda musela toho svého krotit, ať si s nimi nehraje tak vášnivě, že by si taky mohl ochutnat mlíčko :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí