Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak co holky kdo z vás už má doma poklady? ❤️️❤️️
Já ještě nic 🤷🏻♀️ 38tt
Holky, nedavno jsme tu resili caste curani…
ted me pro zmneu trapi, ze kdyz jdu curat, tka to hned nejde, tak si chvili posedim… taky to ted mate takhle,,protivne"? Jinak bojuji se svedenim celeho tela, furt se drápu :@ a rano, kdyz vstavam (nebo v noci na zachod) tak me neskutecne boli šlapky
Ten konec tehu je fakt krasny ![]()
![]()
![]()
@anonymka0307 to nemám, ale dnes jsem byla naposledy na gynde a myslela jsem, že nedojdu, že se počuram..jdu na wc a nekecam, vyčurala jsem sotva malýho panáka ![]()
Ja jsem 35+6 a připadám si tak na 45+0
curat chodím v noci 2-3. A často jsem během noci tak 3 hodinky vzhůru a koukám do stropu
@katka-365 Presne
Tez to tak mam, pocit, ze mocak na prasknuti a vycuram kapicku ![]()
@Barunecka-dr 2-3? kez bych to tez tak mela :/ Ja to ani uz nepocitam, kolikrat jdu.. :/ ![]()
@anonymka0307 píše:
Holky, nedavno jsme tu resili caste curani…ted me pro zmneu trapi, ze kdyz jdu curat, tka to hned nejde, tak si chvili posedim… taky to ted mate takhle,,protivne"? Jinak bojuji se svedenim celeho tela, furt se drápu :@ a rano, kdyz vstavam (nebo v noci na zachod) tak me neskutecne boli šlapky
Ten konec tehu je fakt krasny
Taky to tak mám 😀 strašně potrebuju curat tak skoro bezim na záchod a najednou nic 😬 tak se zvednu ze asi nepotrebuju a začne mě bolet močák ze je plnej a ze potrebuju 😂 🤦🏽♀️ Je to blazinec
Já už mám od 15.2., doma od 25.. Narodila se 35+4, tak jsme v nemocnici čekaly kvůli žloutence, váze, žloutence a váze. Teď už jsme doma v klidu a pediatr se divil, že přibrala až víc než je v tabulkách 🙂
@H.Jita píše:
Já už mám od 15.2., doma od 25.. Narodila se 35+4, tak jsme v nemocnici čekaly kvůli žloutence, váze, žloutence a váze. Teď už jsme doma v klidu a pediatr se divil, že přibrala až víc než je v tabulkách 🙂
A jak se malá jmenuje? Chtělo si ji ven dříve Jo. Jak jste to vše zvládly? Doma je doma ☺️️
Zdravím ![]()
Ja dnes ve 3.02hod. Porodila syna Kubíčka
Kontrakce od úterý od pul 6 večer. Ve čtvrt na 3 mi píchli vodu a za ani ne trictvrte hodinky byl malý na světě. 38+0tt 3840g. ![]()
@Lussynda357 tak to gratuluji už abych to měla také za sebou a byla doma s 5 letou dcerkou a mimi přeji ať jste v pořádku a zdraví
![]()
Ahoj holky, tak mi bojujeme s kojením. Doufám, že se to konečně zlomí a my půjdeme zítra domů. Jak jsem normálně ženská od rány, tak jsem se po vizitě rozbrečela, že ještě nejdeme. Zase to ale nechci uspěchat. Do toho mi doktorka řekla, že trochu žloutne a já jsem na prášky. Hlavně jídlo tady je pěkně na prd. Když si vezmete, že se mě ptají jestli jsem byla na velké a dávku ovoce máš jednou denně a na večeři a oběd samé pečivo.
ale jinak personál je zlatej. ![]()
@Barunecka-dr malá je Lucka, ta to zvládala v pohodě, takhle klidný a spavý miminko i díky žloutence jsem neviděla. Jí bylo jedno skoro vše, brečela asi jen u vyšetření, kdy jí hýbali s rukama a ona á zlomenou pravou klíční kost a když jí pan doktor kontroloval zbytek pupečníku tak dlouho, až ho ukroutil, to ji asi bolelo. Já to zvládala hůř, měla jsem ji jen na kojení a návštěvy zakázaný, tak jsem probrečela tak půlku nocí sama. Teď už jsem doma v pohodě, malá začla krásně přibírat ![]()
@Janulita94 taky jsem to tak měla, nechala jsem si poslat od manžela jídlo navíc. Skoro žádný bílkoviny, 1× denně mandarinka nebo kiwi nebo rajče… Slibovali mi 5 termínů odchodu, taky jsem každý slíbený den obrečela. Drž se, nebudou vás držet navěky. Přeji ať jste v klidu doma co nejdřív ![]()