Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LBL píše:
@Štístko0 chodim, cvicim, ale pred IVF jsem spadla a ty nejvetsi bolesti se ozyvaji samozrejme ted. Navic mam spatnou tepovku, tak mi rikala mudr., ze by to pro me bylo snazsi rodit, aby nemuseli porad hlidat tep. Uvidime 🙈 🤞🏻
Jake mas tepy, ze te hlidaji? Mne teda u dr. jen meri tlak, ale dnes jsem tam mela 122 tepu. Doma se v klidu pohybuji v rozmezi 85-100 porad. Taky mi to prijde hodne. Na ekg mi minuly tyden napsala, ze mam 100 a mam tachykardii, ale nikdo me s tim nikam neposlal, tak nevim.
@Broubrou
Piju od 36. týdne a teď už 3 šálky denně.. myslíš že mám přidat?
@Štístko0 klidne si jeste jeden hrnek pridej, ja uz si to taky navysuju
ono to hlavne pomaha i pripravit porodni cesty, takze je to i pro „snazsi“ porod..
@Broubrou
Přesně proto ho piju. Protože nic jiného, jako aniball, nebo masáž hráze, jsme nepraktikovali…
Holky, tak kolem jedne v noci jsem zacala mit MS bolesti. Ty jsme mivala vzdy tesne pred tim, nez mi prisla MS. Vzpomínám si, jak jsem vždy u těchto pocitu byla smutná, protože jsem věděla, že mi zas těhu nevyšlo.. ![]()
No, ty bolesti trvaji doted.. Mam je zatim co 20 min, da se to prezit, ale jsou to fakt presne MS bolesti, jak vsude ctu.. Obcas tlaci do konecniku… Ale jak rikam, da se to prezit, i kdyz se kourtim a nejlepe mi dela byt oprena o neco (v mem pripade o ostruvek) a cekat, az ta bolest prejde. Vesmes trva 3min..
Uvidime, co prinese dnesni den/vecer.. Ale myslim, ze maly uz se dere na svet ![]()
@anonymka0307 super!! Drzim palečky! Ať to zvládnete úplně s pohodou! ![]()
@anonymka0307 drzim palce at jde vsechno bez problému a brzy mate mimco v náruči ![]()
Držím palce, ať jde všechno hladce a máš snadný a rychlý porod ![]()
@anonymka0307
Tak ať se dílo zadaří a vše proběhne podle tvých představ ☘️️☘️️☘️️😊 ❤️️
Ahoj
já se přidávám, termín jsem měla 7 a furt se nic neděje
včera jsem byla na kontrole a dr. říkala, že se nic nechystá
achjooo, už mě to nebaví ![]()
@pajka08 ahojky skus horkou vanu, svařák, víno a uvidíš taky už mě to nebaví už bych chtěla mimi mít u sebe sem 38tt cítím se jak velryba a to piju čaj z maliniku od 35tt a žádné známky ![]()
Vanu zkouším (akorát mám potom problém se z ní dostat
), na alkohol mě moc neužije, takže ani teď nemám potřebu dítě vyhánět alkoholem
maliník piju, ale mám pocit že vůbec nepomáhá ![]()
@pajka08 já taky nepiju alkohol a ani bych s tím nechtěla mimi vyhánět ven už aby to bylo za námi zítra jdu na kontrolu a uvidíme co a jak dál naposledy dr říkal že asi bude vyvolání jako při první těhu měla sem těhu cukrovku a teď při druhém těhu ne ale už má větší váhu cca 3600g držím palečky ať mimi brzy vykoukne na svět a máš ho u sebe
a přeji klidný porod
![]()