Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barunecka-dr děkuji..to jsem si přála, bez vyvolání hlavně, ale mám strach, jak to zvládnu, jak to dám, jaký budu jelito..
včera jsem si dala se segrou a neteřinkou 11km prochazku a doma se „pohupovala“ chvili na 4řech..tak jestli něco z toho? nebo by to přicházelo i tak..včera na křivce mi sestřička říkala, že mám kontrakci, ale já nic necitila ![]()
@katka-365 11km bYch teda neusla. To jsi dobra! Ja dam tři a už mam břicho bolavé. A jak to citis teď? Pořad stejne? Nebo jsou bolesti silnější? Věřím ze nechceš vyvolávat, taky se toho bojím jak čert krize. A říkám si ať jde radši hned než vyvolání. (Jsem 37+0)
@Barunecka-dr já to zvládla v klidu, ale samozřejmě obtížněji než předtim, to jsem byla zvykla na jiné tempo
bolesti nezesiluji, ale opakuji se, dnes je opět krasně, tak bych ještě někam šla, pak má pršet a kydat sníh..já jsem dnes 40+1 podle utz
@katka-365 a po koupeli to neprejde? Tak se bez projit, ale radeji jen někam kousek ![]()
Dneska je hezky, Ja chodím každý den procházky, 1-2× za den. Vždy tak hodinku.
Věřím ze už to chceš mít za sebou, už má správný čas,
tak snad je to ono.
@Barunecka-dr koupel jsem nezkoušela, uplně mi to nepřišlo strašný..jenže taky máme každá jiný práh bolesti,..čekám na kurýra, ale pak se asi někam vydám..včera to bylo 2,5h, no dnes ne..zas nic se nemá přehánět, že jo ![]()
Včera jsem chodila 2 hodiny, docela svižným tempem (protože jsem šla s někým, kdo zapomínal, že bych potřebovala volněji) a občas teda ztvrdlo… ale spíš byl problém v kyčlích, které mě z toho dost bolely zbytek dne. S tím problémy nemáte?
@katka-365
Z pohybu se doporučuje zakleknout a vydrhnout podlahu, generacemi ověřený trik. Akorát nevím, co na té plovouče budu tak urputně drhnout, to už není jak starý prkenný a kamenný podlahy ![]()
@Callista tak to ja se pohupovala na tom gauči právě, že je to měkký a jako měla sem pak pocit, že mě tlačí ještě níž..ale jestli to nejsou jen moje pocity ![]()
@Callista a kyčle jsem necitila tak, to spíš třísla, jak kdyby se mi dole už roztahovala ![]()
@katka-365 panecku
tak moc fandím ať jde vše hladce
a podle tvých představ!
držte se!
@Barunecka-dr děkuji, uvidíme, jestli jen plány poplach nebo pojedeme ![]()
@anonymka0307 no ta porodni asistentka mi to tak rikala. Ze nema smysl to nejak prodychavat a cvicit a ja nevim co. Ze to chce co nejvic odpocivat, kdyz to aspon trochu jde. A ze je to doma prijemnejsi nez v nemocnici.
Ale sama mam zkusenost z prvniho porodu, ze jsem nespala po prasknuti vody a obcasnych kontrakcich skoro 3 dny. Neslo to.
Holky, tak my dneska od 1:35 taky kompletní 💓. Eliasek je poklad, ale samozřejmě už nikdy nechci rodit 🙈 😂 😂